![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut persoane pentru o discutie legata de cafea
Sa ma rezum la esential. Caut doamne cu varsta intre 30 si 45 de ani, domiciliate in Bucuresti care sa participe la o discutie legata de cafea. In functie de cafeaua consumata discutia poate avea loc joi intre orele 14 si 18. In urma selectiei si a unei discutii la sediul firmei fiecare persoana primeste o suma simbolica si un mic cadou(totul e serios fiind o firma veche in studiile de piata). Pentru contact, cine doreste sa trimita PM.
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... fara dare de mita... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cine a trimis PM e mai ok sa lasa un id decat telefon pentru ca nu-mi folosesc telefonul personal in aceste scopuri. M-a intrebat cineva daca trebuiesc date...nu trebuiesc date de buletin sau locuinta, e doar un focus obisnuit si nu`mi trebuiesc date personale pentru ca nu am ce face cu ele(cunosc sentimentul asta pentru ca si eu la randul meu am fost interogat de multe ori si nu sunt prea darnic in a furniza date personale oricarui interviu/focus & stuff), in urma interogarii si a chestionarului in functie de marca de cafea e nevoie de un oarecare venit per membru, numar pentru contact si implicit pentru chemarea la focus si nume...cam astea ar fi singurele.
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... fara dare de mita... Last edited by helium; 27-04-2009 at 16:53.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
A spus cineva firma? Quote:
__________________ Goodbye peels the fruit of the poisonous tree | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |