![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
***TIPAR DIGITAL SI OFFSET*** pliante si volante publicitare (fluturasi, afise), reviste si cataloage de prezentare, brosuri informative, coperti pentru carte, revista, formularistica tipizata nefiscala, inclusiv pe hartie si cartoane autocopiative, etichete pe hartie cromo si autoadeziva, coli cu antet, felicitari, invitatii, carti de vizita, mape cu unul sau doua buzunare, lacuite sau plastifiate, plicuri personalizate, pungi pentru cadouri, cutii ambalaj, tiparite si stantate, calendare, agende si alte materiale promotionale tiparite. ***PERSONALIZARE OBIECTE PROMOTIONALE*** sepci, tricouri, salopete, pixuri, stilouri, serviete, mape, genti, rucsace, umbrele, parasolare, ceasuri, brichete, breloace, sacose, pungi, etc. procedee imprimare: serigrafie, termotransfer, tampografie, embosare, tipar, folio, brodare, timbru sec. se ofera factura. YM: mihai_pirvulescu sau 0741 077.952 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
un pret pentru urmatoarele, te rog: -calendar de perete - color, format aproximativ 40x60 cm (nu stiu daca exista un format standard pt asa ceva); coperta + 12 pagini + spate din carton; pret pt 200 bucati -calendar de birou - tot 200 bucati, tot color; pt format astept propuneri multumesc
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | primesc asta cand incerc sa-ti raspund: one.dollar has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her. If you are trying to send this message to multiple recipients, remove one.dollar from the recipient list and send the message again. poti sa-mi trimiti oferta pe PM? ca de trimis vad ca poti trimite PM-uri (am primit 2 de la tine).
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
up!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |