![]() |
| | #7 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Bucharest |
Era stiu de mult ca va fi condamnat la moarte , dar prin spanzuratoare ? ce mai suntem in evul mediu ? A cam trecut aproape un mileniu si tot folosim aceleasi metode de executie , 1000 de ani de progres si tot ramanen la funie | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
mda, chiar asa. dar despre el sa fie vorba? parca din textul ala nu inteleg asta.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ YM: x3eemphantom Foloseste voucherul: 9RUM27S3 pentru o reducere de 1% la PCGarage ! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
pai din cate stiu sentinta e facuta dupa stil irakian. si presupun ca vor o moarte cat mai nasoala. impuscatul e mai rapid decat spanzuratul. eu sincer sa fiu as avea si alte metode. p.s. si plus de asta irakienii au niste conceptii mai involuate decat noi.
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Ambele fiind "prietene" ai Marelui Luceafar Democrat de la Apus. ![]() Nu ca ar exista vreo legatura.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
eu am o idee mai buna. sa ii lege mainile si picioarele de niste camile...si sa il rupa in bucati. de cand executiile la americani se fac prin spanzuratoare? eu zic sa-l mai tina. daca il omoara p-asta tre sa gaseasca altu ca se vor plictisi repede de atata pace.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
Eu unul is adept a scaunului electric , oricum e altceva spanzuratoarea si altceva decapitatul , care din cate am inteles tine de traditie la arabi , P.S. cititi asta : Lawyer warns of more violence if Saddam sentenced to death - USATODAY.com , frumos si acum ia nastere si razboi civil in Irak , super inteligenti americanii astia LE : Faraon , se gandesc deja sa attace Iran | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
cand ma uit la imaginile cu oamenii din irak care se bucura ..ma si stric de ras insa ma si revolta...2 imagini din baruri cu siiti ...traiasca broadcastul cu live censoring..
__________________ " Whoever said money doesn't buy happines NEVER doubled down against a dealer's six " | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
Teroristi , mai specific musulmanii , isi justifica actiunile prin religie , de fapt toata lumea face asta in razboi , americanii prin credinta in Dumenezeu , eu nu inteleg cum poti sa justifici uciderea a sute de oameni prin credinta in Dumnezeu , care era pentru pace si iubire intre semeni , dar asa a fost de la inceput , si asa va fi mereu
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Bucharest | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |