![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Tare asta, dintii nu mi-i mai facusem pe CG Ia-o ca pe un up, pentru ca ma intereseaza . Trimite-mi te rog un pm cu un pret pt : detartraj ( nu ma intereseaza albire ) , curatare carie superficiala + plomba foto ( nu este nevoie de obturare de canal ) .
__________________ " The liver is evil and must be punished " Vechi proverb irlandez | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Foarte de treaba, priceput ! Insa vreau sa te si atentionez, nu mai folosi litere de o schioapa si pe culori zbanghii ca nu da voie regulamentul.
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Salut. Am si eu nevoie sa imi scot o masea cariata. E cam gaurita, nu ma doare...dar nu vreau sa ajung la stadiul ala! ![]() Imi poti da mai multe detalii despre locatie si cand as putea veni? Pe PM te rog.
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
AM VB PE MESS SI URMEAZA SA VEDEM CUM REZOLVAM!
__________________ tel:0727547717 ym pisika26 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |