![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cine face comenzi pe laredoute.fr?
Salut. Vreau sa comand cateva produse de pe site-ul francez La Redoute : boutique ( vêtement femme, linge de maison, électroménager, lingerie ) en ligne. De cand a aparut laredoute.ro site-ul francez nu mai are optiune de livrare in romania. Problema e ca preturile de pe laredoute.ro sunt de 3 ori mai mari fata de cele de pe laredoute.fr. Intr-o zi am sunat la baietii de pe site-ul roman si am intrebat in cat timp ajunge o comanda...mi-au spus ca 2 saptamani. Inteleg ca site-ul roman e intermediar si cine l-a facut (au optiune de afiliere) a pus preturi de 3 ori mai mari. De exemplu: Chemise manches longues PRIX MINI MINI PRET Camasa cu maneci lungi Am vazut ca in germania se poate comanda. Va multumesc. Bafta
__________________ Get Rich Or Die Tryin' | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Camasa masura 43: in franta - 14.99E in romania - 58.99 lei Trebuie sa bifezi masura ca sa vezi pretul, nu e nici o diferenta de preturi.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pai si pt. 10euro diferenta tu preferi sa o iei din FR? Pai si cine face comenzi din FR nu crezi ca iti cere COMISION?? Deci tot la banii astia o sa ajungi....
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 | salut! imi puteti spune, va rog, modalitatea de a "fenta" laredoute.fr prin germania? preturile din franta si varietatea produselor nu se compara cu cei din romania. eu am tot comandat asta vara din franta si am fost suuuuuuuuuuuper incantata. nu mica mi-a fost dezamagirea cand a aparut laredoute.ro. va multumesc din suflet! o zi buna! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |