![]() |
| | #65 (permalink) | ||
|
detalii?
__________________ Vand ieftin adaptor wireless PCMCIA Philips cu viteze de pana la 108 Mbps -HP RW6815 @ Windows Mobile 5 -PSP Phat 1004 (+[__]+) @ 5.0 m33-6 ![]() | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Il recomand si eu pe dilo, am 2 campanii de Adwords facute de el si sunt foarte multumit, atat ca si rezuktate cat si cheltuieli. Am inceput si SEO si rezultatele apar incet dar sigur Recomand baiat serios.
__________________ Dacă vrei să dobândeşti puterea de a suporta viaţa, fii gata să accepţi moartea. (Sigmund Freud) [Vand] Invitatii de Nunta si Botez | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
salut, vreau si eu exemple si preturi. ms
__________________ CONTACT : COSMOTE : 0767588742 !! | YM : electryk_cs_2003 !!!! COMENZI SAPTAMANALE DE PARFUMURI SI TESTERE CLICK | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
aveti pm amandoi Datorita faptului ca am mai multe proiecte seo in derulare + un program de 9 ore la servici, nu mai pot lua si alte proiecte de SEO. In momentul de fata pot raspunde afirmativ doar cererilor pentru Google Adwords. Pretul variaza in functie de campanii, targhetare si perioda de colaborare. Preturi incepand de la 200 RON . Ma puteti contacta prin email he.marcel@yahoo.com sau prin PM Preferabil PM | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |