![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #146 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
salve ! de la 6-9 zile termen de livrare (avand in vedere ca m-ai bagat in comanda de pe 31 iulie ,cel putin asa mi-ai spus) s-a ajuns la 13 zile . ti-am scris si in pm ca as vrea sa-i am pana pe 13 august ,adica astazi ,lucru care nu s-a intamplat . din intamplare mi-am amanat concediul cu o saptamana ,adica pana pe 20 aug . te rog sa faci in asa fel incat pana pe 20 august sa-mi primesc produsul . thx si bafta !
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| | #147 (permalink) | ||
|
Salut, Imi pare rau pentru confuzie, dar eu in nici un caz nu ti-am zis termen de livrare 6-9 zile. Eu de obicei primesc pachetele in aprox 12-14 zile si asta depinde in mare parte de Posta Romana cat de repede se misca, daca ar fi dupa mine le-as aduce in 6 zile :-) Inca o data imi pare rau pentru ca ai inteles altceva si o sa te anunt telefonic cum voi primi produsul tau pentru a ti-l trimite! o zi buna
__________________ Comenzi ASOS id mess: kuzyz tel: 0767 167 333
| |||
|
| | #152 (permalink) | ||
| ti-am dat vestea la tel. ![]() VINERI 21 august COMANDA ASOS.com NOU! MEN's asos OUTLET - Firme consacrate: ASOS.com - Discount Clothing - Discount Shoes - Fashion Sale - Designer Clothing for Men WRANGLER HILFIGER DENIM CALVIN KLEIN DIESEL K BY KARL LAGERFIELD FRENCH CONNECTION RELIGION JUNK FOOD SCOTCH & SODA MCQ BY ALEXANDER MCQUEEN AMPLIFIED FIRETRAP +70% REDUCERI in sectiunea Clearance
| |||
|
| | #153 (permalink) | ||
| VINERI 21 august COMANDA ASOS.com NOU! MEN's asos OUTLET - Firme consacrate: ASOS.com - Discount Clothing - Discount Shoes - Fashion Sale - Designer Clothing for Men WRANGLER HILFIGER DENIM CALVIN KLEIN DIESEL K BY KARL LAGERFIELD FRENCH CONNECTION RELIGION JUNK FOOD SCOTCH & SODA MCQ BY ALEXANDER MCQUEEN AMPLIFIED FIRETRAP +70% REDUCERI in sectiunea Clearance + EXCLUSIV!!! 5% reducere din partea mea fata de pretul de pe site PENTRU ORICE PRODUS!!!
| |||
|
| | #154 (permalink) | ||
| MIERCURI 26 august COMANDA ASOS.com REDUCERI FINALE -75% in sectiunea Clearance Comisione foarte mici !!! intre 0.99£-4.99£ NOU! MEN's asosOUTLET - Firme consacrate: ASOS.com - Discount Clothing - Discount Shoes - Fashion Sale - Designer Clothing for Men WRANGLER HILFIGER DENIM CALVIN KLEIN DIESEL K BY KARL LAGERFIELD FRENCH CONNECTION RELIGION JUNK FOOD SCOTCH & SODA MCQ BY ALEXANDER MCQUEEN AMPLIFIED FIRETRAP WOMEN's asosOUTLET firme consacrate cu reduceri -85%: Knitwear - Discount Clothing - Women's Knitwear - Designer Knitwear - ASOSRED.com Manoush Steve Madden Just Cavalli Dolce & Gabanna dVb Tofu Miss Sixty Diesel McQ By Alexander McQueen French Connection CLASS Roberto Cavalli Full Circle Max C London Ella Luna Hilfiger Denim Christian Audigier Sara Berman American Retro Milly Moy TFNC Disaya
| |||
|
| | #156 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #160 (permalink) | ||
| URMATOAREA COMANDA ASOS.com MIERCURI 2 SEPTEMBRIE REDUCERI FINALE -75% in sectiunea Clearance si pana la -85% in sectiunea OUTLET Comisione foarte mici intre 0.99£-3.99£ !!!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |