![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
Salut! M-ar interesa o pereche de adidasi. Iti dau 2 link-uri si spune-mi te rog care ar fi comisioanele: Cherry Blossom Heelys Skate Shoes 7413 White/Blue - Girls and Womens Sizes Heelys Cherry Blossom (Toddler/Youth/Adult) (White/Light Blue/Silver) - Heelys Skate Casual Merci. | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Salut! Ma intereseaza daca poti sa imi aduci asa ceva, te rog : Modul De Bass BOSE Acoustimass 15 Series III sau Acoustimass 16 Series II Negru eu am incercat sa iau legatura cu citiva americani care au asa ceva pe ebay.com, dar ma refuza total, doar pentru ca sint ROMAN (si ma mindresc cu asta, sincer!!!). poti, te rog? daca "DA"...cit ma costa si in cit timp ajunge? | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Cluj | DC Parkin Jacket - Women's from Dogfunk.com asa ceva se poate aduce si daca da, imi poti spune la cat imi iese? Mersi | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
@mchey, let me help you with that ![]() Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
salutare everybody ![]() @joeblow: ai PM ![]() @AdytzU24: ti-am raspuns . @GIACOMO: ai si tu PM ![]() @radusib: am raspuns ![]() @mchey: sper ca te-ai lamurit ![]() @C05T1N : multumesc pentur ajutor ![]() Saptamana aceasta am ridicat comanda din 09.03.2009....toti clientii au fost anuntati ![]() Pentru comanda din 30 MARTIE,mai sunt disponibile: -20 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! numai bine si weekend placut va doresc !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 | Quote:
| ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
sal, @pana_v: ai PM ![]() @loxz: ti-am trimis PM ! @god1: am vorbit ![]() @Moshpedia: imediat iti trimit calculul ![]() @sancho: multam fain...ne mai auzim ![]() @badgryzzly: ai PM ![]() Saptamana aceasta am ridicat comanda din 16.03.2009....clientii care au avut produse in coletele venite,au fost anuntati telefonic ![]() Pentru comanda din 06 APRILIE,mai sunt disponibile: -30 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! PE STOC : FOR WOMEN: Chanel-Allure Sensuelle,50ml Eau de parfum SIGILAT -230 RON Lolita Lempicka-Lolita Lempicka,100ml Eau de parfum DESIGILAT - 200 RON Givenchy-Lovely Prism,50ml DESIGILAT - 135 ROn Burberry-Brit,100ml Eau de parfum DESIGILAT - 180 RON Versace-Bright Crystal,90ml SIGILAT - 200 RON Elizabeth Arden-5th Avenue After Five,125ml Eau de parfum SIGILAT - 140 RON (2 bucati disponibile) Lacoste-Inspiration,50ml Eau de parfum DESIGILAT - 140 RON Calvin Klein-Eternity Summer 2008,100ml Eau de parfum SIGILAT - 180 RON Moschino-I Love Love Cheap and chic,100ml SIGILAT -160 RON Nina Ricci-Nina,80ml DESIGILAT - 180 RON Nina Ricci-Nina,50ml DESIGILAT - 150 RON Diesel-Plus Plus , 75ml SIGILAT - 105 RON Givenchy-Amarige,100ml TESTER - 185 RON Kenzo-L'Eau Par Kenzo,100ml SIGIALT - 160 RON FOR MEN : Tom Ford-Tom Ford,50ml TESTER -185 RON Calvin Klein-Euphoria,100ml After Shave TESTER -100 RON Lacoste-Original,100ml DESIGILAT- 150 RON (2 bucati disponibile) Creed-Himalaya Cologne,120ml Millesime Spray DESIGILAT - 350 RON SUPER OFERTA Parfumuri CUBA by Perfumes des Champs FOR MEN Gramaj : 35ml Eau de Toilette - recipient in forma de trabuc Discount Perfume, Discount Cologne & Discount Fragrance | Perfume Online: Women & Men Designer Perfumes 1. CUBA by Perfumes des Champs-35ml Eau de Toilette Sortimente : Gold,Red,Blue,Orange PRET: 20 RON 2.CUBA by Perfumes des Champs- SET 4 x 35ml Eau de Toilette Setul contine cate un produs din fiecare sortiment (Gold,Red,Blue,Orange ) PRET: 70 RON Discount Perfume, Discount Cologne & Discount Fragrance | Perfume Online: Women & Men Designer Perfumes Geluri de dus,after shave balm-uri,creme si alte maruntisuri : Aramis-Armais Life (for Men) -After Shave Balm 50ml -15 RON (8 bucati disponibile) Aramis Life Cologne for Men by Aramis Dana-Canoe (for Men) -After Shave Balm 120ml -30 RON (2 bucati disponibile) Canoe Cologne for Men by Dana - BigDiscountFragrances.com Liz Claiborne-Candies's (for Men) -After Shave Balm 75ml -20 RON (2 bucati disponibile) Discount Perfume, Discount Cologne & Discount Fragrance | Perfume Online: Women & Men Designer Perfumes Numai bine !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Salut , ma intereseaza un pret final pt urmatoarele ,ori de pe amazon sau de pe new egg. . sau de pe newegg.com http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834100039 Newegg.com - APPLE - Mini-DVI to DVI Adapter deci doua preturi separate ,amazone si newegg. thanks.
__________________ CPU-Z | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Salut , ma intereseaza un pret final pt urmatoarele ,ori de pe amazon sau de pe new egg. sau de pe newegg.com http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834100039 Newegg.com - APPLE - Mini-DVI to DVI Adapter deci doua preturi separate ,amazone si newegg. thanks.
__________________ CPU-Z | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Salut, daca poti sa aduci tigarile astea, da mi te rog un pm Nat Sherman Multumesc.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |