![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | Vand reclama pe site Vand reclama pe site-ul de la homepage..... aprox. 500 vizitatori unici/zi Banner-ele acceptate de INFOFILME.ro se conformeaza standardelor IAB (Interactive Advertising Bureau) si sunt urmatoarele: ·banner standard de dimensiuni 125x125 - amplasamentul este discutabil* ·banner standard de dimensiuni 468x60 - amplasamentul este discutabil * ·banner standard de dimensiuni 728x90 - amplasamentul este discutabil * ·banner skyscraper de dimensiuni 160x600 - amplasamentul este discutabil * * Banner-ele pot fi afisate fie doar pe pagina “Home”, fie pe un grup de pagini anume/selectate ale site-ului. * Se accepta orice tip de banner: .jpg, .gif, .swf. Pentru mai multe detalii contactati-ma | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ai PM.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | Vand reclama pe site-ul de la homepage..... aprox. 500 vizitatori unici/zi Banner-ele acceptate de INFOFILME.ro se conformeaza standardelor IAB (Interactive Advertising Bureau) si sunt urmatoarele: ·banner standard de dimensiuni 125x125 - amplasamentul este discutabil* ·banner standard de dimensiuni 468x60 - amplasamentul este discutabil * ·banner standard de dimensiuni 728x90 - amplasamentul este discutabil * ·banner skyscraper de dimensiuni 160x600 - amplasamentul este discutabil * * Banner-ele pot fi afisate pe: pe pagina “Home”, pe toate paginile site-ului. * Se accepta orice tip de banner: .jpg, .gif, .swf. Pentru mai multe detalii contactati-ma! PM sau publicitate@infofilme.ro Plata se accepta prin Paypal sau transfer bancar | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Recomand! Am cumparat spatiu pt reclama pe site-ul lui. Sper sa colaboram si in viitor.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |