![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Promovez siteuri Google Adwords
buna ziua eu ofer o gama larga de servicii: 1)Promovarea siteului dumneavoastra prin Google Adwords. Google Adwords reprezinta Platforma de publicitate Google sub forma de PPC (pay per click - platesti pentru fiecare click) - mai usor zis Legaturi Sponsorizate din dreapta cautarii pe Goole. Avantaje: - Poti cumpara un click-ul incepand de la 1 cent (chiar 1 ban, in functie de moneda folosita) - Nu exista suma minima care trebuie investita (totusi se percepe o taxa de activare de 20 ron sau 5$) - Peste 95% dintre romanii care cauta pe internet folosesc Google - Esti vizibil instant pe prima pagina in Google cu costuri minime - Poti sa publici anunturile tale in peste 450 de site-uri din Romania prin postarea anunturilor pe Google Adsense – mai multe decat toate agentiile - Iti faci siteul conoscut din primele minute de la lansare - Iti promovezi cela mai noi oferte in timp real - Posibilitatea de a schimba strategia campaniei in orice moment (cuvinte cheie, ad-uri, etc) sau de a opri campania pentru orice perioada - Solutie ideala pentru bugete pe perioade de criza Ce include implicare mea : - cautarea de cuvinte cheie pentru siteul dumneavoastra in functie de targhet-ul siteului, competitie, etc - o lista larga de cuvinte cheie targhetate pentru a acoperi cat mai mult din cautarile userilor - crearea si administrarea zilnica a conturilor de Adwords sau optimizarea conturilor deja existente. - modificari in timp real a campaniilor, disponibiliate de a adauga noi grupuri pentru diferite promotii noi. Practic ma ocup de tot ce inseamna Adwords - creeare cont, campanii, grupuri, cuvinte cheie, anunturi text, buget + lansarea online. Un alt servicu pe care-l ofer: 2)SEO(Search Engine Optimization)- care inseamna optimizarea siteului dumneavaosta pentru o indexare corecta in motoarele de cautare(in special Google) Avantaje: Beneficii: - pozitionare cat mai buna siteului in google - atragerea de clienti targhetati pentru produsele sau serviciile pe care le oferiti. - cresterea vizibiliatii siteului fara a aplea la campanii platite Ce include implicare mea : - optimizarea continutului din site; - 0ptimizarea codului sursa - analizarea competitiei siteului - inscrierea in directoare - cresterea siteului in prima pagina din google.ro sau google.com 3) Implementarea Google Analytics pentru siteul dumneavoastra. Google Analytics reprezinta un program de monitorizare a traficului oferit gratuit de Google. Pretul meu variaza in functie de ce servicu sunteti interesat si perioada pe care se intinde colaborarea noastra. Preturi incepand de la 200 RON . Ma puteti contacta prin email he.marcel@yahoo.com sau prin PM. Preferabil Pm Multumesc Last edited by Mottolini; 02-11-2009 at 13:02.. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Posteaza si tu niste exemple si niste preturi.....
__________________ -Orange : 0740548120 / Cosmote : 0765441221 / Connex : 0732903519 / Mail : office@MagazinGSM.com Mai multe oferte & preturi pe SITE ! Nu ezitati ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |