![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Recrutez colaboratori pt consultanta finaciara !!
Caut oameni care își doresc sa își rotunjească veniturile. Aveți posibilitatea de câștiguri substanțiale. Aveți posibilitatea sa munciți în paralel cu locul dumneavoastră de munca. Câștigurile sunt variate nu aveți limita câștigați atât cât doriți. Despre ce este vorba: Viitorul dumneavoastră JOB (impropriu spus pentru ca nu depindeți de nimeni sunteți singurii dumneavoastră șefi) consta în consultanta financiara. FIRMA: Salve Finance cea mai puternica firma de consultanta financiara după piața !! De ce este cea mai puternica ? Pentru ca nu lucrează cu un singur produs ci lucrează cu cele mai puternice firme de asigurări după piața(Generali, Aviva , Allianz Tiriac, Interamerica, BCR) Daca sunteți interesați tot ce trebuie sa faceți este sa veniți la un seminar de cariera la sediul firmei. (zona Aurel Vlaicu) Persoanele interesate se vor întâlni cu mine și vom merge împreuna la firma !! Preda Robert - Consultant Financiar Salve Finance - 0724 126 684 / 0761 798 575
__________________ CONTACT !! Y! Messenger ID: vivin_berceni | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
asa numitul 'consultant financiar' este echivalentul verigei slabe din lanturile mlm de cosmetice si alte prostii. doar ca e in domeniul financiar. same shit: nu vinzi nu ai bani. nu ai sefi dar nici bani. te rogi de oameni sa semneze, te duci la intalniri pe banii tai, iti platesti consumatia pe banii tai (si eventual si pe a clientului) si la sfarsitul lunii observi ca nu ai nicio semnatura si o foarte mare gaura in buget. good luck !
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
oarecum are dreptate ovib dar lucrurile nu stau chiar asa... de ce zic asta...? pentru ca eu nu bag nici un produs pe gat clientului... eu doar ii explic cum sta treaba care este situatia... menirea mea este sa-l invat se economiseasca si nu sa cheltuie bani in nestire..... nu cred ca exista oameni care nu s egandesc la viitorul lor.. si de ce nu la pensie... daca le ajung banii cand ajung la pensii sau oameni care mai tarziu au nevoie de bani sa isi cumpere o masina o locuinta,.. si de ce sa faca credite pe la banci ... cand poate sa aiba bani stransi "la saltea" ... aici nu vinzi produse...aici oferi CONSULTANTA !!
__________________ CONTACT !! Y! Messenger ID: vivin_berceni | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
invata gramatica limbii romane: nu e dupa piata e de pe piata bine ca nu ai scris dupe
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |