![]() |
| | #1161 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| | #1162 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #1164 (permalink) | ||
|
Am vazut acum la tv : s-a facut o investigatie si vinovatul pentru avionul care a luat-o pe iarba la Otopeni e un controlor de trafic Stiti cand a inceput investigatia pentru ce s-a intamplat pe 9/11 ? La orice crima trebuie o investigatie nu ? Mai ales la asa ceva, trebuie sa se afle cine si cum. Dar nu, investigatia a inceput la 1 an dupa atac si numai pentru ca au facut familiile victimelor galagie. Cheney s-a opus total. Marturiile celor investigati au fost depuse cu usile inchise si fara presa De asemenea nu era nevoie sa se afle cine : se stia la 1 minut dupa atac Bin Laden era pe toate posturile. Noroc cu presa asta nu mai e nevoie de Sherlock Holmes E o zicala : "e un elefant in camera si nimeni nu il vede". De ce ? Pentru ca e total ilogic, nu are ce cauta acolo deci nu ne mai obosim sa il vedem http://www1.istockphoto.com/file_thu...n_the_room.jpg | |||
|
| | #1165 (permalink) | ||
| Rush cam astea din filmulet sunt concluziile, faptele sunt mai grave insa. Ceva e putred de tot in treaba asta cu 911. Quote:
Daca la TV zice ca in Sahara e zapada de 3m si arata cateva poze cu ursi polari si palmieri desigur o luam de buna, doar am vazut la TV. Eh..imagineaza-ti cat de usor e sa indrepti degetul televiziunii catre un rebel si sa-l acuzi ca el e vinovatul. The Carlyle Group, un consortiu de companii care detine, aprovizioneaza si gestioneaza armata SUA, din care fam Bush are o buna parte, are tot interesul ca baietii sa fie la razboi.Oare de ce?!? | |||
|
| | #1166 (permalink) | ||
| Uita-te la CW's WAR! Si mai vb dupa aia
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #1168 (permalink) | ||
|
Un membru al parlamentului european a deschis o dezbatere despre 9/11 si a invitat 1000 de jurnalisti, si desigur tot restul parlamentarilor "europeni". 0 (ZERO) jurnalisti au venit, si doar 6 din 800 de "parlamentari" Cum faci 1000 de ziaristi sa stea acasa ? Macar sa fi venit sa rada de el, sau din curiozitate, dar nu. Last edited by jet li; 13-03-2008 at 02:43.. | |||
|
| | #1169 (permalink) | ||
|
mda, incepe sa semene cu filmuletzul ala idiot Daca am fost sau Nu pe Luna. cred ca stiti raspunsul...
__________________ - The financial situation at the moment is so bad that women are now marrying for love! - The financial situation at the moment is so bad that men are now enjoying free sex! | |||
|
| | #1170 (permalink) | ||
|
Jet Li, excelent filmul pe care l-ai pus acum 1 an! A meritat o ora si 20 de minute cu varf si indesat. Sunt curios ce teorii "false si aberante" gaseste "lumea buna" in el. L-am mai pus si eu o data si poate se indura un moderator sa-l aseze in introducerea threadului, este cu mult mai mult decat o simpla "teorie", e luat frumos la bani marunti totul si explicat. Da, BOMBE in plafoane in turnuri, bombe care au fi putut fi puse cu luni de zile inainte de o echipa de "muncitori de intretinere" pe timp de noapte si nu s-ar fi prins nici dracu'. Boeing 747 care se ascunde dupa o cutie postala, lol! E cusuta cu ata fosforescenta, nu alba... Dupa ce vizionati filmul, special pentru Pig Brother (si Valh, care nu stiu daca mai activeaza pe-aici), cum explicati voi atacul de la Pentagon? Va rog nu ma luati cu "citeste ca s-a mai spus de 1000 de ori", ca sincer, nu am avut timp sa citesc tot threadul, desi m-am straduit cu ultimele 10 pagini. Si mai departe, cum explicati WT7? Ce kerosen a fost acolo? A, Larry Silverstein a zis "pull it out?" Bun. Deci a fost detonata? Cum, in 7 ore? Mai frate... ne inteleg pe "noi astia ametitii de pe net care credem in conspiratii & shit", dar sa va cred pe voi oamenii sanatosi la cap sa sustineti ca o cladire de anvergura aia ar putea fi montata de POMPIERI (nu demolatori) cu C4 prin "flacari ce nu puteau fi controlate", deja mi se pare pare ditai gogomania. Desi FEMA, investigatorii, au decis ca nu s-au determinat cauzele, lol. Da frate, a dracu' conspiratia asta... Numai in povesti credem! ![]() Vreti dovezi concludente? Ce dovezi, cand restul de otel a fost luat si dus in China urgent? Ce dovezi, cand accesul a fost restrictionat si la Pentagon, si la ruinele turnurilor? Ce dovezi, cand desi Pentagonul e intesat de camere de luat vederi, totusi avionul nu a fost prins pe video? A, e pe video dar e secret? De ce? Uitati-va la film, si daca vedeti ceva fantezist acolo, sa-mi spuneti si mie, va rog. Cu tot respectul pentru mintile voastre, dar toti cei care refuzati sa vedeti cat de mult miroase tot evenimentul 9/11, cred sincer ca voi sunteti adeptii conspiratiei. O conspiratie care ia toata populatia de pe glob drept fraiera... Pacat de oamenii oamenii aia care au murit acolo...
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #1174 (permalink) | ||
|
mi-a fost lene sa citesc enshpe mii de pagini, s-a discutat despre problema abordata in zeitgeist? eu dupa ce am vazut opiniile prezentate in respectivul "documentar" nu prea mai cred in teoria atacului terorist. filmul se poate vedea aici : http://www.zeitgeistmovie.com/ cam de la minutul 39 incepe partea despre 9-11 dar merita vazut tot ca fapt divers. mi se pare de bun simt ca gemenii nu s-au prabusit cum s-au prabusit din cauza unor avioane, arata exact ca o demolare controlata.
__________________ You can’t write if you can’t relate Trade the cash for the beef for the body for the hate And my time is a piece of wax fallin’ on a termite who's chokin’ on the splinters Last edited by a3ds; 27-07-2008 at 13:02.. | |||
|
| | #1175 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | http://www.imdb.com/title/tt0133093/trivia Trivia for The Matrix (1999) Some personal information can be seen on Thomas Anderson's "criminal record" that Agent Smith glances at when he interrogates Neo: The last update to the file was July 22, 1998 Neo's date of birth is "March 11, 1962" Neo's place of birth is "Lower Downtown, Capitol City" Neo's mother's maiden name is "Michelle McCahey" Neo's father's name is "John Anderson" Neo attended "Central West Junior High" and "Owen Paterson High" (named after the film's production designer). Seconds later a photocopy of his passport can be seen. There the place of his birth is CAPITAL CITY USA, his date of birth is the 13th of September 1971, the passport was issued on the 12th of September 1991 and will expire on the 11th of September 2001. Quote:
| ||
|
| | #1178 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Hm, tocmai au trecut sapte ani. Scenarii, interese, amagiri, ORICE a fost si este, un lucru il gasesc HALUCINANT: in SAPTE ani, America-colosul, INCA nu a putut localiza un om...un singur om. Palma pe obrazul Americii este fara egal. Puterea tehnologica, financiara, petrol sau calcule politice, orice si oricum am gandi: un om este de negasit...fie chiar si ebosa unei inscenari. Nimic, nimic de oferit. Si nu, nici un fel de "interes" nu justifica "neoferirea" razbunarii. Daca au falsificat aterizarea pe luna, asasinarea unui presedinte si cate altele cum Doamne nu au oferit si un "fake" ATAT, dar ATAT de necesar??? ......... Dincolo de "sticla-oglinzii" nu este nimic. Mai teama imi este de asta decat de orice "iluminatti", "masoni" sau ce mai banuim ca este. E pustiu, decizii luate la moment, la impuls. Un pustiu care lasa loc pentru tot ce poate fi mai rau...nimeni la carma lumii. | ||
|
| | #1179 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
w00t rip 911
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #1180 (permalink) | ||
| Quote:
asta nu-i opreste sa-l caute in continuare
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|