![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Pe 12 mai la ora 10.00 am trebuie sa fiu in Timisoara cu masina personala, daca are vrea cineva sa vina sa ne combinam la benzina sa fie bine pentru toata lumea este binevenit. Din cate am auzit se fac cam 6 ore, plecarea se face la 03.00 am in asa fel incat sa ajungem pe la 9 - 9:30 in Timisoara. O sa stabilim impreuna traseul cel mai bun. PS. Este valabil si pentru cine vrea sa vina in Bucuresti tot pe 12 dupa ora pranzului.
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| salutare, si ce traseu ai urmat?
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Nick anterior: nick90 Join Date: Apr 2005 Location: UK / Bucharest |
Pana la Craiova cel putin ,recomand traseul urmator : Bucuresti - Pitesti- Slatina - Bals - Craiova, adica nu prin Rm.Valcea. L am facut recent de vreo 2 ori, drumul foarte bun,insa PLIN de politie si radare. Faci intre 3.30 si 4 h pana la Craiova.
__________________ Y!: c_nick90 | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
@nick multumesc mult, orice sfat este binevenit.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
up
|
| | #11 (permalink) | ||
|
ms valerius maximus )
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 |
Mie nu mi se pare ceva de ras, mi se pare chiar super idee. Mai misto era daca te ofereai sa iei oamenii gratuit...dar asta este - fiecare cu finantele lui.(nu spun asta pt. ca am drum pana la TM si nu stiu cum sa fac sa ma iei tu gratis - asa cum poate s'ar gandi unele persoane) Iti recomand siteul : AUTOSTOP ONLINE --> Autostopul doar la un click distanta! Intr'o alta ordine de idei : daca Doamne fereste faci vreun accident, pasagerii din masina te pot acuza si iti pot cere daune. E o problema foarte serioasa si iti recomand sa te mai gandesti o data (pentru 50-100 ron cat ai putea sa iei de la fiecare).
__________________ Vand si cumpar doar sh ... | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Eu m-an gandit la ideea asta sa fie rentabil pentru toti, decat sa ia trenul sa faca 13-14 ore mai bine facem 6-7 ore si dai aceiasi bani sau poate mai putin depinde de consum.
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle Last edited by Sc0rp10; 30-04-2009 at 01:39.. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
masaj din partea soferului (in mers) )
|
| | #17 (permalink) | ||
|
up
|
| | #18 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |