![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| studio fusion & urban day spa
Salon Servicii : -Cosmetica -Masaj si tratamente corporale -Coafor -Nails Conceptul "urban day spa" iti aduce in inima orasului elementele unui spa traditional dar si cele mai noi tehnici si produse. Yon-ka este o gama de cosmetice de lux, "the haute cuture skin care" , ce foloseste calitatea deosebita ale plantelor si uleiurilor esentiale, in special lavanda, chiparos, rozmarin, cimbru si muscata. Pentru membrii CG se aplica o reducere de 10% la serviciile salonului, nu si la cosmetice. Pentru a beneficia de reducere, la orice rezervare dati mail la office@studiofusion.ro sau studio.fusion@yahoo.com si specificati "am citit pe Computer Games" Contact: tel : 0723fusion 0723387466 Mail: office@studiofusion.ro ym: studio.fusion | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pentru membrii CG se aplica o reducere de 10% la serviciile salonului, nu si la cosmetice. Pentru a beneficia de reducere, la orice rezervare dati mail la office@studiofusion.ro sau studio.fusion@yahoo.com si specificati "am citit pe Computer Games" Contact: tel : 0723fusion 0723387466 Mail: office@studiofusion.ro ym: studio.fusion | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pentru membrii CG se aplica o reducere de 10% la serviciile salonului, nu si la cosmetice. Pentru a beneficia de reducere, la orice rezervare dati mail la office@studiofusion.ro sau studio.fusion@yahoo.com si specificati "am citit pe Computer Games" Contact: tel : 0723fusion 0723387466 Mail: office@studiofusion.ro ym: studio.fusion | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
|
| | #7 (permalink) | ||
|
sus
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |