Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

View Poll Results: Sunteti multumiti de clasa politica din Romania?
Da, sunt foarte multumit 4 2.19%
Se putea si mai rau 24 13.11%
Multa M**E clasei politice din Romania 155 84.70%
Voters: 183. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-04-2007, 16:44   #1 (permalink)

Zarzavat's Avatar

ROMANIA... Trezeste-te !!!!!!

ma gandeam la tot circul asta cu suspendarea, cu alianta, cu parlamentul. suntem bataia de joc a clasei politice. ce ar fi sa protestam cumva, sa inteleaga ca ne-am saturat... propun ca fiecare nemultumit de clasa politica din romania, fiecare nemultumit de multitudinea de personaje demne de caragiale care se prezintra in fata noastra ca optiuni pt o romanie mai buna, sa scrie pe buletinul de vot (alegeri, referendum, orice forma de consultare a populatiei):

"Multa M**E clasei politice din Romania"

sa nu mai alegem raul cel mai mic. mereu am ales raul cel mai mic, si intr-un final s-a dovedit un rau mare. sa protestam !!!

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2007, 16:50   #2 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zarzavat View Post
...sa scrie pe buletinul de vot (alegeri, referendum, orice forma de consultare a populatiei):

"Multa M**E clasei politice din Romania"

sa nu mai alegem raul cel mai mic. mereu am ales raul cel mai mic, si intr-un final s-a dovedit un rau mare. sa protestam !!!
De acord. Mereu exista o optiune in plus.

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2007, 17:00   #3 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

ok. si sa ne nenorocim politic, nu? adica nu alegem pe nimeni, nu facem nimic. si ajungem unde? la anarhie? la haos? la razboi civil sau ce?

oh yeah, real mature!

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2007, 17:06   #4 (permalink)

Zarzavat's Avatar

nu intergalacticule. atragem atentia ca nu se mai poate asa. vor fi destui care sa voteze raul cel mai mic. acel rau mai mic, va avea in vedere si protestul nostru, al haiducilor cele doua miscari se completeaza reciproc stiu, sunt genial... multumesc familiei, sponsorilor si pantalonilor...

Old 27-04-2007, 22:20   #5 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Se putea si mai rau. Si cred ca se va putea. Vom avea doar Basesti si Jiji, genul de personaje care prind la natia asta din ce in ce mai manelizata...

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2007, 22:28   #6 (permalink)
Nick anterior: IcXvS

Zarzavat, ai uitat si stereotipul u generatia de sacrificiu. Si nu sunt de acord cu atentionarea, trasul semnalului etc.
Doar le transmitem un mesaj (fierbinte).

KvsR0 is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2007, 22:45   #7 (permalink)
proffaisseur diplaumait

ovidiugrecu's Avatar

Zarzavat,
am votat, bineinteles, varianta cea mai logica si mai placuta, dar sa pui asta pe buletinul de vot e o prostie. Argumentul ca sunt destui aia care vor vota cum trebuie, eu pot sa folosesc bucata aia de hirtie in alte scopuri e airea rau. Alegerile chiar sunt ceva serios sitrebuie tratate ca atare, chiar daca ai de ales, esentialmente, intre niste golani.
Daca vrei sa protestezi, uite, iti ofer eu o idee mult mai constructiva: ia-ti o zi libera de la munca/scoala si du-te la tara, nu se poate sa nu ai rude pe undeva, si explica-le de ce micii si berea PSD de pe strazi nu sunt bune, de ce aiuritii de intelectuali, care vorbesc pasareste pentru intelesul lor, au dreptate, de ce TREBUIE sa merga la vot, indiferent cum vor sa voteze, etc.

ovidiugrecu is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2007, 22:53   #8 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Nu stiu daca e legal, dar daca chiar vrei ai putea sa faci un miting de sabotare a referendumului/alegerilor. Sunt convins ca s-ar strange cateva mii de "voturi" anulate cu buna-stiinta. Si daca pui la socoteala si impactul media, care cu siguranta va insoti un asemenea protest, s-ar putea ca draga clasa politica sa se aleaga cu niste mari surprize-surprize. Nu e chiar asa de ilogica o asemenea initiativa. Este doar un efort gratuit, si romanul nu prea face gesturi gratuite.

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2007, 23:13   #9 (permalink)
Moderator

sigur ca se putea si mai rau.

trebuia sa lasi in poll doar optiunile extreme*. s-ar fi plans unii de lipsa alegerii safe, de mijloc, insa macar iesea o polemica axata pe "cum se poate mai rau ca astia?!" vs "dar ce propui in loc?"

* era neaparata nevoie de acel "foarte" in prima optiune? vrei sa ai un 0% acolo?

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2007, 00:20   #10 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Se putea si mai rau. Nu prin proteste inutile vom reusi sa schimbam ceva. (Si acum urmeaza teoria chibritului ca la carte despre moralitate si o lume utopica ideala) .

Hai sa ne gandim cum sa facem fiecare sa ne facem treaba asa cum trebuie. Sa avem constiinta muncii bine facute si petentii la calitate. Sa avem bunul simt sa ne INFORMAM asupra legislatiei si a ideologiei partidelor pe care le alegem. Sa invatam sa ne asumam responsabilitatea propriilor fapte.
Sa renuntam la spaga. Sa ne platim amenzile pentru propriile greseli. Sa invatam sa nu ne mai uitam cu ciuda la capra vecinului, caci daca a lui este mai grasa, mentalitatea corecta este "cum s-o fac si pe-a mea sa fie mai grasa ca a lui".

TOTI politicienii fura si mint, la nivel mondial. Cum se face ca noi avem (cel putin asa cred unii dintre noi) cele mai mari probleme.. atat de mari incat uitam sa ne vedem de treaba???
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2007, 07:59   #11 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

eu sunt de acord cu 2) dar am votat 3). la asa poll, asa raspuns...

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2007, 10:38   #12 (permalink)
Registered User

sldr's Avatar

nice speach bowgrl, as expected from u

pssigned la ce a zis arwen:P)

sldr is offline    Send Message via Google Talk to sldr Reply With Quote
Old 28-04-2007, 18:15   #13 (permalink)
Registered User

Nu la televizor! La vot!

Nu la televizor! La vot!
26 Aprilie, 2007 (21:53) | Prologuri | de Traian Ungureanu

Cîtă nesimiţire! Minciuna e atît de groasă că mincinoşii se încurcă în ea. E irespirabil şi ridicol. Nu poate dura. Era de minciună maniacală , din toate poziţiile şi cu fiecare vorbă, îşi vine de hac. Încep să cred că dosul de palmă aplicat pe 19 mai va fi răsunător.Cum altfel? Să-l ascultăm pe Călin Popescu Tăriceanu, la încheierea Biroului Permanent PNL: Băsescu a încălcat Constituţia , Curtea Constituţională l-a sancţionat şi aşa am ajuns la referendum. Serios, domule Prim Maniac al Minciunii? Dacă v-a scăpat cumva, vă puteţi informa din ziare sau din actele oficiale. În ţara pe care o administraţi, s-au întîmplat următoarele: 1) Curtea Constituţională a stabilit că Băsescu nu a încălcat Constituţia, 2) Parlamentul s-a întors cu spatele şi a decis să îl suspende pe Băsescu 3) aşa am ajuns la referendum.

Primul Ministru minte cu o nesimţire de tartor înghesuit. De ce o face? Dintr-o socoteală josnică: poate mai prind în plasă cîţiva proşti, poate îi zăpăcesc de cap pe gogomanii care trag ca vitele la plug, pe la ţară, şi nu au habar de legi şi proceduri. Tăriceanu lucrează cu colectorul de prostie şi neştiinţă. E un calcul de arendaş care îşi duce cu vorba ţăranii nepricepuţi la socoteli şi învoieli. În costumul lui de director general, Tăriceanu e o farsă spilcuită cu maioul pe afară.

Celălalt stîlp al minciunii e Geoană. Prostănacul cum i-a spus Iliescu, rostind singurele lui cuvinte utile, în utlimii 18 ani. Geoană se bate să prindă avansarea la prostovan. Şi declară, la nu ştiu ce întrunire pe teme de mediu: noi vom respecta decizia Curţii Constituţionale, fie că ne convine, fie că nu. Ei bravos! Geoană îşi contrazice propriul partid. Căci votul PSD a decis că Parlamentul stabileşte ce se întîmplă după vot. Nu ştia Geoană aşa ceva? Sau a început să dea înapoi după avertismentele care îi spun că are tot dreptul să viziteze Statele Unite ca turist. Doar ca turist.

Tăriceanu şi Geoană se pregătesc, pas cu pas, de colaps. De primul se va ocupa, în treacăt, ecarisajul PSD. E un personaj prea neînsemnat. De Geoană se va ocupa însuşi dl. Iliescu Ion, căci el a pregătit demult eşafodul pe care Geoană va păşi bolborosind social- democrat şi modern.

Minciuna de mare tonaj e înspăimîntătoare. Ea trebuie să ne scoată la vot. Pînă acum, multă lume a decis să participe la mitingurile pro- Băsescu, urmărindu-le la televizor. Foarte bine. Cine vrea să rămînă doar cu libertatea de a jongla cu telecomanda , n-are decît să continue. Restul, la vot! Cel puţin 9 milioane.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Satul de Drept, Democratia, Pluralismul, Libertatea de Presa, Independenta Magistraturii, nu sunt garantie sigure, nu ne apara: sunt mecanisme, care pot fi uzurpate si ocupate impotriva vieti si a adevarlui. Singura, ultima aparare este inca, cum spune Alexandr Soljenitîn, alegerea de a trai fara minciuni: o decizie morala si personala.
--------------------

Last edited by UnKnOwN2000; 28-04-2007 at 18:16.. Reason: Automerged Doublepost

UnKnOwN2000 is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2007, 09:43   #14 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

Asta o fi blogul lui Zarzavat?

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2007, 11:28   #15 (permalink)

Zarzavat's Avatar

neah, in primul rand sunt pasionat de vin si gratare in al doilea rand, nu prea imi bat joc de timpul meu liber, asa ca ziua in care imi voi face blog, va fi ziua in care implinesc un an de cand am castigat 5 000 000 euro la 6/49, cand fiind atat de plictisit, si neavand altceva mai bun de facut, voi face si acest lucru, lipsit de sens deocamdata.

ontopic: traiasca romania dodoloatza

Old 30-04-2007, 12:06   #16 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

nici nu credeam ca e blogul tau insa am scris asa pentru ca se repeta ideea ta din topicul asta. dupa cum cred ca ai vazut pe blog cica unii politicieni i-au raspuns "bietului" alegator. incep sa am sperante ..

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2007, 13:32   #17 (permalink)

Zarzavat's Avatar

nu ma 'nerva ca imi fac o clona cu numele ParLIARmentaru' si imi raspund pe thread

Old 01-05-2007, 18:29   #18 (permalink)
Nick anterior: Agent 47

Bianor's Avatar

Tii, cate voturi la ultima optiune

I don't know if it's art, but I like it.

Bianor is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2007, 22:36   #19 (permalink)

Jigodie's Avatar

Quote:
Originally Posted by agent 47 View Post
Tii, cate voturi la ultima optiune
pe buna dreptate!

Jigodie is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2007, 23:11   #20 (permalink)
Registered User

empor's Avatar

Quote:
si ajungem unde? la anarhie? la haos? la razboi civil sau ce?
Eu sunt anarhist.

empor is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules