Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-07-2009, 02:23   #1 (permalink)
Banned

Exclamation Renovare ( sau mai degraba finisare ) garsoniera. Se cauta 1, max. 2 oameni capabili.

Salutare tuturor. O sa trec direct la subiect. Garsoniera in care locuiesc ( de ~ 3 luni ) are nevoie de o finisare, renovarea ei s-a oprit pe la 80 - 85 %, din anumite motive. Voi incerca sa detaliez pe larg EXACT ce mai este nevoie de facut :

* Dat cu glet peste ipsosul deja dat , de smirgheluit peste glet si de dat cu lavaibil - baie doar in jurul usii + balcon aproape integral, eventual de dat cu lavabil doar intr-o zona pe tavanul din camera unde a aparut o pata galbena ( inundatie probabil )

* Partea electrica, de montat intrerupatoare ( max. 2 - 3 ) si prize ( max. 2 - 3 ) acolo unde nu sunt si schimbat prizele puse deja dar care nu functioneaza ( cred ca 1 singura pana la urma )

Cam asta ar fi tot. Nu e de pus faianta, gresie sau alte chestii ci efectiv ce-am enumerat mai sus. Materialele necesare bineinteles le voi pune la dispozitie eu. Nu este nevoie de mai mult de 2 oameni, desi sincer sa fiu e o treaba relativ usoara si pentru 1 singur om, deci as prefera 1 singur om daca se poate. N-ar trebui sa dureze nici mai mult de 2, max. 3 zile. Sa zicem in cel mai rau caz 4 !

Ideea este ca voi avea nevoie de lucrare pana pe data de 17 iulie, deci este cam URGENT ! Voi atasa in decursul zilei de azi si niste poze despre cum se prezinta situatia mai exact, ca sa va faceti o idee mai clara. Astept oferte aici dar si pe PM, nu uitati sa exprimati si suma dorita ! Nu veniti cu preturi aberante, ca doar suntem pe timp de criza, nu ?

Cowwithspell is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 14:35   #2 (permalink)
Ganbatte Kudasai

Mottolini's Avatar

Detalii de contact te rog. PM-ul nu e suficient.
Succes!

Mottolini is online now    Send Message via Google Talk to Mottolini Reply With Quote
Old 06-07-2009, 15:10   #3 (permalink)
Banned

Multumesc. Scuze, nu stiam, le pun imediat :

ID Y!M : georgiana_teodora
Nr. telefon : 0726.132.720

Old 07-07-2009, 16:45   #4 (permalink)
Banned

Sus cu el, hai baieti, nu se pricepe niciunu' la treburi din-astea si vrea un banut in plus ?

Old 09-07-2009, 02:23   #5 (permalink)
Banned

Hai sa vedem ce oferta mai primesc, am deja una destul de buna.

Old 10-07-2009, 16:35   #6 (permalink)
Banned

Am rezolvat, se poate inchide.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules