![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Electrician autorizat Bucuresti Electrician autorizat proiectez,execut, modific si repar instalatii electrice aeriene si subterane la: apartamente, vile, blocuri, spatii comerciale, case de vacanta (deplasari in tara), hale industriale in interior si in exterior pe firma sau persoana fizica, pentru o lucrare mare pot intervenii cu 2/3 echipe de electricieni. Execut la comanda tablouri de automatizare si comanda, bransamente, extinderi, impamantari, trasee de instalatii electrice de cureti slabi (interfon, videointerfon, telefon, tv, sunet,internet, sisteme alarma) si tari (220w - 380W). Montez ,paratraznet cu raza de acoperire(gen velectron),circuite suplimentare pentru plite electrice, aer conditionat, masini de spalat, cabine de dus si jacuzzi, montaj boilere, instanturi, protectii la supratensiune, protectii impotriva electrocutarii, iluminat interior / exterior cu ceas / senzor de miscare (aprindere automata), temporizatoare scari, iluminat terenuri si baze de agrement, incalzire electrica in pardoseala cu termostat de ambient, firme si casete luminoase, diverse automatizari. Ofer sugestii, consultanta, aparatura si materiale pentru instalatiile electrice de la importator direct cum ar fi : gewiss, vimar ,moeller, legrand, hertz, bticino, cablel, osram, philips, elba etc... Tel: 0732.143.533
__________________ YM --- Experience_Center_NonStop TEL --- 0722.39.49.43 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Salutare Imi pare rau nu montez aparat de aer conditionat doar fac : circuite suplimentare pentru plite electrice, aer conditionat etc Iti pot oferii numarul unui om care mi-a montat mie aerul nr: 0723.731.436 - Dinu Adrian Bafta !
|
| | #15 (permalink) | ||
|
salut. Am o casa la curte in curs de finalizare si vreau sa trag curentul ( contractul acela cu electrica si contoarul) . A fost curent pana acum cativa ani cand a luat foc casa veche. Pana acum am gasit numai electricieni cu sume exorbitante si care o lalaiau ca vb azi ca vb maine . Astept un PM cu pretul ( casa se afla in colentina sector 2)
__________________ CONTACT : 0762 918 776 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |