![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #123 (permalink) | ||
| LUNI 13 iulie si JOI 16 iulie COMANDA ASOS.com + TOPman.com + TOPshop.com REDUCERI -80% pe ASOS.com la majoritatea produselor OFERTA VERII !!!!!! CEL MAI MIC COMISION DE PANA ACUM! (PM sau YM: KuZyz pentru detalii)
__________________ Comenzi ASOS id mess: kuzyz tel: 0767 167 333
| |||
|
| | #124 (permalink) | ||
| JOI 16 iulie COMANDA ASOS.com + TOPman.com +TOPshop.com REDUCERI -80% pe ASOS.com la majoritatea produselor !!! OFERTA VERII !!!!!! CEL MAI MIC COMISION DE PANA ACUM! (PM sau YM: KuZyz pentru detalii)
| |||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
multumit de produsele de pana acum. cu siguranta voi mai comanda.
__________________ Cand eram copil, stiam secretul unei vieti fericite. Sa respecti regulile, sa muncesti si sa mergi la scoala. Si daca iti dai silinta la scoala, recompensa e...si mai multa scoala. Dar dupa atata scoala ai parte de tot ce e mai bun de la viata. O slujba, bani si un viitor. Un vid.Pentru asta traim…(the air i breathe). | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
| miercuri 29 iulie COMANDA ASOS.com + FrenchConnection.com + Gola.co.uk Reduceri -50% pe ASOS.com la majoritatea produselor EXCLUSIV!!! 5% reducere din partea mea fata de pretul de pe site PENTRU ORICE PRODUS ASOS!!!
| |||
|
| | #133 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
salutare ! vreau si eu : Puma | Puma 917 Low Top Trainers at ASOS size 9 UK ,culoarea alb da-mi si mie de stire daca se poate,pretul total (livrare prin posta romana) ,cu plata produsului la livrare . thx ,astept un raspuns ! numai bine !
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| | #135 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #139 (permalink) | ||
| MARTI 11 augustCOMANDA ASOS.com + Gola.co.uk Reduceri -50% pana la -70% pe ASOS.com la majoritatea produselor + Foarte multe colectii noi ! EXCLUSIV!!! 5% REDUCERE din partea mea fata de pretul de pe site PENTRU ORICE PRODUS!!!!
| |||
|
| | #140 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
salutare ! se aude ceva de comanda mea ?
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |