Renovare ( sau mai degraba finisare ) garsoniera. Se cauta 1, max. 2 oameni capabili.
Salutare tuturor. O sa trec direct la subiect. Garsoniera in care locuiesc ( de ~ 3 luni ) are nevoie de o finisare, renovarea ei s-a oprit pe la 80 - 85 %, din anumite motive. Voi incerca sa detaliez pe larg EXACT ce mai este nevoie de facut :
* Dat cu glet peste ipsosul deja dat , de smirgheluit peste glet si de dat cu lavaibil - baie doar in jurul usii + balcon aproape integral, eventual de dat cu lavabil doar intr-o zona pe tavanul din camera unde a aparut o pata galbena ( inundatie probabil )
* Partea electrica, de montat intrerupatoare ( max. 2 - 3 ) si prize ( max. 2 - 3 ) acolo unde nu sunt si schimbat prizele puse deja dar care nu functioneaza ( cred ca 1 singura pana la urma )
Cam asta ar fi tot. Nu e de pus faianta, gresie sau alte chestii ci efectiv ce-am enumerat mai sus. Materialele necesare bineinteles le voi pune la dispozitie eu. Nu este nevoie de mai mult de 2 oameni, desi sincer sa fiu e o treaba relativ usoara si pentru 1 singur om, deci as prefera 1 singur om daca se poate. N-ar trebui sa dureze nici mai mult de 2, max. 3 zile. Sa zicem in cel mai rau caz 4 !
Ideea este ca voi avea nevoie de lucrare pana pe data de 17 iulie, deci este cam URGENT ! Voi atasa in decursul zilei de azi si niste poze despre cum se prezinta situatia mai exact, ca sa va faceti o idee mai clara. Astept oferte aici dar si pe PM, nu uitati sa exprimati si suma dorita ! Nu veniti cu preturi aberante, ca doar suntem pe timp de criza, nu ?
|