![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Printez etichete adezive
Printez etichete de diferite dimensiuni : 50x25 / 50x32 / 50x40 / 58x43 / 70x52 (mm), pentru orice tip de produs, redactez si textul aferent daca aceasta nu exista (etichetele se lipesc pe diferite produse). Imprimarea se realizeaza prin tranfer termic de calitate buna, etichetele pot fi atat alb-negru cat si colorate in functie de preferinte (rosu, verde, albastru, galben, etc). Printez un minim de 100 de etichete pe comanda, intr un timp foarte scurt la pret avantajos. Rog seriozitate, pentru detalii legate de pretul pe eticheta (sau pretul pe comanda) sau comenzi ma puteti contacta astfel : 0765492763 / 0770949764.
__________________ printez etichete adezive (coduri de bare, poze, texte) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| salut. te rog pe pm sau aici niste preturi si daca ai un mic portofoliu sa imi fac o idee. Multumesc.
__________________ Tricouri Personalizate -Club, Funky,Caterinca,Personalizate...peste 100 de modele.![]() M: 0727.403.503 @: tricoaie.com@gmail.com Y!: tricoaiedotcom | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
preturile sunt negociabile.deocamdata nu am un pret fix/eticheta, asa ca discutam daca esti interesat, la telefon. portofoliul ... pai o sa pun niste poze cu ce fac acum pt cineva, dar designul e la fel, negociabil in functie de nevoile tale. din ce stiu, firmele specializate in acest domeniu au cozi de asteptare de 1-2 saptamani. la mine nu e cazul. revin cu poze.
|
| | #5 (permalink) | ||
|
conform regulamentului trebuie sa pui un pret, cat ar costa 200 de etichete, dimensiunea aproximativ 3cmx1.5cm
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
aceste etichete facute de tine... se pot folosii si pe post de "mini afise" sa zic asa.. sa fac publicitate cu ele sa le lipesc in diferite locatii.. fara sa am scoi si alte nebunii.. (adica sa fie actipilde ceva de genu) ... sper ca am explicat cum trebuie... astept pm de la tine !!
__________________ CONTACT !! Y! Messenger ID: vivin_berceni | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |