![]() |
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
salutare ! interesant site-ul ,daca pastrezi ideea legata de comenzile fara avans si in viitor ,(pt clientii fideli ) mai adaugi si ceva reduceri la comision o sa ai succes . trece-ma si pe mine te rog cu : Hot Tuna Mens Flight Tonight Short Black - M and M Direct marimea 32 ,o singura pereche . te rog sa-mi confirmi data in care a intrat comanda mea (sper saptamana asta) si sper ca termenul de 3 saptamani maxim sa fie respectat . thx ,astept un semn ca m-ai notat . bafta !
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
Ca sa o luam in ordine,vor fi comisioane mult mai mici in curand(si nu o spun asa pentru clienti noi),iar ca termen sa fiu sincer, a fost o intarziere datorita sarbatorilor dar se rezolva. Comanda va intra vineri si va ajunge sigur in 3 saptamani. Multumesc pentru comanda,o seara buna.
__________________ YM: you_noris Tel: 0744950862 Noris Facilitez comenzi: Mandmdirect.com | Asos.com | Sportsdirect.com | Fragrancedirect.co.uk | Dress-for-less.com | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
multumesc si eu pt raspunsul prompt ! in privinta comisioanelor ,decizia iti apartine . in ceea ce priveste termenul de 3 sapt. nu sunt absurd (si cred ca nimeni nu este ),nu ma deranjeaza o intarziere de 2,3,4 zile ...ideea e sa nu depaseasca o luna . vad profilul user-ului tau si banuiesc ca esti nou pe forum ,de aceea tin sa te avertizez ca ,cei care nu-si respecta promisiunile ,nu sunt prea bine vazuti aici . mai bine pui un termen mai mare ( 4 sapt. ) decat sa te trezesti cu clienti nemultumiti ,reclamatii ,etc . ma rog ,deja am scris prea mult si sunt sigur ca ai inteles ceea ce am vrut sa punctez . de vineri in 3 saptamani eu imi astept short-ul ![]() bafta mare !
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
Multumesc pentru sfaturi,apreciez .Voi reveni cu un pm cand va ajunge comanda,salut.
__________________ YM: you_noris Tel: 0744950862 Noris Facilitez comenzi: Mandmdirect.com | Asos.com | Sportsdirect.com | Fragrancedirect.co.uk | Dress-for-less.com | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 |
urmatoarea comanda M and M Direct. The UK’s leading online discount clothing retailer vineri 22 mai 2009 !!
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote: comanda M and M Direct. The UK’s leading online discount clothing retailer in seara asta !!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |