![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut loc la camin sau sa inchiriez o camera
Sunt fata.Am 20 de ani.sunt studenta la ase,anul 2.Nu sunt fumatoare.Sunt o fire linistita.Fara anturaje dubioase.Nu ascult manele(ba chiar le urasc).Caut gazda sau chirie intr-un apartament.Zona nu prea conteaza.Doar sa fie relativ aproape de metrou.Sunt dispusa sa dau maxim 250ron.Nu imi trebuie lux,dar niciun un apartament jalnic.Eventual daca aveti nevoie de 2 persoane s-ar putea sa mai gasesc pe cineva.De asemenea ma intereseaza si un loc la camin(dar sa stau legal).Daca aveti relatii in acest sens va rog sa ma contactati.Caminul are prioritate.Contact prin pm.intru zilnic pe forum
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Cred ca mai bine te abtineai de la comentariul asta,care de altfel e si inutil Cand am zis ca nu pot sa cred ca nu se gaseste ma refeream la o persoana care sa aiba anumite relatii.Poate persoanei respective nu ii trebuie camera la camin,poate a si trecut de facultate si cunoaste pe cineva sus-pus.Pentru ca m-ar pune in legatura cu pers respectiva desigur ca o sa ofer compesatii materiale(asta e referitor la intrebarea ta "Si daca are cineva pile, de ce sa ti le dea tie ?") Iar referitor la prima intrebare,"Cum nu poti sa crezi ca nu gasesti gazda cu 250ron pe luna cand nici cu 250E nu poti gasi nimic ?" Tin sa te anunt ca anul trecut eu impreuna cu alte 2 persoane am stat intr-un apartament unde plateam 250e chirie(pt tot apartamentul) ceea ce inseamna cam 300ron de fiecare. Pretul de 250ron pe care l-am pus eu este relativ. Daca tu cu 250 e nu gasesti gazda,pai scuza-ma,dar inseamna ca nu stii unde sa cauti | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Unchiul meu are la inchiriat 2 camere in ap 3 camere (Drumul taberei - Raul doamnei) vrea 500 lei/cam. Ap e curat, totul e ok. Daca te intereseaza detalii la trelefon :0724539907 Numai bine.
__________________ Avem viata in sange | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |