![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Sunteti de acord ca Basescu sa fie demis? | |||
| Da | | 146 | 22.67% |
| Nu | | 498 | 77.33% |
| Voters: 644. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
. cica a nesocotit rezultatul alegerilor si a numit dupa bunul plac pe cine a vrut premier, fara sa consulte partidele.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
stimate domn, eu te-am intrebat de 3 masuri luate "perspectiva" si "inceperea" nu inseamna o masura luata, ci doar vorbe pentru televizor ![]() perspectiva Cernavoda exista de cand s-a finalizat unitatea 1 (acum destui ani, nu? ). Si, bineinteles, prin PPP.inceperea strategiei e legata de "fabulospirit"? ![]() ai putea sa-mi spui cum anume a influentat ECONOMIA in bine organizarea ANRC? ca acolo chiar am amici si mai stiu si eu ce gandeste lumea in respectiva institutie...si nu, nu ma refer la influenta ca s-a reusit sa fie pastrat in functie directorul numit de tariceanu, dupa ce fostul director castigase in justitie procesul privind destituirea abuziva. ma refer la amanarea cu un an a micsorarii tarifelor de interconectare. ![]() hai sa incercam altfel...imi spui macar O (una) masura luata (asta insemnand finalizata, nu planuri, "incercam", "vrem" si chestii similare) de guvern care a determinat economia sa o ia in sus? PS. ca sa vezi ce poate sa faca Basescu, citeste Constitutia, te rog. Asta ca sa nu mai intrebi prostii
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Nu exista nici o reorganizare la capitolul asta. s-a schimbat numele si au crescut atributiile ca sa nu il lase pe Smeeianu care castigase un proces. Numai in Romania mai vezi asa ceva, ca schimband numele unei institutii sa anulezi o decizie judecatoareasca.
| ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Rover, mai intai despre ANRC. Daca tu nu constientizezi importanta reglementarii IT-ului in stransa legatura cu comunicatiile, eu nu pot sa ti-o explic. Eu nu stiu ce "gandeste lumea", eu stiu ce face si ce va face ANRC-ul. Tariful din 2009 a ramas acelasi. "Inceperea" si "perspectiva" nu reprezinta masuri? Ah, uitasem, tu nu crezi in analiza, procesare, decizie si implementare. Tu crezi in declaratii. Quote:
| ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
"incepere" si "perspectiva" sunt declaratii... ai inteles ce te-am rugat? te rugasem sa-mi spui cum a contribuit guvernul la aceasta crestere de 8%...prin ce masuri...asta ca sa contrazici argumentat ceea ce am sustinut eu, cum ca oricum economia crestea, si guv. tariceanu nu a luat nici o masura de fapt in acest sens... Quote:
sau te indoiescti chiar asa de mult de capacitatile mele intelective? ![]() Quote:
![]() eu stiu ce "gandeste lumea", si nu orice lume, ci lumea care lucreaza in ANRC (ANRCTI), oamenii care stiu cu ce se mananca treaba pe acolo. Asa ca stiu bine si ce face ANRC-ul.
|
| | #67 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2005 |
Rover in aceeasi ordine de idei te-as ruga sa ne explici si noua cu ce-a contribuit marinarul la combaterea coruptiei...cu exemple concrete daca se poate ! Nu de alta dar nu stiu de ce am impresia ca prin combaterea coruptiei ar insemna sa se combata pe sine insusi in primul rand (you know grupurle de interese intitulate "legitime" de donsoara udrea care le reprezinta -si nu numai alea )
Last edited by mariusV; 22-03-2007 at 16:05.. | ||
|
| | #68 (permalink) | |||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Rover, pai la cresterea de 8% in 2005, principalul aport a fost adus de modificarile fiscale. dOh! Oricum crestea, dar cu 5%, ca la PSD. Stiu, acum vei dori sa iti explic care sunt masurile bune in afara de masurile bune. Uite cum facem: eu citesc Constitutia si tu citesti Monitorul Oficial. Quote:
Quote:
Quote:
Vei afla mai multe la sfarsitul anului. Senzational, bineinteles. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
Te-am rugat doar sa-mi enumeri 3 masuri, e chiar asa de greu? Nu "masurile fiscale. doh!", nu "perspectiva", nu "inceperea". 3 masuri luate in 2006, care au dus, in opinia ta, boostarea cresterii economice. Sa nu mai vb de maretele masuri fiscale. Care? Impozitarea de 16% pe tranzactiile bursiere? (care a dus la amanarea intrarii de noi emitenti pe BVB, si la o usoara scadere a tranzactiile intr-un an premergator aderarii la UE, cand in mod normal ar fi trebuit sa se tripleze (vezi alte tari similare noua)). Pomeni electorale la Tractorul? (la care s-a opus inclusiv Ionut Popescu, ministrul liberal, drept pt care a si fost demis)? Spune-mi si mie acele masuri fiscale, te rog! Cred ca pana acuma n-ai trait in Romania, daca tu consideri inceperea unei strategii unitare in domeniul turismului o masura. In absolut fiecare guvernare s-a inceput o strategie unitara in domeniul turismului ![]() La fel cum in absolut fiecare guvernare s-a pus pe tapet si terminarea unitatilor de le Cernavoda . Deci? Ceva masuri palpabile? Ai vreuna?Ca sa nu vb de faptul ca eu te rugasem sa enumeri 3 masuri din 2006, si tu vii si-mi bagi "ce o sa faca ANRCTI, dupa ce s-a reorganizat", reorganizare care s-a produs fix pe data de 29 decembrie 2006. Intradevar, dincolo de argumentele care au stat la baza acestei masuri, aceasta masura chiar a avut un impact devastator asupra rezultatelor economice din 2006 ![]() .Sunt convins ca este senzational. Probabil va mai amana inca 2 ani reducerea tarifelor de interconectare si va incepe conceperea unei strategii unitare in domeniul retelelor de internet. ![]() PS. eu citesc Monitorul Oficial, zi de zi, asa ca stiu bine ce scrie in el. In schimbn se pare ca tu n-ai citit Constitutia daca pui intrebari aiurea . dar gata, asta aduce a atac la persoana si nu vreau chestii de genul asta. daca dezbatem, dezbatem idei.Quote:
Ti-am mai spus de vreo 2 ori, dar se pare ca sari cu gratie cand nu-ti convine. Nu a sustinut nimeni ca Basescu este imaculat. Atuul lui principal este ca este mult mai putin manjit decat restul
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Da. Consider ca in afara de haos in spectrul politic si declaratii populiste despre "ce ar vrea sa faca daca i s-ar da voie" nu a realizat absolut nimic in anii de mandat. Nu si-a respectat promisiunile din campanie si nu o spun doar eu, o spunea chiar el ("riscam sa devenim un nou guvern PSD" etc) Iar faptul ca, in calitate de presedinte al tarii, nu este capabil sa fie detasat si obiectiv, sa medieze conflicte sau macar sa nu le starneasca, sa fie destul de diplomat incat sa nu faca de ras ideea de presedentie, constituie un vot de blam absolut. Ma rog, probabil ca va veni Lou sa ma contrazica cu argument de tip, "nu a facut nimic bun, dar trebuie sa tinem cont nu a facut rau!" Nu-mi ajunge. Ca PSD era plin de corupti e deja un truism. Asa si? Macar au fost 4 ani de stabilitate politica, fara circ ieftin de mahala si cu oaresice crestere economica. Spuneam inca de pe vremea cand va inghesuiati la revolutia portocalie ca alianta DA e fum si ca nu va rezista. Time to say I told you so... Alternative? Orice diplomat pregatit, scolit si cu experienta politica din orice partid important (PD, PNL, PSD). Preferabil nu unul "jucator". I told you so
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
promisiuni de campanie? care sunt alea? ca va lupta impotriva coruptiei? mie mi se pare ca, spre deosebire de ceilalti, el misca ceva in directia asta. in rest, constitutia nu ii permite sa faca prea multe. poate numi un premier, dar nu-l poate demite. un pic aberant, nu? numeste, cum ar veni, un executiv - in incercarea de a-si pune in aplicare promisiunile din campanie, premierul incepe sa intervina in justitie pentru capriciu si apoi si pe langa presedintie, basescu refuza jocul asta si, cand intr-un final ajunge la public povestea, ce sa vezi? tot basescu e vinovatul! ![]() Ca PSD era plin de corupti e deja un truism. Asa si? Macar au fost 4 ani de stabilitate politica, fara circ ieftin de mahala si cu oaresice crestere economica. Spuneam inca de pe vremea cand va inghesuiati la revolutia portocalie ca alianta DA e fum si ca nu va rezista. Time to say I told you so... dupa 45 de ani de stabilitate politica si inca alti 14 cu iliescu, multumesc, nu mai vreau. se fura ca-n codru cand e stabilitate politica, toti merg pe varfuri cu sacii in spate.
|
| | #75 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
frumoasa imagine, hotii mergand pe varfuri, incarcati. ![]() nu cred ca e cazul sa se ajunga la told-you-so-uri pentru ca ceea ce credeam cu totii la alegerile anterioare nu s-a adeverit, pentru nici unul dintre noi, in completa masura. e adevarat, unii am vazut de la inceput in da o aberatie, insa am vazut si crestere economica mai lenta si incompetenta crasa (ceea ce nu s-a adeverit in toate privintele). in besescu unii am vazut o alternativa gresita, insa nu am anticipat momentele in care a fost exact ceea ce trebuia sa fie. unde mai pui ca orice told-u-so ar fi privit cu o spranceana ridicata de sustinatorii da/basescu. realitatile sunt uneori atat de radical diferit interpretate, incat ai zice cateodata ca traim in lumi diferite. ![]() asa ca nu, prezentul care-i dezamageste pe unii dintre votantii da, nu trebuie interpretat intr-o logica a victoriei alternativelor care au stat in acest rastimp pe margine, in opozitie. acestea fiind spuse, basescu ramane cel mai nepotrivit presedinte pe care l-am avut dupa '89. iar pnl... incepe sa-mi placa. daca scapa de capusa pd si se comporta civilizat mai departe (adica fara aliante tembele), sunt sanse sa-i si votez.
| ||
|
| | #77 (permalink) | ||||||||
| Banned Join Date: Jan 2005 | Quote:
![]() Quote:
ps: sa lucreze impotriva adversarilor politici ar fi fost mai corect spus... Quote:
Quote:
)Quote:
ps: vezi ai uitat sa zici ca a condamnat si comunismul pe deasupra ![]() Quote:
Quote:
Quote:
Last edited by mariusV; 25-03-2007 at 01:01.. | ||||||||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
asa. Basescu a declarat ca daca va fi suspendat, isi va da demisia. mi se pare o miscare desteapta si curajoasa - PSD-ul a fost brusc strans de c***e (PNL-ul, din pacate, nu exista in ecuatia asta). dar totusi, pe cine vedeti candidat din partea PNL pentru presedintie?
|
| | #80 (permalink) | ||
|
foarte interesant interviul cu Basescu, acum am avut timp sa-l citesc pe indelete.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |