![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Sunteti de acord ca Basescu sa fie demis? | |||
| Da | | 146 | 22.67% |
| Nu | | 498 | 77.33% |
| Voters: 644. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Sunteti de acord ca Basescu sa fie demis?
acum ca felix, tariceanu, geoana si cu vadim au mai batut un cui in cosciugul lui basescu, un astfel de poll are din ce in ce mai mult sens. suspendarea are mare shanse sa se intample. cum veti vota? ps: i'm in a poll frenzy.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Eram indecis pana cand am vazut cererea lui cu privire la prezentarea guvernului in fata parlamentului pentru un vot de incredere. Un citat misto: Quote:
a) ii pune pe PSDisti, PRMisti, etc. sa declare public sprijinul pentru PNL. b) daca nu doresc sa o faca, dizolva guvernul, parlamentul, vinul, pisica, toata tara ca e presedinte ce pana lui, si mai scapa si de dizolvarea lui. Nu inteleg logica lui de fier: daca parlamentul spune ca nu este necesar un vot de incredere, inseamna ca nu se stie. Pai daca eu nu mai copulez cu nevasta, trebuie sa ma intrebi daca mai copulez cu nevasta ca sa afli daca mai copulez cu nevasta? Si mai vorbeste de principii democratice cand el, cu o zi inainte de acest raport isi cauta scuze pentru a dizolva parlamentul si a ramane la putere. As putea spune "cu orice pret". LE: AxA, cu Tariceanu probabil. Mai e mult pana acolo. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
lls, stiu ca ai explicat pe indelete, dar eu tot n-am inteles ce vrei sa spui. presedintele poate dizolva parlamentul? ![]() nu esti de acord cu alegerile anticipate? nu ti se pare de bun simt sa fie oficializata relatia PNL - PC, PSD, PRM?
|
| | #6 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
da. pentru ca trebuie sa inteleaga (daca poate) ca nu e cazul sa continue comportamentul de pana cum. va fi desigur reales, asa ca nu este vreo problema legata de alternativa la vot. basescu e echivalentul psd-ului... dpdv al atragerii unui numar oarecare (destul de consistent) de votanti, in orice conditii. in prezent probabil nu se gaseste cineva capabil sa-l detroneze din preferinta multimii. asta insa nu-i un capat de tara. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
Lou: 1) din cate stiu eu, doar el o poate face. 2) nu. Atat timp cat am guvern liberal, ar fi pierdere de timp. 3) sunt cat se poate de oficiale: interese politice comune pe termen scurt. Ce doream eu sa zic este ca Basescu iar se caca (pardon my french and his habits) in ea de tara. Il doare pe el fix la basca ce face guvernul, dar il intereseaza nespus viata politica si intelegerile pe care le face PNL-ul. El nu cere votul parlamentului pentru ca acest guvern ar putea fi neperformant, ci pentru ca nu ii place lui cu cine bea Tariceanu cafeaua dimineata. Ild, incep sa-mi pun intrebari daca Basescu e raul cel mai mic. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Da pentru ca din cauza lui a recapatat PSD-ul glas. Toate criticile la adresa lui Tariceanu si PNL au dus la scaderea increderii populatiei in Alianta D.A. iar PSD a profitat de certurile dinte presedinte si premier pentru a-si recastiga o parte din electorat.
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
lls, nu poate dizolva parlamentul. poate propune premieri care nu vor fi acceptati de parlament, ducand astfel lucrurile spre anticipate, insa procedura directa de dizolvare nu are. nu stiu daca e raul cel mai mic sau e unul mare. e un rau care poate fi diminuat. i se mai taie din cornite, daca e trimis la popor pentru realegere. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Nu sunt de acord, pentru un motiv foarte simplu si de bun simt. Asa de simplu e motivul incat ma mir ca altii nu-l constientizeaza. N-a incalcat constitutia. Tocmai ce l-am vazut pe Voiculescu acu' juma' de ora, ca Basescu a savarsit multe fapte grave, fapte penale si tot asa. Dar ce fapte, nene? Da-ne si noua un exemplu, sa nu murim prosti. Nimic. Daca ar fi avut cu ce sa iasa la inaintrare, PSD-ul si PC-ul ar fi facut-o de mult timp. Neavand insa, trebuie sa se multumeasca cu minciuni, dezinformari si aruncatul de excremente.P.S. Voiculescu e singurul om politic care ma face sa vreau sa-l iau la palme. Cum pm mai e in Parlament omul asta? Parca senatorii si deputatii au trebuit sa declare in scris ca n-au facut politie politica. "Domnul Felix" a fost declarat de doua ori in instanta drept informator pentru Securitate. Intr-o societate normala, acum ar trebui sa asistam la procedura de suspendare a lui V din pozitia de senator (sau deputat, ce-o fi). In schimb il vedem tocmai pe el conducand procedura de suspendare a presedintelui. Super.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
bogdan, ai citit documentul? http://www.hotnews.ro/articol_67958-...l-comisiei.htm | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Basescu nu poate fi asemanat cu Iliescu, e o capcana genul asta de abordare. trecand peste toate diferentele de ideologie, morala, discurs etc, masa de votanti difera total de la un personaj la altul. faptul ca-l voteaza in orice conditii (nu e adevarat) ar putea spune altceva: ca e de preferat masei gri a politicienilor din Parlament. votantii lui basescu nu sunt cei de la coada vacii sau din fundul minei, cum era in cazul lui iliescu. sunt cei din clasa de mijloc, ingrijorati de viitorul lor. si ei, in afara ca muncesc, mai si gandesc .guvernul liberal (semi liberal) nu are sustinerea parlamentului in initiativele (hai sa le spunem) liberale decat daca e sprijinit si de PD. cum PNL-ul nu se impaca cu PD-ul, dar se impaca cu PSD-ul, se spera ca PSD-ul va fi cel care va sprijini initiativele liberale viitoare ale guvernului. complet fals, din moment ce actualul guvern e shantajabil - in profida cocosheniei premierului care sustine contrariul. lls, interesele politice pe termen scurt nu trebuie atinse luptand alaturi de cei impotriva carora a votat electoratul aliantei. PNL-ul n-a fost ales pentru programul lui politic, e o falsa impresie. si raportul comisiei felix e de tot rasul. sincer, am ras cu pofta la unele articole (mai ales la ultimul). cred ca pana si eu, in incompetenta mea juridica, as fi fost in stare sa scot un astfel de document. hai sa fim seriosi, comisia si raportul ala sunt niste glume. ild12, cornitzele alea de care zici tu erau impotriva unor hoti si a unor incompetenti. stiu ca e discutabil acum, cine e hotz, cine e incompetent, dar se pare ca poporul si-a format o parere destul de clara. motiv pentru care patrulaterul maro fuge de anticipate ca dracul de tamaie.
|
| | #13 (permalink) | ||
|
In plus, daca Basescu trebuie dat jos pentru faptele sale, logic si proportional ar fi ca Iliescu, doar pentru ca a chemat minerii (si pentru ce au facut ei) sa fie spanzurat de limba, impuscat, gazat, calcat cu tractorul si aruncat la caini, nu? Regards, A.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
Lou, te inseli in cel putin o privinta: "PNL-ul n-a fost ales pentru programul lui politic". Repet pentru a nspea oara: votantii PNL voteaza PNL-ul datorita doctrinei. Ei si cu PRM-ul sunt singurii care au asa ceva. Eu sincer in acest moment, si presupun ca pe parcursul timpului mi-am exprimat suficient de clar dezgustul fata de #@$@&*# aia de psdisti, prefer aceasta intelegere cu PSDul decat santajul constant al presedintelui (din 2005). Inca din 2005 Basescu e cel care cere demisia guvernului. Acum tu, daca ai fi votant PNL (in conditiile de mai sus), pe cine ai percepe ca si adversar? AxA, dar te duci prea departe, hai sa le luam pe alea de prost gust si recunoscute de &%$#@ cu ranjetul ala de cere bata pe fata: campanie electoral si partizanat politic in afara campaniei electorate, oferirea de bani si produse in cadrul unei intalniri in scopuri electorale cu votantii. LE: nu am spus nimic de bine despre document. Doar i-am indicat lui Bogdan sursa pentru a vb. in cunostinta de cauza. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Care Friedman? Eu il stiu pe ala care e economist american. Deci tot US. Oricum, nu-i asa mare diferenta, parerea mea, in esenta, e aceasi doctrina... Whatever... eu am incercat Tariceanu si Patriciu si nu iese, oricum o intorc... Basescu macar e democrat, dar cel mai important intre toate, e singurul care ofera ceva cat-de-cat rezonabil pe piata de presedinti romanesti... Asta nu inteleg cum de poate fi asa de greu de vazut... Regards, A.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Yeah, right. PNL este si foarte fidel doctrinei liberale. Am vazut recent la ministrul liberal la Finantelor care a sters dintr-o semnatura un miliard de euro datorii ale companiilor de stat. Electoratul liberal va fi foarte incantat. Daca il intrebi pe Tariceanu (mai nou si ministru al Afacerilor Externe) despre parintii liberalismului o sa vezi cam pe unde e marele nostru premier la capitolul cultura politica. Asa ca discutiile despre doctrine pe mine ma cam lasa rece. Am citit pe un forum de ziar o chestie geniala pe care tre' sa v-o impartasesc. Cica tatal lui Tariceanu ar fi spus ca "orice parinte isi doreste un copil frumos si destept. Al meu este numai frumos." Am ras cu lacrimi.
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Am votat DA. Asta fiindca sunt de-acord cu a fi demis de parlament si revotat dupa aia de popor la referendum pe muchie de cutit. Asta ca sa invete si alti presedinti care vor mai veni ca in sistemul democratic a face circ ca si presedinte e sanctionabil si poate sa-ti compromita imaginea in mod ireversibil (in afara). A fi demis nu inseamna ca vine altul ci doar un dus rece. Am votat dusul rece ca sa fie clar. Daca ar fi existat alt personaj cu sanse sa ajunga presedinte in locul lui Basescu asi fi votat NU.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |