![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | Carti de vizita pe hartie FOTO
sunt probabil singurul "nebun" care face carti de vizita pe hartie Foto tipul hartiei : glossy de 210 g/mp rezolutie 5760dpi 0,3Ron/carte de vizita full color fac si alte tipuri de carti de vizita si fluturase si etc. Flyere pe hartie normala (texte colorate, poze) mai ieftin ca la xerox 1,5 ron/ 10 *zece* coli A4 nu am comanda minima sau maxima daca doriti flyere-le taiate in maxim 4/coala A4 pretul e de 20 ron/top 500 coli pentru flyere mai mici ....... negociem in functie de cat ma chinuiti sa tai la ele )sper sa vrea careva .. astept PM cu comenzi daca va intereseaza | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | Tparit poze A4
Oferta : tiparit poza A4 (hartie foto 180g/mp rezolutie 5760dpi) - 1,5 Ron ( minim 20 poze) 1,2 Ron ( daca este comanda de minim 50 poze) 1 Ron (daca este comanda de minim 100 poze) tiparit pe hartie 10x15 (hartie foto 210g/mp rezolutie 5760dpi) 1 Ron/buc daca este comanda sub 10 0,9 Ron/buc intre 10-20buc. comanda 0,8 Ron/buc intre 20-30buc. comanda 0,7 Ron/buc intre 30-40buc. comanda 0,6 Ron/buc peste 40 poze comanda ma contactati pe pm daca doriti ceva am si rame foto normale .. si rame foto digitale si multe altele imprim Poze si pe haine de preferat din bumbac 100% imprimeu pe baza de silicon (nu crapa, cerneala nu se ia la spalat e foarte rezistenta fiind cerneala fotografica) | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | hm.
300 carti de vizita pe hartie foto daca iti convine .. sau mai am una mai subtire daca vrei azi azi ... e vb de xerox colotech de 180gr/mp ... da-mi un tel si designul pe mail cat mai repede daca le vrei azi .. se poate rezolva | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |