![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut, Intermediez cumpararea oricarui articol de pe site-urile eBay (United States, United Kingdom, Deutschland, France, Spain, Italy etc.). Eu va facilitez plata pentru orice articol de pe site-urile eBay, dar atentie eu NU vi le aduc acasa si NU sunt responsabil de posibila taxa vamala, Coletul Postal cu produsul (-ele) comandat (e) putand fi ridicat (e) de la Oficiul Postal Vamal de la dumneavoastra din locatitate, de care apartinet sau la mine dc doriti si veniti sa-l ridicati de la mine. Plata pentru prudusul (-ele) comandat (e) se va face anticipat prin una din urmatoarele metode: Transfer Bancar; prin serviciul de plata online Paypal. Ofer dovezi de plata ale produsului si de trimitere a Coletului Postal catre dumneavoastra si va stau la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebari sau nelamuriri pana cand produsul ajunge la dumneavoastra. COMISIOANUL ESTE FIX DE 10$ / TRANZACTIE.Pentru mai multe(mai mult de 6) produse se negociaza Din 2008 am introdus un comision unic de 10$ / produs, indiferent de numarul de produse comandate. In plus am inclus in oferta de servicii si posibilitatea de a primi coletele pe adresa personala si de a vi le preda ulterior. Tot din 2008 am introdus o sectiune de Termeni si Conditii pentru a lamuri natura relatiei intre Mine si Dumneavoastra. Cum cumpar? 1. intri pe www.ebay.com, www.ebay.co.uk, www.ebay.de, www.ebay.fr, www.ebay.nl, www.ebay.at etc..... 2. cauti produsul dorit, preferabil cu vanzare imediata (BUY IT NOW), dar particip si la licitatii (cu conditia sa ne intalnim in ziua de sf. a licitatiei) 3. verifici daca vanzatorul trimite in Romania, Europa sau Worldwide; nu dispera, unii vanzatori sunt dispusi sa trimita Worldwide, dar din viteza/comoditate posteaza ca nu o fac. 4. verifici daca vanzatorul are feedback-uri pozitive (urmareste si de cat timp este inscris pe Ebay) 5. verifica daca vanzatorul accepta PAYPAL sau alta modalitate de plata on-line (Bidpay, MoneyBookers, ePassporte, etc.). Alte modalitati de plata: transfer bancar (in special pe ebay.de UBERWEIUNG), cec, mandat international de plata, etc. implica costuri suplimentare si comisioane. Termeni si conditii * toate responsabilitatile va revin voua !!! Alegeti un vanzator cu feedback bun, care si-a onorat angajamentele in trecut, preferabil un Ebay Shop. Cititi cu atentie textul anuntului, produsele sunt descrie amanuntit de vanzatorii seriosi (stare fizica, accesorii, refurbished etc). * asigurati pachetele de cate ori este posibil, deoarece se pot rataci pe drum. Eu nu am nici un control sau vina pentru transport, idiferent ca vin prin USPS, FEDEX, CHINA Post, DHL etc. * produsele din UE nu au vama !!! Ele ajung direct la voi acasa; cele din US se opresc in vama unde sunt desfacute si verificate (va pot ajuta sa nu platiti mai nimic in vama; intotdeauna produsele sub 45 euro sunt TAX FREE). Am introdus un comision unic de 10$ / produs (pentru sume mai mici de 300 RON) PLATA SE FACE IN AVANS, INTEGRALA + COMISION, INAINTE DE LANSAREA COMENZII. PARTICIP LA LICITATII SAU =Buy It Now Contact: Yahoo:ebaycomenzi20002000 nvalex2000@yahoo.com Orange:0751203441 inte 08:00-24:00 Vodafone:0723645497 inte 08:00-24:00 VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI MULTUMIRI CELOR CU CARE AM COLABORAT! Puteti sa ma contacta-ti pt orice intrebare !!! Va rog nu licitati!!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |