![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| -- Comenzi DEF-SHOP: haine, adidasi, accesorii, etc. --
Facilitez comenzi de pe www.def-shop.com. Detalii serviciu: Def-shop este un site specializat pe comertul cu "HipHop Wear". Gasiti pe o gama variata de produse ca: blugi, tricouri, adidasi, accesorii si altele, de la branduri ca: Adidas, Akademiks, LRG, G-Unit, Phat Farm, Baby Phat, ..., Wu-Wear, Zoo York multe altele pe care le veti descoperii pe site. Din pacate momentan este doar in limba germana, dar am reusit sa ma inteleg cu ei si sa testez sistemul lor de comenzi si am ramas surprins de gradul de profesionalismul pe care l-au prezentat. Mi-au raspuns in timp util la toate intrebarile pe care le-am avut. Shop-ul este din Berlin, Germania si foarte popular la ei, atat de mult incat au chiar si reclama la TV, pe MTV Germania: Comenzile ajung in aprox. 2 saptamani si pentru ca ei folosesc pentru transport international DHL, va pun la dispozitie un serviciu de urmarire a comenzii cum trece prin diferitele stagii, dar mai multe despre asta veti afla la momentul potrivit. Comisionul este dupa cum urmeaza: - 5 euro/produs pentru comenzile de maxim 5 produse - 3 euro/produs pentru comenzile de peste 5 produse *Banii inaintea comenzii. (Pe parcurs voi schimba comisionul in functie de succesul initiativei.) Pentru mai multe detalii ma puteti Contacta prin urmatoarele metode: - prin Private Message (PM) - prin email la jianu.daniel@gmail.com - telefon: 0728839380 Daca aveti intrebati, va rog folositi metodele de mai sus, pentru ca astfel raspund cel mai rapid. Astept pe toti cei interesati.
__________________ Sunt mandru ca sunt ROMAN! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Elemente de siguranta si alte detalii: Momentan lucrez doar cu oameni care locuiesc in Bucuresti sau au posibilatea de a veni in Bucuresti pentru ridicarea pachetului. Comenzile ajung in aprox. 2 saptamani si pentru ca folosesc ca transport international DHL, acestia va pun la dispozitie un serviciu de urmarire a comenzii(unul dintre elementele de siguranta) cum trece prin diferitele stagii, prin intermediul unui cod de expediere. Alt element de siguranta este UPU Code(Universal Postal Union Code). Puteti suna la info posta romana si cu ajutorul codului sa cereti detalii despre pachet.
__________________ Sunt mandru ca sunt ROMAN! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |