![]() |
| | #25 (permalink) | ||
|
Am trecut azi pe la Sterm, sa finalizam scoaterea unei masele. Treaba complicata caci maseau s-a rupt inainte si nu era chip sa o apuce cu vreun cleste. Am primit 2 anestezii pana am scapat de durere, iar el s-a chinuit cam o ora si jumatate cu mine, caci nu prea avea cum sa scoata dintele. A reusit pana la urma, iar eu o duc bine mersi fara complicatii. Urmeaza sa mai extragem niste nervi peste o saptamana. Foarte multumit de servicii!
__________________ Challenge the races that the others can't win... | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Mister - tu mai pui o plomba, mai dai un up de pe telefon... nu?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Pune poze cu asistenta, sa stiu daca are rost sa trec pe la cabinet...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Am scos nervii din cei doi dinti peste care urmeaza sa vina "puntea" de portelan ca sa zic asa. Din nou totul a decurs foarte OK si sunt multumit de rezultat! ps: C05T1N, eu zic ca nu prea merita asistenta...as prefera ca stern sa monteze un tv ceva, daca tot stau cu gura deschisa si ochii in tavan....
__________________ Challenge the races that the others can't win... | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Urat, nea Razvan. N-ai investit in ce conteaza cu adevarat
|
| | #38 (permalink) | ||
|
stern si eu as recomanda sa recitesti ....niste reguli!Ufff
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |