![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Lucrari de licenta, eseuri (engleza si romana)
Execut lucrari de licenta, eseuri sau alte lucrari de acest gen atat in limba romana cat si in limba engleza. Sunt absolvent de facultate si masterand. Sunt foarte dedicat obiectivului. Am o placere pentru scris, o imaginatie bogata si sunt foarte meticulos. Preturile variaza intre 50 de lei (un eseu) si 200 de euro (o lucrare de licenta cu o structura mai deosebita) in functie de complexitatea lucrarii (tema si numarul de pagini) si termenul de predare (cu cat termenul este mai scurt cu atat pretul este mai mare)! Daca am omis ceva la detalii rog administratorul sa ma anunte! Va multumesc!
__________________ La bal sau la spital!!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
rog administratorul sa stearga acest anunt..e jenant si penibil unde putem ajunge. Draga sagacrew, e admirabil ca stii sa scrii, dar e jenant sa iti pui la dispozitie talentul pentru infractiuni si mai ales sa iti lasi singur furata munca. Iata un motiv pentru care unii dintre noi nu ar trebui sa fie lasati nici macar sa calce pragul unor institutii de invatamant pana nu dovedesc ca stiu sa o respecte. rusine!
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
@Mottolini: am editat! multumesc! @marychriss: Draga marychriss tin sa te anunt ca ma bucur ca este admirabil ca stiu sa scriu si te anunt ca nu este nimic jenant in a-mi pune timpul la dispozitia altora! Eu am avut multi colegi care m-au rugat sa le fac (contracost evident) lucrarea de licenta pentru ca lucrau fulltime si nu aveau timp sa o realizeze singuri. Este oare cea mai mare infractiune din tara asta faptul ca eu fac niste lucrari si ei le invata dupa aceea pentru a le prezenta?! Oricum daca nu cunosc lucrarea in principiu nu promoveaza examenul de licenta! Si atunci, oare nu are toata lumea de castigat iar compromisul e unul MIC?! Apoi, munca mea nu o las furata - pretind ceva in schimb! Cat despre partea cu "Iata un motiv pentru care unii dintre noi nu ar trebui sa fie lasati nici macar sa calce pragul unor institutii de invatamant pana nu dovedesc ca stiu sa o respecte" cred ca exagereziiiiiiiiiiiiiiiiiiii foarte mult si daca tu consideri ca intr-adevar eu sunt MARELE LUCRU RAU din invatamantul romanesc cred nu avea rost sa-ti mai raspund. PS: institutiile din Romania (fie ele si de invatamant) vor fi respectate 100% atunci cand si ele vor arata macar 30% respect pentru individ! Stai linistit/a ca nu mi-e rusine! Nu am de ce sa-mi fie! Daca se considera ca thread-ul meu nu-si are locul... poti sa-l inchizi Aiwa!
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Execut lucrari de licenta, eseuri sau alte lucrari de acest gen atat in limba romana cat si in limba engleza. Sunt absolvent de facultate si masterand. Sunt foarte dedicat obiectivului. Am o placere pentru scris, o imaginatie bogata si sunt foarte meticulos. Preturile variaza intre 50 de lei (un eseu) si 200 de euro (o lucrare de licenta cu o structura mai deosebita) in functie de complexitatea lucrarii (tema si numarul de pagini) si termenul de predare (cu cat termenul este mai scurt cu atat pretul este mai mare)!
|
| | #20 (permalink) | ||
|
sus
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |