![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cafea ! IEFTIN!
Numai pentru cunoscatori .. Vand super cafea cu circuit inchis din cafenelele faimoase din Italia ,nu se gaseste in supermarket-uri ,este din traditia La Brasiliera, calitatea este superioara multor alti producatori (lavazza,illy,tchibo), la preturi cu mult mai avantajoase, oferte speciale pentru cafenele, baruri, hoteluri ,restaurante. Furnizez expressoare profesionale (Rancilio) ,cesti, zahar tot ce e nevoie ,daca se incheie in contract de durata (cu peste 30 kg pe luna), aduc orice cantitate. Produsul vine in cantitati de 1 kg boabe, de 2 feluri: Gran Aroma (100% Arabica) si Crema (o cafea cremoasa, tare, ideala pentru frappe-uri si alte derivatii cu cafea) un pret informativ per kg: 70 RON (pentru contracte, fac reduceri,oferte atractive) EN-GROS & EN-DETAIL ROG si OFER SERIOZITATE ! Valabil in toata tara! Contact & alte detalii pe PM, pe YM si la : 0742.029.513 (Alex - Bucuresti si imprejurimi) 0742.492.555 (Vlad - pentru Iasi si zona Moldovei) Voi reveni si cu poze.
__________________ Nu te lasa condus, nu ai de ce s-admiti, ai o sansa-n viata, in fata, invata sa profiti.. Alex DJay™ Enterprises & Entertainment unltd., Bank Account: RO57INGB0000999901606302 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
up si in ambalaje de 250 macinata in vid ! 25 RON / per bucata, discount-uri la en-gros.
__________________ Nu te lasa condus, nu ai de ce s-admiti, ai o sansa-n viata, in fata, invata sa profiti.. Alex DJay™ Enterprises & Entertainment unltd., Bank Account: RO57INGB0000999901606302 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
UP si pt azi: DE NOTAT! : eu nu fac bisnita cu cafea ,adica sa aduc mai multe feluri ,eu am direct producatorul cafelei ce ruleaza in circuit-ul inchis din barurile italiene si sunt unic importator in romania ,am 100% exclusivitate ,cafeaua fiind branduita cu denumirea mea (Cannata Caffe), pot oferi contracte ,expresoare, cesti, etc. in fct. de perioada si cantitate, cafeaua vine in mai multe feluri ,in pungi de 1 kg boabe, in pungi de 500g tot boabe si in pachete de 250g macinata in vid (la cerere se diversifica) revin cu poze mai valabile
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |