Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

View Poll Results: Sunteti de acord ca Basescu sa fie demis?
Da 146 22.67%
Nu 498 77.33%
Voters: 644. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-10-2007, 13:20   #2081 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

N-ai auzit? A crescut nivelul de trai. Sa traim bine.

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2007, 14:08   #2082 (permalink)
Registered User

Pai cam aici ar fi problema, de ce nu sunt condamnari...
Nu vad nici un jurnalist sa faca o investigatie serioasa si sa insiste pe poveste pana la final...in schimb toti dau cateva citate din lege,base sux,"base mi-a spus ca sunt un hipiot popo comunist-o nespalat, NU il mai votati!!!",un sfarc pe prima pagina si gata editia..maine se baga efectele subatomice ale unui spermatozoid in hyperspatiu asupra pamantenilor.

Traker is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2007, 14:27   #2083 (permalink)
Banned

jurnalistii fac investigatiile si probabil portarul de la TVR da verdictul

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2007, 14:36   #2084 (permalink)

Zarzavat's Avatar

nu-si luase "superbase" angajamentul ca pune oligarhia dupa gratii? din cate vad eu, spala oligarhia cu detergent si balsam de iese curata si parfumata dupa "marile cazuri de coruptie"

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2007, 15:08   #2085 (permalink)
Registered User

Din cate stiu sunt atea antene ca nu le mai stiu numarul..."aia de la voiculescu" cel putin nu ies la rampa decat atunci cand ii injura base,care daca ar fii in silentio stampa ar da faliment antenele

Oare cum poti sa incerci sa faci ceva in tara asta fara sa spuna lumea ca faci circ,ca e de imagine...etc?

De exemplu putem spune ca noi postam aici sa ne dam jmecheri cand de fapt nici unul habar nu are de nimic....ceea ce e adevarat ...deci solutia este sa nu mai postam si "sa fie liniste"(asta nu mai stiu care a spus-o,tot iliciu?)
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Zarzavat:asta un inseamna ca marii corupti o sa stea cu mainile in san...de unde si scandalurile

Acum poti sa spui ca nu a ales bine strategia sa scape de ei,legile care sa ii apere au fost date pe vremea lui nea` ileasca...e mai mult de scormonit,bineinteles in spiritul "a la contraire"(parzon` mi french) putem sa aruncam vorba ca este evidenta intentia lui base de a deveni un dictator insetat de putere si sange care o sa omoare oameni pe stadioane si se stie povestea mai departe

Last edited by Traker; 05-10-2007 at 15:08.. Reason: Automerged Doublepost

Old 05-10-2007, 17:17   #2086 (permalink)
Banned

l-am auzit pe Baselu: "Este evident ca acest guvern trebuie sa isi afirme sustinerea politica in urma respingerii motiunii"

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2007, 17:33   #2087 (permalink)
Acid Pimp

Flat's Avatar

Quote:
Originally Posted by Traker View Post
Oare cum poti sa incerci sa faci ceva in tara asta fara sa spuna lumea ca faci circ,ca e de imagine...etc?
ducand acel ceva pana la capat de exemplu
si omogen, toata gramada, nu preferential dupa interesele tale

Quote:
Originally Posted by Traker View Post
Acum poti sa spui ca nu a ales bine strategia sa scape de ei,legile care sa ii apere au fost date pe vremea lui nea` ileasca...e mai mult de scormonit,bineinteles in spiritul "a la contraire"(parzon` mi french) putem sa aruncam vorba ca este evidenta intentia lui base de a deveni un dictator insetat de putere si sange care o sa omoare oameni pe stadioane si se stie povestea mai departe
n-a zis nimeni de oameni pe stadioane. de unde ai scos-o?
si zici ca Basescu are o strategie? wooow.. s-a facut lumina..
tot ce vad este strategia "Calin Popescu Tariceanu trebuie sa dispara"
de ce? ca sa le fie caldut celorlalti "ei".. aia care sunt masurati cu ocaua magica, nu cea mica
esti convins ca legile sunt de vina, si nu cei care le aplica? ce vina are legea ca procurorul e un tampit si nu stie ce act sa semneze? ce vina are legea ca judecatorul e in conflict de interese cu cazul si decide cum vrea muschii lui.. hai sa fim seriosi.. nu l-a fortat nimeni pe Basescu sa promita tepe in piata victoriei, mai ales daca stia ca sistemul e corupt. acum joaca rolul lui Constantinescu "eu am vrut sa fac treaba dar nu m-au lasat oamenii rai".. atunci du-te acasa nene, daca nu poti..

Flat is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2007, 17:44   #2088 (permalink)
Registered User

Atunci de unde atata circ al jurnalistilor(sau papusarii care se afla in spatele lor) ca nu au cu ce sa il atace pe basescu si vin cu tabloide gen ce am zis mai sus ?...cel putin la conferinte de presa parca ii pun numai intrebari idioate care nu aduc nimic nou...

Old 05-10-2007, 17:48   #2089 (permalink)
Acid Pimp

Flat's Avatar

omule sunt zeci de anchete in ziare atat de clare incat jurnalistii le duc pana la limita penitenciarului, daca pot sa spun asa.. ce vrei sa faca mai mult? sa ii aresteze jurnalistii pe "oamenii de afaceri"? sa instituie tribunalul presei, cu CTP judecator suprem? s-or mai fi saturat si ei de toata mascarada si atunci vand telenovele..

Old 05-10-2007, 17:59   #2090 (permalink)
Registered User

Daca ar avea ceva clar nu crezi ca ar insista pe acel subiect pana cand nu ar mai gasii nimeni scuze...daca un procuror arata ca in incompetent de ce nu se duc dupa el sa il ia la intrebari si sa insiste pana cand il termina,sau impotriva vreunui judecator(asta daca nu exista vreo lege data stim noi cand care interzice asa ceva daca tot ziceai ca "incat jurnalistii le duc pana la limita penitenciarului") ?

Old 05-10-2007, 19:27   #2091 (permalink)
Acid Pimp

Flat's Avatar

de ce? de ce crezi? pentru ca suntem in tara in care prostia e ridicata la rang de virtute. incompetenta e cel mai de pret atu. pentru ca fiecare putere in stat face eforturi de a-si ascunde propriul jeg sub pres in loc sa-l elimine.. iar politicienilor le convine de minune situatia asta, ba chiar ei o genereaza pentru ca ei au deciziile in mana.. au sforile cu care trag papusile pe scena., ia du-te tu asa pe la dna, csm, parchetul general, vezi daca ai sanse sa te primeasca, macar sa te bage in seama vreunul din oamenii aia "corecti" si "eficienti".. si in plus, lumea e interesata de telenovele cu fatuci, nu de ce declara un procuror necunoscut

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules