![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Reparatii laptopuri / Cumpar laptopuri defecte si componente de laptop functionale Repar laptopuri defecte sau semi-functionale. Serviciile oferite includ (dar nu se limiteaza la): - interventii pe placa de baza, inclusiv dezlipirea/ "reball"-uirea/ relipirea cu INFRAROSU a chipurilor dezlipite - NU asa-zisa relipire prin REINCALZIRE cu aer cald (reflow). Aceasta interventie se adresaza in special chipurilor video, northbridge sau southbridge si se executa la cele mai inalte standarde actuale; - schimbarea display-urilor, invertoarelor, tastaturilor, bateriilor sau incarcatoarelor care prezinta disfunctionalitati; - remedierea problemelor cauzate de scurgerea de lichide in interiorul laptopurilor; Constatarea este GRATUITA. In nici un caz nu se executa lucrarea de reparatie inainte de acceptul telefonic al clientului. Ofer garantie lucrarilor de reparatii. Lucrez si cu provincia, prin servicii de curierat (Fancourier, Nemo Express, etc.). La cerere se ofera poze care indica (pe cat posibil) defectul constatat. Va rog sa ma contactati telefonic pentru un raspuns prompt. ======================================================== Cumpar laptopuri defecte si componente de laptopuri functionale. Va rog sa urmariti ultimul post pentru cererea actualizata de componente de laptopuri. Momentan am nevoie de urmatoarele componente functionale: - hard-diskuri IDE de laptop - Baterie HP 6325 noua sau SH sa tina minim o ora - Tastatura Fujitsu Siemens Lifebook C1110 sau compatibila ======================================================== Locatie principala : cartierul Drumul Taberei, Bulevardul 1 Mai (fost Compozitorilor) nr. 29 (luni - sambata orele 10-20) Locatii secundare de intalnire: piata Unirii, piata Alba Iulia, Dristor - dimineata devreme sau seara tarziu - cu telefon inainte Contact: 0767.946.391 Yahoo messenger: gabi_baloi
__________________ Reparatii laptopuri la cele mai bune preturi / Cumpar laptopuri defecte sau semifunctionale Contact: 0767.946.391 / 0721.406.509 ; Yahoo Mess.: gabi_baloi; E-mail: gabi_baloi@reparatii-laptopuri.ro | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Up!
__________________ Reparatii laptopuri la cele mai bune preturi / Cumpar laptopuri defecte sau semifunctionale Contact: 0767.946.391 / 0721.406.509 ; Yahoo Mess.: gabi_baloi; E-mail: gabi_baloi@reparatii-laptopuri.ro | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ce model de Toshiba, te rog ?
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Pentru Toshiba U200 ai vreo unitate CDRW sau DVDRW?
__________________ Contact: 0751.194.100 sau YM: obdtuning OBD chiptuning - remapari pentru masini turbo-diesel fabricatie 2000-2006 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #11 (permalink) | ||
|
gabi cand te-am sunat acum cateva zile si ti-am zis de cumnatimiu care are un amarat de p3,ce nu ii merge cdromul si tastatura,ai zis ca se ia 30de euro desfacutul laptopului si montatul la loc,deci e gratis pana la urma sau nu?verificarea laptopului?lamureste-ma,daca imi raspunzi tarziu si nu iti dau replica imediat posibil sa nu fiu in Bucuresti cateva zile unde nu o sa am net.
__________________ Rescriu/updatez bios-uri,lista c.i.click aici Vand surse atx cu garantie 6luni click aici tel.0763698375 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Up! @md76: Cred ca s-a inteles gresit ce inseamna costatare gratuita. Constatarea este gratuita intr-adevar. Dar daca nu se si continua cu repararea propriu-zisa, nu se spune ce defect exact are, voi spune doar daca se poate sau nu repara si cat costa. In cazul cumnatului tau tin minte ca omul voia sa stie ce are, nu neaparat sa-l repare. De aici cei 30 de euro. Ca regula generala, in cazul in care clientul vrea sa stie defectul exact dar sa nu-l repare, evident ca il costa. E logic ca nu sta nimeni sa-si piarda timpul dezasambland, diagnosticand si asambland la loc laptopuri, doar de dragul de a avea ce sa faca.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
vandergraf, doar repar, nu vand piese de schimb pentru ca sunt necesare aici. Despre ce placa video este vorba si cum se manifesta ? Ar fi mai util, pentru a primi un raspuns imediat, sa ne auzim la telefon. Bafta si weekend placut!
|
| | #15 (permalink) | ||
|
xfx 8800gtx (inca in garantie, dar nu se gaseste actul) nu mai afiseaza pe dvi ci doar cu adaptor dvi-dsub si fara driver. cand bag driver apar dungi pe tot ecranul. practic nu se mai vede nimic. si chiar ca display adapter, deci far driver) mi se pare ca se incinge exagerat de tare. Pe oricare dintre mufele dvi, fara adaptor, deci pus direct monitor pe in dvi nu se vede nimic adica black total ca si cum n-ar merge. Si apropo de balamele. n-am zis ca vreau sa le cumpar. daca ai sa schimbi sa pui adica ca parte de rparatie la o scula. ca atunci cand schimbi o piesa defecta. Oricum am inteles ca nu ai. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Salut. Cat iei pt curatarea unui cooler de la un hp compaq 6715s? Functioneaza perfect dar din cauza faptului ca nu mai raceste bine coolerul se inchide. PS: cat timp iti ia? PS2: te poti deplasa tu eventual in zona spitalului panduri?
__________________ Vand teren intravilan - delta dunarii | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
BooBoo81, trebuie vazut ce implica scoaterea coolerului (cat se desface din laptop pentru a ajunge la el). Atentie, exista unele coolere la care nu praful este problema, ci pipe-urile de cupru care se pot deteriora pe interior... caz in care trebuie altul. Din pacate nu ma pot deplasa, va trebui sa-l aduci tu... da-mi un telefon cel mai bine. Vandergraf, la 8800gtx se merita incercata o reparatie. Da-mi un telefon incepand de luni. Weekend placut tuturor!
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Up!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |