![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | Tricouri,Bluze,Hanorace dama si barbat personalizate la comanda
Servicii oferite : personalizare haine, decupare cutter plotter, inscriptionare poze A4. preturi : Tricou dama sau barbat ( diverse firme Fruit of loom, ROLY, Stedman, diverse marimi si culori desigur avem mereu pe stoc cam de toate) 30 RON PERSONALIZARE INCLUSA cu text de dimensiune A3 .sau poza A4. pentru alte modele desene pretul se modifica. Hanorac: dama sau barbat 60 RON PERSONALIZARE INCLUSA ** idem ca la tricouri*** pentru firme mici cu buget restrans am oferta fara adaos comercial daca inscriptionez si site-ul meu pe tricourile/hanoracele care le doresc inscriptionate. la cerere putem realiza si stickere auto, autocolant pentru vitrine aparatura : presa termica, cutter plotter, printer indoor A4 cu cerneala pt textile. in caz ca doreste cineva doar decupaje la cutter plotter va luati materialul si imi dati modelul tot si vi le fac FREE ( adica p'o bere nici chiar moca moca) expediez si in tara cu plata ramburs Contact: Dumitru Alexandru : 0728996471 mail kaisa@wof.ro si nu uitati de albume foto Albume Foto de sfarsit de an pentru elevi si studenti ! p.s. pt admini . mai am un post mai vechi cu tricouri dar sa mor de il gasesc . rog a se sterge cel vechi daca voi dati de el. Cu stima, | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
upz . poze cu multe modele pe www.wof.ro | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |