![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut colaborator cunoscator corel Draw sau Adobe Illustator
Dupa cum spune si titlul, caut colaborator pentru ilustatii vectoriale facute in Corel Draw sau Adobe Illustator. In principiu eu am nevoie de sute de ilustratii deci ar fi o colaborare constanta. Ma intereseaza orice fel de ilustatii dar sa fie cat de cat lucrate nu tehnica si subiect de incepator. Am atasat o imagine demonstrativa. In ceea ce priveste pretul se discuta personal, dar ca idee maximul per imagine ar fi undeva la 10 lei, nu e mult, dar a nu se uita ca avem nevoie de sute de ilustratii. ---------------------------------------------- mess: houdini_romania mail: remix2008@gmail.com tel: 0722.599.529
__________________ Haine de firma originale: Lacoste, Diesel, Gucci, D&G, Frankie Morello, Audigier, Galliano, Cavalli, Dior, Energie, Viviene Westwood, Richmond. Detali pe mess: houdini_romania | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| suna ...negociaza...etc. dar nu alerga dupa posturi aiurea avertisment
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |