![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Un produs de pe www.babyneo.de
Este vorba de vestita crema Penaten de 500 ml. Anuntul se adreseaza in special celor care sunt din Germania. As vrea si eu produsul asta: Penaten care and protection cream 2 x 500ml box Din pacate, nu am cont de paypal si nu am cum sa imi fac in perioada imediat urmatoare. De asemenea, mi se pare mare pretul pentru transport. Asta nu inseamna ca nu sunt dispus sa dau banii pe care mi i-ar cere cineva care poate sa aduca asa ceva din germania. Multumesc pentru ajutor.
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
daca ar fi vorba de cantitate mai amre te-as putea ajuta
__________________ Noul ID de messenger este topan_bogdan,!!ATENTIE!!!nu mai este cel bogdy_only4you!!! AM SA VA ROG CVA PENTRU COMANDA SA DA-TI MAIL CA POATE PE MESSENGER NU O SA FIU DECAT SEARA SAU DIMNEATA! (raspund cat de repede pot)Orange:0743649815 intre orele 12-21 VA MULTUMESC SI VA ASTEPT!!! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| dami add pe messenger sa vb id topan_bogdan
__________________ Noul ID de messenger este topan_bogdan,!!ATENTIE!!!nu mai este cel bogdy_only4you!!! AM SA VA ROG CVA PENTRU COMANDA SA DA-TI MAIL CA POATE PE MESSENGER NU O SA FIU DECAT SEARA SAU DIMNEATA! (raspund cat de repede pot)Orange:0743649815 intre orele 12-21 VA MULTUMESC SI VA ASTEPT!!! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
tranzactie finalizata lejer si cu succesc,mulmuesc pentru colaborare
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |