![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
nu e o relatare onesta din cauza pe care ti-am expus-o in postul anterior. altfel sunt de acord ca situatia din Iraq a scapat de sub control - si n-am sustinut ca situatia ar fi roza. in acelasi timp, o retragere intempestiva a trupelor ar lasa tzara prada unui haos generalizat. nu stiu ce vrei sa spui cu cnn-ul si 9/11
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
gretzos de populist tariceanu cu retragerea trupelor din irak: "ma voi bate sa-i conving pe toti sa le permita soldatilor nostri sa ia masa de Craciun acasa, cu familiile lor". ar trebui sa ia lectii de la basescu de populism ieftin... una peste alta am aflat si motivul pentru care trebuie sa ne retragem trupele din irak, da?
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Indiferent de motivele personale ale lui Tariceanu, nu vad de ce nu le-am retrage. Pana la Craciunul asta sau pana la cel viitor, dar ideea in fond e corecta.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #127 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
axelg, ideea de fond sigur ca e corecta. trebuie sa le retragem candva. sa impui asemenea deadline-uri, mai ales cand decizia nu-ti apartine, e neserios insa. stam acolo cat e nevoie de noi sau pana cand nu mai avem interesul sa stam. relatia buna cu sua e un stimulent suficient ca sa mai stam un pic.
| ||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
Ca ministru de externe desigur nu, dar daca demareaza campanie si se implica personal in asta il salut din mers.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
Interesant de vazut cum tariceanu a inceput sa se bata in piept cu caramida retragerii din Irak, cu toate ca nu exista un sprijin popular evident pentru asta. Inca n-am vazut nici o manifestatie pacifista la Bucuresti, cu bannere de genul "bring our boys home"...
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
Trupele alea nu au ce cauta acolo, stau acolo pentru ca sta si US, daca US pleaca romanii sunt degeaba in Irak. Ce mare "lupta contra terorismului" fac ei acolo. Ar fi bine sa se redenumeasca in "misiune umanitara" sau asa ceva, asta ar fi singurul motiv bun sa ramana acolo Bine ca sunt voluntari, nu ca americanii care intra voluntar in armata dar nu au de ales daca sa se duca sau nu in Irak Daca USA ataca Iran oare ce se intampla cu trupele romanesti ? Sunt in stare sa zica "USA a inebunit noi ne retragem" ?
__________________ Intr-o zi o sa fie asa de multe case incat oamenii o sa locuiasca in corturi. "De ce stati pe-afara, nu sunt destule case ?" "Ba da, dar ne jucam de-a Economia, acum avem Criza ! Sunt prea multe case ! Housing bubble ! Asa ca stam pe-afara. Da, suntem nebuni, nu se vede ? | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
Care sustinere populara, aia care n-a mers la vot?! ![]() Sunt desigur o sumedenie de chestiuni unde nu tii cont de nicio sustinere populara, nu facem referendum pentru orice, ca asta-i circ, nu mai e politica. In politica iti asumi niste directii, daca esti politician bun, cu riscurile de rigoare.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #136 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
Pai, Paturiciu, parca avea interese cu ceva petrol p-acolo.. Sau era cu cico ?
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |