![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| reparatii laptop
Reparatii laptop...orice problema: ecran spart-inlocuire display reparat sau inlocuit etaj invertor reparat sau schimbat tastatura reparatii placa de baza recuperari date de pe hdd si orice alta problema legata de laptop pretul in functie de natura interventiei si modelul laptopului pt mai multe detalii: 0744970387 / YM: vandanro / PM / sau va raspund aici pe thrend la orice intrebare | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
salut, mi-am luat un hard mai mare pentru laptop si as vrea sa mut continutul hardului vechi pe cel nou (exact la fel, sa mearga windows, toate programele, are si o partitie de backup de la hp) se poate sau trebuie sa reinstalez windowsu pe cel nou? cat ma costa? merci
__________________ i live my life 10 seconds at a time.... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
salut, am un FujitsuSiemens 1437G si am o porblema cu placa video cred, adica dintr-o data a inceut sa nu se mai vada pe acran decat niste linii in diverse culori iar acuma functioneaza numai pe 800*600 si cea mai mica calitate ce culori Poti sa imi spui cum s-ar putea remedia si cam care ar fi costul? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
buna! am un compaq armada e500. imi trebuie un adaptor pt unitatea optica,ca sa-i pot pune un dvd-rw cu mufa mica..poti face asa cv? primele 2poze-cel vechi ultima-pt ce imi trebuie.. ms!
__________________ Merita sa traiasca si sa se bucure de viata,numai acela care,in fiecare clipa,stie sa lupte pentru ea (Goethe) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |