![]() |
| | #141 (permalink) | ||
| Quote:
. cand o sa aud de un soldat roman care n-a vrut sa mearga in iraq si totusi a ajuns acolo, obligat de armata, pentru ca intr-un final sa moara de glontz strain atunci o sa incep sa ma gandesc serios daca e cazul sa ne retragem sau nu.altfel astept scoaterea vizelor de intrare in state pentru aliatii SUA .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #142 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
AxA, dar aveau ce sa caute acolo in the first place? Nu argumente de genul WMD sau Al'Qaida. Senatul SUA a demontat argumentele respective puse pe tapet de administratie si DoD/DoS in 2003 ca justificari - insa deabia anul trecut...
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
|
S-a decis in sfarsit: Quote:
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
|
Crazy he is ! Prevad razboi civil in USA, nu se poate sa aiba sustinere pentru asemenea strategie
__________________ Intr-o zi o sa fie asa de multe case incat oamenii o sa locuiasca in corturi. "De ce stati pe-afara, nu sunt destule case ?" "Ba da, dar ne jucam de-a Economia, acum avem Criza ! Sunt prea multe case ! Housing bubble ! Asa ca stam pe-afara. Da, suntem nebuni, nu se vede ? | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Quote:
Vorbim de acelasi Sadam care in 80 primea de la USA si UK arme chimice interzise, pe care Sadam le folosea impotriva curzilor si iranienilor ? Iar America si Anglia se faceau ca nu vad crimele ingrozitoare care Sadam le facea impotriva propriilor civili ? Se ajunsese la situatia ridicola ca USA sa incerce sa boicoteze rezolutia ONU care condamna acest lucru. Iar peste cativa ani, americanii invadeaza Iraqul ca sa "elibereze" tara , si il spanzura pe Sadam pe motiv ca omora civili si ii bombarda cu arme chimice ? How fuked up is that ? Adica Donald Runsfeld da mana cu Sadam si il felicita in 1983, un an dupa ce Sadam tocmai macelarise un oras intreg si torturase femei si copii (Dujail) . Si de cand "ca e benefic" a ajuns litera de lege ? Benefic pentru cine ? Uite ce benefic a fost pentru irachianul de rand, nu mai pot aia de bucurie acuma. | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
| Quote:
Am spus care-i parerea mea, ca e bine ca Saddam a fost inlaturat. Asta n-are nici o legatura cu faptul ca a fost pupat in kur 20 de ani inainte... Regards, A.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
|
cred ca radiera a fost sarcastic si tu nu ai inteles ce vroia sa spuna. Read again ![]() jet li tot nu imi vine sa cred ca ai crezut stirea aia si ai mai si postat despre asta. De la primul rand cand zicea exit through Iran era clar ca e la misto. Si mai era si 1 aprilie. Gizas.
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
| Quote:
De cand parerea ta sau a lui bush sau a oricarui altui om - reprezinta litera de lege ? Noi, eu tu, americanii, toti pe lumea asta, ar trebui sa traim in secolul 22 dupa niste legi internationale guvernate de diferite organisme gen ONU unde nu ai avea voie sa invadezi o tara fara sa ai dovezi solide - nu masluite cum au facut americanii. Daca vorbim de benefic ....benefic era sa fie eliminat sadam acum 25 de ani, cand adevarat era ultra evil. Nu sa-l invadezi fara motiv dupa 25 de ani dupa ce a comis niste crime ingrozitoare la care impocritii de Americani si Britanici inchideau ochii. Mult mai benefic mi s-ar parea inlaturarea lui Bush si Blair... Quote:
Si daca ai face un numar al civililor care au murit in 20 de ani de mana lu Sadam si cei care au murit sau sunt raniti de cand cu invazia Americana, plus sutele de mii daca nu milioanele de refugiati...ai fii mirat cum sta treaba. Binenteles ca Sadam era TEH EVIL ...dar varza care este acuma in Iraq cred ca le intrece pe toate. | |||
|
| | #159 (permalink) | ||||
|
Da' nu le livrau ilegal... A fost biznis in toata regula. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||||
|
| | #160 (permalink) | ||
| Despre sprijinul american pentru Saddam
N-am chef sa reiau o discutie incheiata o data, asa ca va trimit la postul nr. 2 de pe acest thread. E scris cam dezlanat, dar informatiile sunt corecte.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |