![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Servicii foto-video de calitate
O echipă de specialişti în domeniul audio-vizual îţi face o ofertă greu de refuzat. Dovedeşte-ne că te-a afectat criza financiară şi noi îţi oferim o reducere de preţ de 20%. PS. Încercaţi să vă abţineţi de la comentarii şi sfaturi inutile. Last edited by Mottolini; 18-08-2009 at 22:21.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Am scos linkul din thread. Nu e voie.. Acum, Studio-X este inregistrata la camera de comert? Inca ceva: preturile estimative sunt obligatorii. LE: Am editat titlul si am sters partea cu " +pret de criza " Nu este regulamentar. Bafta la vanzare!
__________________ Goodbye peels the fruit of the poisonous tree Last edited by Mottolini; 20-08-2009 at 19:19.. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Omul nu e firma...! Linkul se baga la HOME PAGE! Preturi estimative trebuie sa fie in zona postate!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
OK. Portofoliu, oferta detaliata gasiti la "Home Page" (butonul-casuta de langa emoticonul pentru Yahoo... ).Preturi: pentru fotografie, intre 500 si 800 de lei, iar pentru video, intre 500 si 1.300 de lei. Sper ca e mai bine acum. Cred ca era mai bine cu un link la vedere, dar merge si asa. Multzam. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Mottolini, esti foarte scrupulos. Te felicit, dar sincer cred ca ai putea sa-ti bagi corectitudinea undeva. Link in anunt....batrane...vand un serviciu. Ca sa vinzi un serviciu trebuie sa arati ce ai mai facut pana acum (chestie care se numeste portofoliu). Asa cum cere si regulamentul, detalii despre produsul/serviciul pe care il vand se gasesc acolo. Tu nu ai fost capabil sa imi spui unde scrie in regulament ca nu am voie sa pun link in anunt, nici macar la a treia incercare. Deciziile si argumentele lui AIWA nu prea este cazul sa le contest eu, nu ca ar fi el D-zeul acestui forum, ci din respect. Mottolini, nu ai fost in stare decat sa dai cu batzu in balta, sa iti bati joc de intentiile altuia. De la frecat duda pentru un link in anunt ai ajuns sa imi dai warn pentru titlu neregulamentar. Daca tot esti atat de destept, de ce nu le-ai vazut pe toate odata? Oare orgoliul tau s-a simtit un pic ranit si a simtit nevoia sa isi exprime nemultumirea?! Si care e problema ca scria acolo si ceva despre o reducere? De cand este CG impotriva reducerilor? Nu-i bine cu reducere de pret? Deja incep sa ma intreb de ce naiba ai mai lasat si "de calitate". Poate ca am fost subiectiv. Ia frige-mi un warn si pentru chestia asta. De fapt, ia inchide dracu threadu asta. Deja e o mare porcarie. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Sa nu uit ...vezi ca sunt unii pe la foto-video care vand niste obiective chestii ...si ai dracu nesimtiti scriu ca au nu stiu ce diafragma. Bai ce oameni nesimtit, ofera detalii chiar si in titlu. Ar trebui naiba sa zica toti ceva de genu "Vand obiectiv". Asa...si sa nu bage link-uri cu detalii, ca se interpreteaza. Fac reclama la nesimtitii aia de la Canon, Nikon si alti porci care nu ti-au periat tie scamele de pe haina. Ia uite, al dracu, e unu la servicii care zice ca are cabinet stomatologic la standarde europene. Bai ce nesimtit.... Cum isi permite sa zica asa ceva in titlu?! I-auzi si tu..."standarde europene"...Cred ca e reclama mascata. S-ar putea chiar sa fie o conspiratie impotriva ta, mototolini. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |