![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut mecanic-mester priceput care stie sa regleze o dacie berlina pe carburator
Caut un mecanic priceput care stie sa regleze un motor de dacie berlina carburator , an 1997 . Curatare carburator , ceva reglaje relantiu etc. Masina este in Crangasi insa o pot duce si la service [ in caz ca luvreaza in asa ceva ] pentru a se uita la ea dupa program sa zicem sau ceva de genul asta . Deoarece ma gandesc ca acum e frig si nu mai are nimeni chef sa stea sa se uite la o dacie . Cine se pricepe cu adevarat astept PM sau puteti scrie si aici . Masina in cauza YouTube - Dacia Berlina 1310 L
__________________ .................... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
sigur nu e avansul ? de unde sti ca e din carburator ? incearca sa schimbi capacul de la delco+platina,deobicei astea sunt bubele,tin minte tata umbla cu un set nou mereu in portbagaj
__________________ Ofer servicii diagnoza/tester autohttp://forum.computergames.ro/90-ofe...ster-auto.html | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
capacul si platina a fost schimbata acum 6 luni sa zic ...nu cred ca este de la el . Nu stiu ce sa zic ca nu prea ma pricep si vin mereu seara tarziu si nu pot sa ma uit la ea . Oricum daca se pricepe cineva sa o faca il platesc insa sa se priceapa la daci nu persoane care au reparat 2 daci si sunt mecanici acum . De oameni de genul asta eu cred ca suntem toti satui
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Iti multumesc pt amabilitate , pana la urma a venit cineva si a adus daciuta pe drumul cel bun . Merge bine acum si ma mai duc sa o ridice pe rampa pt a vedea pe unde atinge toba de caroserie sau ceva de genul asta .
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |