![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
La cererea clientilor,am decis sa-mi extind aria de activitatea si sa-mi ofer serviciile pentru comenzi de pe ORICE SITE din SUA (FARA AVANS) ! Dupa cum stiti si de la comenzile de parfumuri de pe www.bigdiscountfragrances.com (www.bigdiscount.com) ,toata activitatea este realizata cu ajutorul unui amic din SUA ! *Detalii despre comenzi : * Cand se da comanda si cat dureaza pana aveti produsele : Comenzile se dau in fiecare zi de LUNI,iar timpul de asteptare este de aproximativ 2-3 saptamani din ziua in care am lansat comanda (luni) ! * Cum comandati: 1.Alegeti produsele dorite de pe oricare site. 2.Luati legatura cu noi folosind una dintre metodele de mai jos,urmand sa ne comunicati produsele si toate detaliile necesare (link,marime,culoare,gramaj...) ! -PM -Reply pe thread -E-mail & Mess: comanda_parfum@yahoo.com / comanda_sua@yahoo.com -Tel : 0724230486 -Web: www.comanda-parfum.com * Despre achitarea produselor : -Locurile FARA AVANS sunt limitate : in fiecare saptamana voi dispune de aprox. 40-60 de locuri fara avans..adica plata se va face integral la primirea produselor!Dupa ocuparea acestor locuri fara avans,clientii vor putea comanda fara nici un fel de problema,insa plata se va face 50%-100% in avans !! EXEMPLU - Pentru comanda din 26 Ianuarie,mai sunt disponibile: -40 LOCURI FARA AVANS (din 60 cate au fost) ... plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! -Plata produselor se va face in lei (la cursul bancii Transilvania din ziua lansarii comenzii) sau USD ! *Daca vreti sa prindeti loc fara avans,ar fi indicat sa-mi trimiteti comanda la inceputul saptamanii...locurile se ocupa foarte repede ! *Pentru comenzile mai mari,avansul este necesar ! * COMISIOANE : -pentru site-urile de pe care voi da comenzi saptamanal (vezi mai jos),comisionul este afisat la fiecare in parte . -pentru produsele de pe site-urile care nu apar mai jos,comisionul se stabileste in functie de pret/greutate/volum...voi face preturi informative pentru fiecare client interesat ! *comisionul include ABSOLUT TOTUL (transport in SUA,sales tax,trasnport pana in RO,taxe vamale si tariful nostru) . *PENTRU COMENZILE VOLUMINOASE/MARI,SE ACORDA DISCOUNT-URI PENTRU ANUMITE PRODUSE ! *Despre livrarea produselor : 1.Bucuresti - in ziua in care am ridicat coletul,voi anunta telefonic TOTI clientii,urmand a stabili intalnirea ! 2.Restul tarii - se livreaza prin ce doreste clientul ! -posta romana (cu ramburs) - 8-10 RON .... ajunge in aprox. 3 zile ! -curier (cu ramburs) aprox. 30-35 RON (cu posibilitatea de a deschide coletul inaitea achitarii) ....ajunge a 2-a zi ! -curier (fara ramburs ...adica ati depus banii in contul meu inainte de trimiterea coletului spre dvs.) aprox.18 RON (cu posibilitatea de a deschide coletul inaitea achitarii)....ajunge a 2-a zi ! -prioripost (ramburs)-aprox. 20 ron ....ajunge in maxim 2 zile ! *ramburs = platiti si apoi ridicati coletul (mai pe intelesul tuturor ) *CONTACT: -PM -Reply pe thread -E-mail & Mess: comanda_parfum@yahoo.com / comanda_sua@yahoo.com -Tel : 0724230486 -Web: www.comanda-parfum.com Mai jos aveti cateva site-uri de pe care voi face comenzi saptamanal (FARA AVANS),mai precis in fiecare zi de LUNI : www.macys.com Comision: - tricouri/shorts/tricouri cu maneca lunga etc. : 15$ /produs - blue Jeans/pulovere/hanorace etc. : 20$ /produs - incaltaminte/geci etc. : 25$ Pentru ceasuri/bijuterii/ochelari comisionul e discutabil ![]() www.armaniexchange.com Comision: - tricouri/shorts/tricouri cu maneca lunga etc. : 15$ /produs - blue Jeans/pulovere/hanorace etc. : 20$ /produs - incaltaminte/geci etc. : 25$ Pentru ceasuri/bijuterii/ochelari comisionul e discutabil ![]() www.AMAZON.com Comision: discutabil in functie de pret/greutate/tranport in state...voi face preturi informative pentru fiecare client interesat ! www.oldnavy.com Comision: - tricouri/shorts/tricouri cu maneca lunga etc. : 10$ /produs - blue Jeans/pulovere/hanorace/incaltaminte etc. : 15$ /produs - geci: 20$ /produs Pentru lucruri marunte (sosete/bijuterii/sepci/lenjerie....) comisionul e discutabil ![]() www.shoebuy.com Comision: -incaltaminte : 18$ /produs-accesorii: discutabil www.shoes.com Comision: -incaltaminte : 20$ /produs-accesorii: discutabil www.swell.com Comision: - tricouri/shorts/tricouri cu maneca lunga etc. : 12$ /produs - blue Jeans/pulovere/hanorace etc. : 17$ /produs - incaltaminte/geci etc. : 22$ Pentru ceasuri/bijuterii/ochelari comisionul e discutabil ![]() www.ae.com Puteti cumpara produse si din sectiunea AERIE (dedicata domnisoarelor) si sectiunea 77KIDS (dedicata copiilor),din cadrul site-ului ae.com ![]() Comision: -imbracaminte : 10$ /produs -incaltaminte : 15$ /produs Pentru lucruri marunte (sosete/bijuterii/sepci/lenjerie....) comisionul e discutabil ![]() http://www.victoriassecret.com Comision: -imbracaminte : 10$ /produs -incaltaminte : 15$ /produs -lenjerie: discutabil in functie de cantitate ![]() www.ICE.com Comision*: -produsele cu pretul de la 0-100$ : 12$ -produsele cu pretul de la 101-400$ : 12% din valoarea produsului -produsele cu pretul peste 400$ : dicutabil *comisioanele de mai sus NU sunt valabile pentru produsele aflate ON SALE ! www.aeropostale.com Comision: - tricouri/shorts/tricouri cu maneca lunga etc. : 10$ /produs - blue Jeans/pulovere/hanorace/incaltaminte etc. : 15$ /produs - geci: 20$ /produs Pentru lucruri marunte (sosete/bijuterii/sepci/lenjerie....) comisionul e discutabil ![]() www.watchzone.com Comision: -produsele cu pretul de la 0-50$ : 15$ / produs -produsele cu pretul de la 51-100$ : 20$ / produs -produsele cu pretul de la 101-200$ : 25$ / produs -produsele cu pretul peste 200$ : discutabil Daca aveti sugestii in legatura cu site-urile de pe care ar trebui sa dau comenzi saptmanal (si binenteles nu sunt enumerate mai sus),astept reply ![]() PENTRU COMENZILE VOLUMINOASE/MARI,SE ACORDA DISCOUNT-URI PENTRU ANUMITE PRODUSE ! Shopping placut !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! Last edited by babanu'; 22-01-2009 at 04:10.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pentru comanda din 26 Ianuarie,mai sunt disponibile: -20 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost) ... plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Salut! Fa-mi te rog o estimare de pret pentru astia: http://www.drjays.com/shop/G4-V37066...carnaby-r.html Vezi ca scrie: PLEASE NOTE: LACOSTE DOES NOT SHIP INTERNATIONALLY. daca conteaza la ceva. Merci. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Salut, MISTER! ![]() Vreau si eu pentru maine ce e in attachment. Site-ul este WildTies.com . Important: * verifica, te rog, sa fie activat WildTies Folding Gift Box pentru fiecare cravata (e free) * verifica sa fie in comanda si Neckties How to Tie a Tie (yellow) - se adauga automat (tot free) Multumesc anticipat. Astept vesti
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
sal, @RE|XX: ti-am trimis PM ![]() @zuba: ti-am raspuns . @Costin: esti pe val...preturile cand vine marfa ![]() Pentru comanda din 02 FEBRUARIE,mai sunt disponibile: -35 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! byeee
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Salut Babane, Alex sunt, fa-mi si mie un calcul la urmatoarele produse, te rog frumos: 1. BMF Hardcore Revive from FitnessONE Performance Nutrition Superstore (1 buc.) 2. BMF Hardcore Glutamine Powder 1000gm from FitnessONE Performance Nutrition Superstore (1 buc.) 3. Sports Nutrition International L-Leucine (SNI) from FitnessONE Performance Nutrition Superstore (3 buc.) 4. Fast Action Revive BCAA from FitnessONE Performance Nutrition Superstore (3 buc.) 5. http://www.fitnessone.com/product_in...cts_id=217{4}1 (1 buc. Chocolate) Mersi mult. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
salutare, @Boghy: acum iti trimit PM ![]() Pentru comanda din 02 FEBRUARIE,mai sunt disponibile: -35 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! comanda-parfum.com -un nou look
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
salutare ! fa-mi si mie un pret total pt 'chestia' asta : COOL WATER~DAVIDOFF~COLOGNE~5PCS Gift Set~4.2oz EDT - eBay (item 260316023249 end time Feb-12-09 09:27:55 PST) thx !
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
sal, @calia: am vorbit ![]() @timeout: ai PM ![]() Pentru comanda din 09 FEBRUARIE,mai sunt disponibile: -35 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! comanda-parfum.com - un nou look ![]() numai bine !
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Salut, spune-mi si mie te rog cat ma costa Optimum Nutrition 2:1:1 Recovery Very Vanilla -- 3.73 lbs - www.Vitacost.com si in cat timp ajunge aici? Sau daca te ocupi cu asa ceva, ce ai si tu pe acasa , la suplimente nutritive ma refer? Ms si astept rasp | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
salutare, @timeout: ai PM ![]() @mihaimihaimihai: ti-am raspuns pe private . @ursuciz & mendez: aveti PM-uri ![]() Pentru comanda din 09 FEBRUARIE,mai sunt disponibile: -20 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! numai bine !
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Salut, Vreau si eu pentru azi: 1) Chocolate Diamond 14K Pink Gold Ring ICE STYLE: # RDF 018646 ICE Price: $150.00 Size 7.5 Chocolate Diamond 14K Pink Gold Ring 2) Lacoste Inspiration Perfume Eau De Parfum Spray 1.6 Oz $26.95 Lacoste Inspiration Perfume for Women by Lacoste - BigDiscountFragrances.com
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |