![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cabinet stomatologic la standarde europene
CABINETUL SE AFLA PE STEFAN CEL MARE SI ESTE UTILAT CU ABSOLUT TOT CE ESTE NECESAR LA ORA ACTUALA IN MATERIE DE MEDICINA DENTARA(LASER DENTAR!!,APARAT CU ULTRASUNETE,LAMPA FOTO,APEX FINDER,ETC.) IN INCINTA CABINETULUI SE POT FACE TOATE MANOPERELE POSIBILE LA ORA ACTUALA(IMPLANT DENTAR,ALBIRE,APARATE ORTODONTICE,DINTI DE CERAMICA INTEGRALA,PROTEZE SCHELETATE,REZECTII APICALE,EXTRACTII COMPLICATE) DEOARECE SUNTEM O ECHIPA FORMATA DIN MEDIC CHIRURG,MEDIC ORTODONT,MEDIC CU SPECIALIZARE IN ENDODONTIE. NU IN ULTIMUL RAND SE PUNE ACCENT PE IGIENA DE ACEEA NE-AM Dotat CU APARATURA PEFORMANTA PENTRU STERILIZAREA INSTRUMETARULUI(AUTOCLAV CLASA B). PENTRU CEI INTERESATI DE DETALII VA VOI RASPUNDE IN ACEST THREAD SI PE PM IN LIMITA TIMPULUI DE CARE DISPUN.
__________________ tel:0727547717 ym pisika26 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Astept comentarii de la cei care au fost ca sa vin si eu cu prietena.
__________________ Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
SUNTEM 6 MEDICI : -suntem 3 medici dentisti (cu experinta intre 6 si 15 ani ) -unul dintre chirurgi are la activ peste 500 de implanturi puse,sinus lift-uri,extractii de molari inclusi,aditii de os foarte multe si vreo 8 ani experienta(specializare pe implantologie in germania) -cel de-al 2-lea chirurg este si asistent universitar la chirurgie buco-maxilo faciala -ortodontul este deasemenea activ in cadrul facultatii DE PE FORUM A FOST PANA ACUM OGICA (DE LA CARE AM CUMPARAT SI O MASINA)SHAVY(CARE SE OCUPA CU COMENZI EASTBAY).... DAR LUCRAM ATUNCI PE ION MIHALACHE CA PRETURI INFORMATIVE: EXTIRPARE (scos de nerv) - 60ron(monoradiculari) si 90(pl uriradiculari) obturatie de canal-50ron(monoradiculari) SI 80 RON(PLURIRADICULARI) OBTURATIE FOTO(PLOMBA LA CULOAREA DINTELUI) -INTRE 85 RON SI 130 RON
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Sper ca nu e chiar asa cum spui ca nu te-ai spalat pe dinti...oricum intai va trebui facut un detartraj cu ultrasunete(curatare a pietrei de pe dinti si de sub gingie) si un periaj profesional apoi dintii vor arata mult mai bine ,chiar vor deveni "mai albi" ...dupa care se poate face albire (daca nu sunt carii complicate care ar trebui rezolvate inainte) ai si pm!!
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Va Salut cu respect! Am o speta in cazul meu si va cer sfatul,am fost la un cabinet recomandat unde mi sa extras nervul si mi sa facut obturatie la o masea din dreapta sus(cam pe mijloc). Cand inchideam maxilarul si atingeam de maselele de jos ma durea destul de insuportabil,a doua zi tanti dentist mi-a scos obturatia sa vedem dk va mai durea. N-a mai durut si mi-a astupat la loc craterul din masea dar cu mai putin pansament astfel incat cu greu mai ating cu ea sa ma deranjeze,dar dk apas mai tare pe maxilar tot ma doare. Am vorbit cu un prieten stomatolog vechi iesit la pensie anul trecut din Munchen si mia zis sa fac o 'rezectie apicala' la un chirurg. Knd i-am adus vorba d rezectie d-nei unde merg yo mi-a raspuns ca nu se poate in cazul meu ca am radacina in sinus si decat o rezectie mai bine fara masea. Dumneavoastra ce parere aveti? Va multumesc anticipat pt raspuns! Posted via Mobile Device | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Eu sunt unul dintre fericitii pacienti care au apelat la serviciile lui! Acum ~3 ani mi'am pus 2 plombe care sunt in aceeasi stare si in ziua de azi si nu dau semne de "oboseala" deci consider ca a fost o lucrare excelenta..iar acum ~ 1 an mi'am facut un detartraj fara pic de durere si in conditii excelente! Stabilisem si un tratament de albire dar nu am mai ajuns ( te voi contacta eu Motane prin vara ca inca vreau ) .. In concluzie RECOMAND cu caldura!
__________________ --Comenzi EASTBAY-- TEL: 0720542316 YM: SHAVY_RULES CONT USD: RO25RZBR0000060007857428(Raiffeisen) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti |
un pret informativ pt molar/premolar de portelan? sa va spun istoricul pe scurt: prin `88,copil fiind,ma plimbam prin parc cu bicicleta,pe un spatiu verde,pana am nimerit un canal fara capac.Rezultatul a fost tragic pentru mine,ghidonul mi-a spart 7 dinti din fata sus,de fapt au fost smulsi cu bucati de gingie,si cativa de jos au fost ciobiti.Pe vremea lui Ceasca cabinetele stomatologice cam lasau de dorit cat si materialele de pe piata si m-am ales cu o lucrare din acrilat sau cum ai zice care a tinut destul de mult,pana anul trecut,problema e ca majoritatea pivotilor pe care se sustinea au fost distrusi-macinati. acum am pus o lucrare frontala,5 dinti din portelan pe 3 pivoti si am mai montat un pivot cu care sa fac o punte cu o masea,stanga-sus,locul e curat si pregatit de cabinetul respectiv dar care pe criza asta a devenit putin inaccesibil pt mine. deci: ma intereseaza in mare pretul pt un molar de portelan si as vrea sa stiu daca lucrati cu anestezie,de fapt in cazul meu,numai cu anestezie ,experientele din trecut m-au cam traumatizat si cu greu rezist 3 minute pe scaun fara anestezie ![]() Tot respectul si astept raspunsul D-voastra!
__________________ | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Thanks shavyy...te astept cu placere!!! pentru membrii cg care ma contacteaza telefonic si sunt hotarati sa vina la cabinet acord consultatii gratuite pe acest thread si pe pm nu va pot raspunde decat in linii mari deoarece pentru o parere corecta va trebui sa vad niste radiografii si cazul in speta . Va multumesc pt intelegere CRISTI_TNT:PREFER SA LUCREZ CU ANESTEZIE PENTRU O MAI BUNA COLABORARE SI TIMP CASTIGAT!
__________________ tel:0727547717 ym pisika26 Last edited by motanu; 17-03-2009 at 00:28.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Aveti si laborator propiu de tehnicieni? | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Tehnicile modernE ofera posibilitatea ca atunci cand se deschide sinusul ,mai bine zis cand se ciupeste membrana sinusala, sa se poata face sutura acesteia intraoperator cu ac si ata speciala pt asa ceva ,asta bineinteles daca chirurgul se si pricepe la asa ceva,pt ca nu orice chirurg poate face acest lucru. Cabinetul nostru din fericire apeleaza la serviciile unui chirug care poate face acest lucru(si-a facut specializarea in germania). CAT DESPRE DUREREA DE DUPA OBTURATIA DE CANAL ESTE CEVA NORMAL PENTRU O PARTE DIN PACIENTI SI POATE DURA PANA LA 2 SAPTAMANI ,TIMP IN CARE VA TREBUI SA IA NISTE ANTIINFLAMATOARE.(ACEASTA DURERE APARE CA URMARE A FAPTULUI CA ORGANISMUL PERCEPE PASTA DE CANAL SI CONUL DE GUTAPERCA ,CARE SE PUN IN CANALE, CA PE UN CORP STRAIN SI DEZVOLTA O REACTIE DE APARARE CARE SE VA REMITE IN TIMP) MAN ANGI AI PM
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |