![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2009 |
Am nevoie de cineva care stie si are cu ce sa-mi sudeze un picior de pat, metalic bineinteles... ![]() Sincer sa fiu ma depaseste cum de s-a rupt, e totusi fier... ![]() Astept oferte la preturi de crize pe PM, de acolo discutam mai departe ce si cum pe mess sau la telefon. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Hey ! Fatza de caine... Salut ! ...si le am cu plasma; (dau bine da-ma dreaq, sunt level 89 Plasma-Roude-Buoy, am damage 178 si 99% chance Critical Hit 2d5, folosesc echipament profesional), ca deh, cum spuneau si baietii de la "The Killers": suntem oameni, sau sudor? Deci pe scurt, decat sa stai cu patul stricat si gagica tzafnoasa cu sindrom PMS pe capul tau, te pot ajuta sa-l tai de tot, si dupa sa dai vina pe mine (mie nu are ce sa-mi faca, repet: am damage 178 si 99% chance Critical Hit 2d5, deci 'prietene please, tovarase ma intelegi, daca nuuu creeezi ca n-aaam cuum, GEN etc.'). Acestea fiind spuse (si lamurite zic eu), sincer nu vad nici un motiv pentru care sa nu apelezi la mine, ca mai rar gasesti (atat, doar gasesti). Contact: nu inca, astept sa vad daca esti interesant. P.S: daca mai dormi o noapte in patul ala sa-ti dea senzatia de low-rider cu hidraulicele stricate pe o parte, te trezesti dimineata si... SPOUFF ! ...da ! SPOUFF ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: bucuresti | :(
salut. regret nespus faptul ca ai un picior in minus. din fericire te pot ajuta. suna-ma te rog : 0724.369.227, dupa ora 17. Nume : Gogu Salahoru. (am sa vin de indata ce stabilim detaliile, dar spune-mi daca mai ai ursuletul). | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2009 |
Is this ? is this the life ?! ... I wanna live, I wanna carry on ? ![]() Inca de la inceput as dori sa va multumesc din adancul sufletului meu pentru interesul acordat si in acelasi timp pentru spiritul extrem de tovarasesc de a lua initiativa ! ![]() Cata D3, te previn amice, am un Hi-Level Full-Epic cu Gear PvP S5/S6 + T7 Shadowstep Rogue cu Rare Epic Mount si The Twin Blades of Azzinoth, Crit si Ress > 50% s.a.m.d ca sa nu mai zic de faptu' ca everybody knows this 4 a fact : ROGUES DO IT FROM BEHIND ! Avand in vedere ca am baut 12 beri az'noapte la The Mission Dance Weekend - Tiesto si ca inca mai sunt spart si-acuma dar mai ales prajit precum cea mai crocanta hamsie gatita vreodata-n Vama, m-as recomanda ca un personaj destul de complex ce poate capta, chiar si doar pentru moment, atentia. ![]() Gogu, iti multumesc pentru ajutorul concret pe care esti dispus sa mi-l oferi, te voi contacta telefonic maine 03.08.2009 in jur de ora 16:57:29. Daca prin "ursuletz" ai facut aluzie la jucaria mea de plus de cand eram mic, doresc sa te previn ca I'm easily offended & not to be fucked with. ![]() Merlin, iti multumesc si tie, voi face un drum urgent maine pana la tine, sper ca mai tii minte pe unde ai aruncat tubu' de Poxipol pe jumatate folosit. ![]() In alta ordine de idei, treaba a fost rezolvata de un prieten deci nu mai am nevoie, multumesc oricum celor interesanti... ma simt revigorat cand vad o comunitate atat de mare de fani ai lui Frankie Wilde ! ( ce pacat ca n-au astia emoticon cu marmota uriasa "sparta" )
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: bucuresti |
nu stiu cine e gogu ... eu sunt demential. si ma bucur ca ti-ai rezolvat piciorul. a pus si cilit ? de obicei cand nu ajuta nimic, ajuta cilit. si da, era vorba de ursuletul (a)buzat secsual. si nu ma refer la latinu a=fara,tom=parte. atom = fara parte. nu. ci abuzat secsual. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |