![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | TRICOURI PERSONALIZATE !
pt admini scuzati s-ar putea sa mai fie vreun thread vechi de al meu cu aceasi chestie dar sa mor de il gasesc . deci. Tricouri simple fruit of loom Bumbac 100% = 10 RON buc Imprimat cu desen/poza etc aproape tot ce doriti voi preturi incepand cu 10 Ron fac serigrafie - recomandat pentru comenzi mari si culori putine Transfer termic pentru restul daca mai aveti nevoie si de alte chestii va anunt ca detin Cutter plotter + printer/cutter plotter mimako pe baza de eco-solvent PRETURI ESTIMATIVE PENTRU MATERIALE SI DECUPAJE: 30- 35 Euro/Metru Patrat de texte decupate la cutter ploter + aplicat pe tricouri ( FOLIE PS FILM aproximativ 60 culori disponibile) 40 - 45 euro/MP desene/poze imprimat si decupat pe conturul desenului + aplicat pe tricou pot decupa pe contur si autocolant auto preturile difera in functie de materialul folosit culoarea materialului daca este mata sau lucioasa daca vreti sa reziste aprox 3 ani sau peste 5 ani . s.a.m.d. contact : mail : kaisa@wof.ro sau wofstyle@gmail.com id mess : me_kaisa@yahoo.com telefoane : 0723283415 personalizare tricouri 0728996471 colantari auto daca nu raspund eu care ma ocup de personalizat haine puteti vorbi si la colantari nu e nici o problema va pot ajuta Cu stima si respect .. a voastra Kaisa fermecata ! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ce preturi ai pentru cutter-plotter? Vreau sa imi fac un decal pentru masina. Da-mi un PM in caz in care uit sa verific forumul. Multumesc.
__________________ ... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |