![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cabinet stomatologic Plaza Romania
Cabinetul stomatologic este situat in zona Plaza Romania(pe Bd.Timisoara).Este dotat astfel incat sa ofere orice fel de tratament stomatologic(implanturi, diverse interventii chirurgicale, ortodontie - aparate dentare pentru adulti si copii etc.) Cabinetul este al meu deci programul este flexibil.Pentru cei care nu au timp sau pentru urgente pot face programari si dupa ora 21 sau in weekend(inclusiv duminica). Pentru membri computergames.ro consultatia si planul de tratament vor fi gratuite. Pentru orice informatii puteti posta aici sau discutam pe pm. O sa postez poze, recomandari si ce mai e nevoie pe masura ce mai trece timpul. Va pot raspunde si la intrebari legate de stomatologie(in masura in care se poate face asta pe un forum)aici sau pe topicul dedicat de la rubrica "Generalitati".
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Hopa, dentistu' meu are thread ![]() Super OK din partea mea, omul lucreaza bine. O idee ar fi sa bagi si preturile de "lista", ca asa se obisnuieste pe acilea
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Multumesc C05T1N! Cu preturile e un pic mai complicat pentru ca pot varia in functie de caz(o extractie de molar de minte costa mai mult decat una de incisiv etc.).O sa postez o lista succinta cu cateva manopere elementare(preturile pot varia-in general pentru membri computergames.ro sunt mai mici): - Obturatie(plomba)compozit - material culoarea dintelui - 60ron - Extractie - 50-80ron - Detartraj+periaj profesional - 60ron/arcada(120ron toata gura) - Coroana(pretul variaza in functie de material) - 200-400ron - Pansament calmant(urgenta) - 30ron - Extirpare(scos nervi) - 60-80ron. etc. Pentru contact/programari/nelamuriri/intrebari puteti folosi sistemul de private message sau ma puteti suna: 0740.218.408 - Razvan
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Nici nu stiu al catelea dinte e in grija dentistului meu, stern Recomandari calduroase, preturi foarte bune, are rabdare, isi da silinta, ce mai....exact ceea ce cautam. La toate astea se adauga aparatura nou nouta in acest cabinet, si un respect enorm pentru client!Pe langa cele vreo 6 plombe puse de el, urmeaza o extractie, si vreo 4 dinti de portelan! Recomand cu caldura!
__________________ Challenge the races that the others can't win... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Nea, pune poze cu cabinetu'! Daca nu ai camera/timp, vin eu si fac niste HDR-uri acolo
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |