![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Aduc pe comanda gps,gsm,electronice din China !
Pot aduce prin intermediul unui prieten aflat in China, telefoane,gsp,electronice, etc ! ! ! Comanda dureaza maxim 2 saptamani pana sa ajunga in tara ! Site de referinta :chinese mobile phones -SoloMobi.com - Made-in-China.com China manufacturer directory, China products, China suppliers, China trade, China factory - Alibaba.com - The world's largest online B2B marketplace. - www.soundasia.com - 山寨手机,深圳山寨机,智能山寨机,高仿机,山寨笔记本,上网本批发—亿域山 手机网 !! ____________________________________________________________________________________________________ __ Cine vrea un produs mi se adreseaza pm sau aici. Imi aratati linkul , iar eu trimit mail spre persoana ce o am in China sa caute produsul, si am nevoie cand il comandati si de avans, pentru a fi sigur ca nu il aduc degeaba. Nu recomand nimanui sa faca comanda direct de pe acele site-uri, in cele mai multe cazuri s-ar putea sa nu va trimita , iar voi sa dati banii degeaba !!
__________________ CONTACT : COSMOTE : 0767588742 !! | YM : electryk_cs_2003 !!!! COMENZI SAPTAMANALE DE PARFUMURI SI TESTERE CLICK | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
up
__________________ CONTACT : COSMOTE : 0767588742 !! | YM : electryk_cs_2003 !!!! COMENZI SAPTAMANALE DE PARFUMURI SI TESTERE CLICK | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |