![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
"dar si pentru ca nu mai e nevoie sa detii arme nucleare sau armate imense ca sa ai un cuvant important de spus." Dar intrebarea ramane : cine are un cuvant de spus ? Ossama ? Pakistanul aliat cu SUA (cineva de aici spunea au fost sustinuti de China, acuma au primit avioane moderne de la americani ) ? Arabia Saudita care a lasat-o mai moale cu americanii dupa 11 sept? Iranul (dusmanul traditional al americanilor in lumeaa islamica) ? Indonezia (tara cu cea mai mare popuatie islamica ) care este un aliat al americanilor ? | |||
|
| | #82 (permalink) | |||||
|
Nu, dar e nevoie ca sa castigi. Un cuvant de spus are si Franta, asa... Quote:
Quote:
Quote:
China trebuie sa sponsorizeze atentate care sa destabilizeze SUA. Si odata SUA destabilizata, se pune problema de un atac frontal. Quote:
Quote:
Populatia alba a planetei este de 8%. Sporul de populatie este negativ, ceea ce nu s eintalneste la nici o alta cultura. Timpul lucreaza in defavoarea noastra. De aia evenimentele trebuie grabite, pentru ca acum inca avem o sansa. Problema nu este "daca", ci "cand".
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | ||||||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
"India va prevala prin imigratie." Raman la parerea mea ca India nu va fii nicodata un "jucator" important datorita culturii , mentalitatii , rivalitatilor locale , problemelor zonale , istoriei etc. Eu nu vad (inca) lumea islamica ca un inamic capabil sa destabilizeze fundamental lumea occidentala. Ca , scuzati expresia , prostimea e speriata dupa 11 sept nu spune multe . China ramane cel mai periculos adversar al Occidentului si au o polita cam incarcata de platit. Legat de islam : faptul ca ei in acest moment nu ar putea repeta embargoul din anii 70 spune multe. "Timpul lucreaza in defavoarea noastra. De aia evenimentele trebuie grabite, pentru ca acum inca avem o sansa." Occidentul are capacitatea ( si a demonstrat ) de a se trezi la nevoie. Bush (cu toate defectele lui ) a picat bine . Pacat ca Europa e la pamant si nu prea vad cum se va ridica . Sincer sper ca UE sa reziste si sa intareasca . O uniune puternica a statelor Europei (cu Rusia ar fii perfect dar e putin probabil ) e singura sansa. In acest moment europenii sunt batrani si obositi . "Nu e nevoie de nukes." SF vorbea de un atac nuclear al Chinei asupra Sua. "Alea noi da" Care alea noi ? Ei nici macar nu au avioane sa puna pe acele portavioane (daca ar exista). Last edited by diablo81; 09-04-2005 at 23:02.. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||||||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||||||||
|
| | #85 (permalink) | ||||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
.. oricum siria si pakistan achizitioneaza masiv armament de la rusi de ceva vreme
| ||||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | este perfect pentru a creea tensiunile necesare unui deznodamant in viitorul relativ apropiat. spune-o pana la capat. ![]() cum vezi deznodamantul asta? am sanse sa primesc o arma si sa fiu trimis la vanatoare de arabi in urmatorii.. 30 de ani? | ||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
"Chinese Begin To Worry US Militarily" http://rense.com/general63/chinmil.htm "Coming to Terms with China" http://www.tomdispatch.com/index.mhtml?pid=2259 N Korea Military Tactics In A War With US (A Strategy Of Massive Retaliations Against US Attacks)http://rense.com/general37/nkorr.htm (cool!) Israel US Spying Directory http://rense.com/Datapages/Israeldata.html Israeli Thermonuclear Blackmail Of America Is A Fact http://www.rense.com/general35/isrnuk.htm Israel's Blackmail Moves Into High Gear http://judicial-inc.biz/Gannon.htm | ||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | More Links On 9/11
Comments on the Pentagon Strike http://www.cassiopaea.org/cass/boeing.htm http://www.physics911.org/ (motto: Applying Science to Uncover the Truth) Pentagon Strike : http://www.pentagonstrike.co.uk/ Pentagon Strike Flash Presentation : http://www.freedomunderground.org/me...entagon244.swf (3mb) Eye-witnesses's Accounts of Pentagon Crash Don't Add Up http://signs-of-the-times.org/signs/911eyewitnesses.htm Questioning the 9/11 attacks... http://thewebfairy.com/killtown/ .......... What really happened to Flight 93? : http://thewebfairy.com/killtown/flight93.html Did Flight 77 really crash into the Pentagon? : http://thewebfairy.com/killtown/flight77/theories.html How Did United Flight 93 Crash? : http://www.flight93crash.com/ More pentagon stuff... http://www.freedomfiles.org/war/pentagon.htm Ideea e ca la pentagon au fost o gramada de erori. In primul rand lipseste avionul, cadavrele, gaurile din perete nu se potrivesc cu marimea avionului, gazonul e intact, mai multe. For more info, uitati-va la flash presentation de mai sus ![]() More Holes In The Official Story - The 911 Cell Phone Calls http://www.rense.com/general56/moreholes.htm | same article : http://www.globalresearch.ca/articles/CHO408B.html Quote:
Uitati-va la toate linkurile ca daca incepeti sa cititi o sa continuati, sa get a pretty good view. Versiunea oficiala o stiti cu totii, acum vedeti ce anume nu se potriveste. Nicidecum nu se sustine ca Bush a organizat atacul sau alte chestii, doar ca exista "gauri" (chiar foarte mari!) si cercetarea acestora nu dauneaza onorii victimelor, ca pana la urma nu asta vrem cu totii ?.. Sa aflam adevarul Last edited by SF; 10-04-2005 at 15:07.. Reason: Completari | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
Primul post era in legatura cu capacitatile militare ale chinei, cerute de Harald lol diablobb81, bun comentariu ai mai zis .. Titlurile is self-explanatory, si nu prezinta opinii divagante, e clar ca "e ceva", ceva ce nu se leaga. Evident nu ai studiat nici unul, eventual te-ai _uitat_, deci comentariul e in zadar. La afirmatii care au cat de cat fapte, se raspunde cu ceva asemanator.macar uita-te la flash presentation ala, serios | ||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
M-am uitat la flash , am citit aproape tot ce ai pus in linkurile alea si tot ineptii mi se pare teoria cu avionul care nu a lovit Pentagonul. Si faza cu avionele de la WTC e ridicola. Repet exista filmari , poze si marturii care arata destul de clar ce s-a intamplat in NYC. Ce s-a intamplat cu avionul din Pennsylvania (ca a fost doborat sau a picat ) e irelevant. Eu personal cred ca a fost doborat. Desigur ca "ceva" nu se leaga.Dar de aici si pana la a crede orice absurditate e cale lunga. P.S. In mod normal un site american ar trebui sa faca deosebirea intre "large scale war" si " total war" | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Desi zace pe HDD cam de mult, abia ieri mi-am miscat fizicul sa ma uit la "In plane site". Ca explozia de la Pentagon putzea a fost evident de atunci, dar dupa imaginile din film si aia de la WTC pute. Si ma refer la chestia norul de praf si flashurile alea de lumina. Dar astept ca discutia de aici sa revina pe un fagas normal, ca deocamdata e deraiata rau Ideea e ca, fata de 9/11 care e clar tendentios si partinitor, asta se multumeste sa comenteze doar niste filmari. Iar semnele de intrebare sunt destul de amri si pertinente
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Totusi, referitor la WTC, s-au vazut cum niste avioane intra in blocuri. Clar. Nu exista dubiu. Deci ceea ce ramane ar fi ca blocurile sa fi fost "preparate" prealabil. Could be. Totusi, daca avantajele efectelor depasesc dezavantajele lor, consider ca facerea publica a adevarului este nociva. Quote:
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
aha. deci best case scenario.. rasa alba isi da seama ca e pe cale de disparitie.. si pune de o cruciada impotriva arabilor. ii impinge in granitele orientului lor natal, europa urmand sa respire mult mai liber ca urmare a depopularii masive. si? europenii tot batrani si putin doritori de reproducere vor fi. dupa ce ma voi fi retras la pensie(eventual cu ceva decoratii) dupa mine tot 0,5 copii o sa ramana. in timpul asta cei 4 copii ai arabului.. se antreneaza pentru un remach.sau propui eliminarea arabilor cu totul? iti dai probabil seama ca asta te plaseaza in aceeasi loja a istoriei cu hitler.. | ||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Nu cred ca trebuie "terminat" cu toti. De fapt sunt sigur ca nu trebuie terminat cu nimeni, asta ar fi o mare gresala de viziune, imo, care nu ar avea ca efect decat fanatizarea absurda a albilor (or scopul nu e o societate de batausi dementi, skinheazii sunt o anomalie, chiar daca sunt "racially-aware") sau, in caz de infrangere ne-ar aduce in situatia imposibilitatii unui compromis. Macar sa invatam din tampenia lui Hitler. Nu, un razboi cultural in care albii sa aiba o sansa de victorie presupune o schimbare a mentalitatii. O revenire la o mentalitate agresiv-expansionista, cu tot ceea ce presupune asta, inclusiv o imbunatatire a sporului de populatie. Avem parghii economice pentru a influenta asta, este o masura necesara. Totul este ca oamenii sa priceapa ca trebuie sa supravietuiasca ca civilizatie si ca asta implica supravietuirea ca entitate culturala - si ca rasa. "Dorinta de reproducere" poate fi, cum spuneam, motivata. In paralel, prin taierea oricaror subsidii catre lumea a 3-a, mortalitatea lor infantila va creste. Noi avem avantajul ca mortalitatea infantila este insignifianta, la noi problema e sa vrem sa facem copii. Desi imi repugna sincer ideea (sunt 100% pro-choice ca principiu), poate ca ar trebui interzise avorturile macar o generatie (10 ani). E nasol, dar e si asta o posibilitate. Oricum, avem un ascendent major in domeniul tehnicii si cercetarii care sa ne asigure un raport de forte avantajos, atata timp cat exista vointa. Am cucerit lumea fiind intotdeauna in inferioritate, vom stii sa ne si aparam petecul de Europa, totul este sa vrem. Cu China se pot face compromisuri. Se pot face concesii. Nu cred ca scopul Chinei este sa ne elimine. China nu are o mentalitate expansionista. Si China nici nu incurajeaza metisarea. Daca Vestul sacrifica estul Asiei si lasa Chinei mana libera, eventual daca Vestul lasa Chinei mana libera in India, ocupand astfel doi potentiali inamici, pana termina cu arabii si problemele interne, o "cooperare tensionata" cu China va fi mult mai probabila dupa aceea. Si in caz de razboi, oricum am avea o sansa mult mai buna. India - nu e o putere reala in mod direct si putem folosi rivalitatea zonala cu China. In cel mai rau caz e un aliat impotriva musulmanilor, resentimentele hindusilor fata de Islam sunt mari. Mexic - sa fim seriosi. Ca stat sunt 0, ca imigranti pot pune probleme in sudul USA, dar nu au o constiinta culturala care sa ii faca o problema similara cu arabii. Plus ca USA oricum nu vad cum ar putea supravietui unui astfel de clash cultural. Viitorul Vestului este in Europa si Rusia. Si poate Australia. Nigeria / Africa - nu sunt nici ei o problema in masura in care ne dam seama ca trebuie sa incetam cu politica sinucigasa de deschidere a frontierelor. Nigeria nu o sa invadeze Europa, Africa este la pamant din toate punctele de vedere, si chiar daca prin absurd ar putea organiza o forta semnificativa, nu au aviatie, nu au nave, nu au nimic... Exterminarea nu este o solutie decat daca vine pe cale treptata, oarecum naturala (adica cam ce se intampla acum cu noi, desi si asta e oarecum artificial). Exterminarea fortata si rapida de genul celei propuse de Hitler este o aberatie care este atat imposibila dpdv tehnic cat si probabila de a lasa traume adanci in psihicul colectiv, atat al invingatorilor, cat si al invinsilor (putinii supravioetuitori). Eu nu as avea un mare impediment moral daca as fi constient ca este singura solutie pentru salvarea rasei mele, dar odata ca majoritatea albilor ar avea, si doi ca ar fi chiar o idee gresita dpdv practic, caci avem nevoie de un inamic pentru a ne motiva sa continuam. Atata timp cat ne mentinem pe un drum ascendent si nu degeneram, nu avem a ne teme de nimeni. Insa avem motivatia sa nu ne lasam. Plus ca daca prin absurd am ramane unica rasa de pe pamant totul s-ar reduce la nivel de sub-rase si am avea aceeasi situatie. Scopul nu este eliminarea totala a celorlalti, scopul este PREVALENTA NOASTRA. Sau macar supravietuirea. PS: Copiii nostri isi vor avea de dus lupta lor, fara indoiala, cand noi ne retragem la pensie lumea nu va fi paradisul pe pamant, asta e o utopie. Insa datoria noastra este sa le dam sansa copiiilor si nepotilor nostri sa se bucure de lumea pe care bunicii si stramostii nostri au creat-o, cu sacrificii umane si materiale. In momentul de fata noi le rapim cu inconstienta aceasta lume.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. Last edited by Harald Hårfager; 11-04-2005 at 04:28.. | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | O revenire la o mentalitate agresiv-expansionista, cu tot ceea ce presupune asta, inclusiv o imbunatatire a sporului de populatie. Avem parghii economice pentru a influenta asta, este o masura necesara. tocmai.. ca nu ai nici o parghie.. economica sau politica pentru a face asa ceva. exista un mare balast de remuscari din partea albilor fata de ceea ce au comis la adresa celorlalte rase in istorie. sa propui acum o atitudine "agresiv-expansionista" ar insemna sa te sinucizi politic. nici macar in sua nu ar ar avea(sau ma rog.. nu are) succes un asa demers. hell.. aia se impotrivesc in proportii semnificative chiar dimensiunii antiteroriste a conflictului cu arabii. cred ca atata timp cat lumea araba nu va declara fatis razboi albilor(si e clar ca n-o va face).. mai mult, pana nu va trece la actiune.. albii se vor plasa mereu in postura celui ce trebuie sa ierte pentru ca aia sunt fanatici de foame.. sau din indoctrinare. si ceea ce-i mai important.. ca sunt putini.. accidente! ca majoritatea lumii arabe nu are nimic de impartit cu albii. nici cateva 9.11 nu vor determina o reducere a permeabilitatii granitelor europene pentru arabi. de ce? pentru ca "ei nu au nici o vina ca elemente deviante din tarile lor se manifesta cum se manifesta". si adevarul e ca nici nu au. ![]() Desi imi repugna sincer ideea (sunt 100% pro-choice ca principiu), poate ca ar trebui interzise avorturile macar o generatie (10 ani). dar nu cred ca avorturile sunt un factor semnificativ de diminuare a natalitatii. daca vrei sa ai succes.. trebuie sa interzici si anticonceptionalele. ![]() Oricum, avem un ascendent major in domeniul tehnicii si cercetarii care sa ne asigure un raport de forte avantajos, atata timp cat exista vointa. Am cucerit lumea fiind intotdeauna in inferioritate, vom stii sa ne si aparam petecul de Europa, totul este sa vrem. problema e ca nu mai poti distinge contributia celorlalte rase la succesul celei albe. cucerirea lumii o fi fost cum a fost.. dar pastrarea ei sub control.. nu se mai intampla de ceva vreme doar prin noi insine.. Insa datoria noastra este sa le dam sansa copiiilor si nepotilor nostri sa se bucure de lumea pe care bunicii si stramostii nostri au creat-o, cu sacrificii umane si materiale. In momentul de fata noi le rapim cu inconstienta aceasta lume. n-am mai auzit tipul asta de mesaj in combinatie cu indemnul la prevalenta asupra celorlalte rase. e oare naiv sa crezi ca o lume mai buna inseamna poate fi una pentru toti.. nu doar pentru cei care se ridica deasupra celorlalti?
| ||
|
| | #99 (permalink) | |||||
| Quote:
In legatura cu cealalta idee, asa este, dar aceste remuscari stupide se datoreaza ignorantei si dezinformarii. Adevarul este ca nu am facut nici pe departe atata cat se spune si ca ceea ce se defineste prin "rau" este ceva foarte relativ raportat la idealul democratic - care este el insusi gresit. Eliminarea treptata a propagandei anti-albe este un scop de prima importanta. Albilor nu trebuie sa le mai fie rusine ca sunt albi. Studiul independent si obiectiv al istoriei trebuie incurajat si presa si mass-media discreditate. Nivelul de manipulare prin filme, TV si programe pseudo-stiintifice gen Discovery este sinistru de ridicat. Eu nu sustin aici un discurs bazat pe ura de rasa, nu avem de ce sa uram alte rase, dar sfinte, in momentul de fata ne uram pe noi insine. Quote:
Cat despre arabii agresivi ca minoritate... think again. Uite-te la reactia strazii la 9/11 in Palestina. Uite-te la reactia strazii in timpul conflictelor cu evreii. Arabii sunt profund incarcati de resentimente si agresivitate fata de Vest, la toate nivelele populatiei. Insa si ei ca si noi, avem o clasa politica si o elita financiara corupte si care nu pregeta sa faca afaceri cu partea inamica. Quote:
Quote:
Quote:
Si chiar daca prin absurd o asemenea societate care sa ne uneasca pe toti ar exista, ne-ar uni la nivelul cel mai de jos, al unui numitor comun absolut care nu ar putea reflecta niciodata fatetele multiple si diverse ale omenirii. Ar reduce totul la acel numitor comun vulgar, calcand in picioare toate culturilem, nu numai cea alba, si toate viziunile diverse asupra lumii, toate filosofiile inradacinate in subconstientul etno-rasial al individului. Alianta cu alte rase in functie de nevoi ? Absolut. Metisare ? Ar duce la dezastru dpdv genetic si al civilizatiei, pentru ca ar disparea exact trasaturile particulare si definitorii ale civilizatiilor. Lumea pe care o visez ESTE o lume pentru toti. Este o lume in care fiecare traieste in felul lui, in armonie cu cultura si spiritualitatea sa, in zona sa de origine. Conflictul este menit sa reguleze in mod cat se poate de natural relatiile dintre multele entitati rasiale existente. Si da, chiar daca in calitate de alb as vrea ca albii sa mai cucereasca lumea, si probabil ca o vor mai face, vor veni si alte momente grele in care noi vom fi cei cu spatele la zid. Este inevitabil. Asta e viata. Dar pe noi ne paste acum pericolul disparitiei totale. Iti pui problema ce se va alege de aceasta lume daca ar disparea rasa noastra ? Crezi ca pacea si prosperitatea ar pune stapanire pe lume pentru ca omul alb, lacom, materialist si agresiv, a fost eliminat, asa cum incearca sa ne convinga prietenii semiti ? E de ajuns sa te uiti la Africa, la America de Sud si la Asia inafara de Nordul Orientului Indepartat pentru a avea un raspuns.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | ||||||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | Albilor nu trebuie sa le mai fie rusine ca sunt albi. e usor de spus ca nu trebuie.. insa cand papa vine si isi cere scuze pentru ce am facut lumii arabe prin cruciade... cand germania(care poate fi o replica in mic a ceea ce povestim aici, prin ceea ce a facut evreilor) plateste si acum holocaustul.. cand extrema cealalta a balantei(scornita tot de noi, albii).. a produs o parte de europa ramasa cu un aproape un secol in urma.. nu e foarte usor sa-ti proclami mandria de a fi alb. in ziua de azi doar homosexualii isi declama fericirea pentru ca sunt ceea ce sunt.. si acolo e vorba de manifestari ale unor complexe.. nu de normalitate. nu ti se pare ca ne intoarcem in timp daca incepi sa valorizezi rasa ca principal criteriu de definire a individului? sau.. de fapt.. daca interpretez bine ceea ce spui.. tocmai asta e ceea ce doresti.. intoarcerea la timpurile in care aveam destule cohones sa spunem.. "interzis pentru negri si caini". nu e abia asta o atitudine care sa provoace conflicte ireconciliabile? Numai aceste tensiuni ii pot determina pe arabi sa isi de arama pe fata care consideri ca e arama aceea? de fapt ce vor ei? sa scape de albi? o europa musulmana?Arabii sunt profund incarcati de resentimente si agresivitate fata de Vest, la toate nivelele populatiei. bazate pe ce? pe binele care le-a fost facut de occident? sunt resentimente ce pot fi justificate mult mai prozaic decat prin ura fata de rasa alba. de altfel.. nici nu cred ca are sens sa vorbim de ura intre rase. ura se manifesta la nivel de individ.. cel mult de colectivitate punctiforma. Erm, dar prin cine ? Sau mai bine spus, care control ? controlul.. atat cat o fi(si nu poti spune ca nu e cat timp aia sunt saraci iar albii concentreaza.. xx% din averea lumii) e in mana unei elite care nu-i definita de culoarea pielii cat de competenta pe anumite domenii.. conexiunile pe care le are.. si interesele de moment. Lumea pe care o visez ESTE o lume pentru toti. Este o lume in care fiecare traieste in felul lui, in armonie cu cultura si spiritualitatea sa, in zona sa de origine. Conflictul este menit sa reguleze in mod cat se poate de natural relatiile dintre multele entitati rasiale existente. este o lume pentru toti dar una in care albii domina(n-are cum sa fie altfel pentru ca interesele tuturor n-o sa se poata realiza). cred si eu ca e placuta o astfel de perspectiva pentru un alb. daca insa ai fi arab.. nu te-ar multumi modul in care evolueaza acum lucrurile? sigur.. stiu.. esti alb si ti-e aproape camasa ta.. nu a lui ismail.. dar lucrurile functioneaza la fel in ambele sensuri....vor veni si alte momente grele in care noi vom fi cei cu spatele la zid. Este inevitabil. Asta e viata. Dar pe noi ne paste acum pericolul disparitiei totale. daca asta e tot ce putem.. atat suntem de pregatiti pentru a face fata provocarilor. nu vom disparea.. dar poate ca trebuie sa renuntam la rolul de stapan abolut al planetei. sunt alti pretendenti la tron.. pe care intelept ar fi sa-i acomodam ca si co-stapani.. asta nu exclude conflictul generator de progres..doar il muta dintr-un registru dramatic al luptei pentru supravietuire intr-unul al luptei pentru o suprematie conjuncturala. Iti pui problema ce se va alege de aceasta lume daca ar disparea rasa noastra ? pai e clar... daca dispare principalul creator de bogatie si cel care finanteaza progresul tehnic.. bine nu poate sa fie de restul lumii. | ||
|
| Advertisment | |