![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2009 |
Pe scurt am nevoie de cineva care se pricepe foarte bine si are si cele necesare pentru un upgrade PC ( desktop ), vreau sa schimb placa de baza si procesorul, deci practic trebuie scos tot, pus placa de baza "noua", montat procu' "nou" pe ea ( faza e ca eu n-am pasta de silicon si sincer nici nu prea am chef sa ma bag unde nu-mi fierbe oala ) + pus toate care erau la loc pe placa "noua de baza ( placa video, RAM, etc. ). ![]() Principalele motive pentru care apelez la cineva care se pricepe si are treaba in domeniu : 1. Mi-e lene s-o fac eu ! ![]() 2. Nu-s sigur 100% ca m-as descurca cu montatu' procului. ![]() 3. N-am pasta de silicon ( apropo, as ramane recunoscator daca mi-l pune si mie cineva cu Artic Silver sa ma simt si eu in siguranta ). ![]() Cam asta ar fi tot. Contact pe PM si de acolo va dau ID, nr. de telefon si asa mai departe ca sa discutam ce si cum. Ca idee eu stau in Dr. Taberei, pe langa Plaza ( mall ). P.S. Nu-mi cereti va rog sume aberante, ca nu-s dus cu pluta si stiu foarte bine cat mi-ar lua Depozitu' sau Ultra Prou' spre exemplu pentru treaba asta. E un anunt pentru baietii destepti si harnici care vor sa faca un ciubuc rapid. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
Pasta Arctic Silver costa minimum 20 lei plus deplasare ca s-o cumperi. Este obligatoriu Arctic Silver? Cunosti diferentele dintre pastele termoconductoare? Modelul CPU? Vrei ca omul sa se deplaseze la tine? In cazul asta, cauta preturile pe google referitoare la deplasari pentru depanari PC. DC - iti va lua 100 lei minimum - timp de reparatie/inlocuire 24h. Ultra Pro - S-a inchis. Un prieten - 50 lei - pe loc daca te duci la el. B-dul. Ion Mihalache (P-ta Chibrit) Recomandarea prietenului, de nepretuit. )PM pentru numarul de telefon. Daca te intereseaza, bineinteles. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2009 |
Am rezolvat cu driku. Thread closed. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |