Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 28-10-2009, 11:03   #1 (permalink)
Registered User

Talking Castiga bani de buzunar fara investitii !!!, chiar si pe criza!!!

Salutare tuturor!!!
CITESTE CU ATENTIE CEEA CE URMEAZA!!!:
Ma numesc Alex, si la fel ca si tine am gasit multe anunturi pe net cautand fraze gen "cum sa fac bani"..., etc... .
Din pacate fiecare oferta tentata plina de reclame pe care am incercat-o sa dovedit a fi o inselatorie sau imi cereau investitii de sute de euro la inceput.
Probabil ca multi dintre voi au incercat sau au auzit de chestii gen bux care sunt o mare inselatorie..., si multi dintre voi s-au saturat sa caute pe internet.., cel putin eu am cautat ani intregi pe google fel si fel de afaceri... .
Un prieten de-al meu mi-a povestit despre un website pe care si-a facut un cont si a reusit sa stranga 400 $, pe care de altfel ia si scos cu ajutorul unui card de credit, si acest profit l-a facut in mai putin de un an.., fara munca.
Site-ul functioneaza astfel... : promoveaza alte siteuri mai putin cunoscute care platesc bani grei pentru publicitatea facuta... .
Tu, dupa ce ai un cont pe site(absolut gratuit), iti vor aparea cateva oferte, adica siteuri pe care trebuie sa le vezi si sa spui ceva despre ele... .
Eu nici macar nu am intrat pe siteurile respective, doar am scris in casutele care apar chestii gen : "cool site","best of","very nice website"...., iar pentru fiecare site pentru care scrii ceva primesti 4 $... .
Eu am reusit sa fac in 2 zile 37 $... .
Banii ii poti scoate cand ajungi la suma de 75 $, cu ajutorul unui card pe care il poti face gratuit la ING sau alte banci.... .
Dar asta nu este tot,... pe langa ofertele care iti apar mai mereu, in plus, iti poti anunta prietenii, iar pentru fiecare inscris pe care il aduci site-ului primesti 1.25 $,... la 4 prieteni faci 5 $... .
Tu daca te vei inscrie cu linkul de mai jos eu voi primii 1.25 $, ceea ce poti face si tu mai departe... .
Daca te-ai hotarat sa castigi niste bani frumosi cu munca de 10 minute la 3 zile da click pe linkul urmator apoi din pagina care va aparea selecteaza "Create A Free Account".... . Linkul este: A.W.Surveys The New Survey Experience .
Dupa ce ti-ai facut cont lasa-mi un mail la sacal_7@yahoo.com sau baga id sacal_7 in lista ta de messenger si o sa iti explic cum iti poti scoate banii din cont,.... ofer toate detaliile... .
ACEST SITE S-A DOVEDIT A FI SINGURUL CARE CHIAR ISI PLATESTE UTILIZATORII, SI ASTA FOARTE USOR !!!
O zi buna, si numai castiguri iti doresc !!! Mult noroc !!!

deryazote is offline   
Old 28-10-2009, 11:14   #2 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Pune ma mana si munceste

Baracuda is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules