Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

View Poll Results: Sunteti multumiti de clasa politica din Romania?
Da, sunt foarte multumit 6 2.33%
Se putea si mai rau 33 12.84%
Multa M**E clasei politice din Romania 218 84.82%
Voters: 257. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-10-2009, 13:42   #61 (permalink)
proud member

always's Avatar

pct.1 iese din discutie. Nu de alta dar mesajul meu nu ajunge la candidat ci la aia care verifica voturile.

pct. 2 iar ma lasa rece, Antonescu luat ca entitate separata are cele mai multe sanse.
Insa el va fi doar Presedinte si nu premier. Asta inseamna ca la guvernare va veni tot Tariceanu si ai lui. so....?

"I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things".

always is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 13:53   #62 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

@always nu stiu cum sa-ti zic always, dar acum sunt alegeri prezidentiale nu parlamentare. Si nu presedintele alege premierul ci parlamentul, indiferent ce ti-ar fi zis B.

Anyway, Antonescu nu-l va pune vreodata pe Tariceanu (care a propos, Tariceanu >> Boc si Tariceanu >> Croitoru) premier, nu prea sunt prieteni.

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 14:00   #63 (permalink)
CEO
Registered User

Cu pct.1 nu rezolvi mare lucru. Chiar si daca numarul buletinelor de vot ar fi mare, desi ma indoiesc, clasa politica iti va arata degetul. O majoritate va exista, si nu va fi a buletinelor de vot anulate.

Solutii se pot nascoci, daca ne dorim cu adevarat si trecem peste orice. Problema e ca nu poti realiza ceva prin vot democratic. Nu la noi, nu acum. Altfel, populatia lua atitudine. Ne civilizam greu, dar ne lasam prostiti usor.
Atunci, te uiti la alte solutii mai putin agreabile: iesiri in strada, revolte sau mai rau. E o solutie extrema, cum a fost si acum 20 ani. Chiar si asa, destui traiesc de pe o zi pe alta, cu gandul la rate sau alte probleme. Daca prin vot democratic nu reusesti sa iei atitudine, atunci ma indoiesc de faptul ca ar iesi lumea in strada. Prefera sa-ti dea in cap pe strada si sa-ti fure portofelul, ca doar e democratie.

E o parere. Nu sunt cel mai in masura sa comentez pe marginea subiectului.

CEO is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 14:33   #64 (permalink)
Nick anterior: ovidiugrecu

01st1's Avatar

Quote:
Originally Posted by aurasdoom View Post
1. @always nu stiu cum sa-ti zic always, dar acum sunt alegeri prezidentiale nu parlamentare. Si nu presedintele alege premierul ci parlamentul, indiferent ce ti-ar fi zis B.

2. Anyway, Antonescu nu-l va pune vreodata pe Tariceanu (care a propos, Tariceanu >> Boc si Tariceanu >> Croitoru) premier, nu prea sunt prieteni.
Parca de citeva zile Parlamentul a ales un premier (Johannis); cum e, ala e?
(Bineinteles ca NICI presedintele nu-l poate alege, ca asa e la noi)

2. Antonescu nu e de capul lui, el e doar presedintele PNL si nu proprietarul (ala e altul... ). Desemnarea PM e o chestie serioasa, grea, se va face de oameni grei, daca vrei sa ma intelegi.

---------- Post added at 12:33 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

Quote:
Originally Posted by CEO View Post
Solutii se pot nascoci, daca ne dorim cu adevarat si trecem peste orice. Problema e ca nu poti realiza ceva prin vot democratic. Nu la noi, nu acum.......... Daca prin vot democratic nu reusesti sa iei atitudine, atunci ma indoiesc de faptul ca ar iesi lumea in strada. Prefera sa-ti dea in cap pe strada si sa-ti fure portofelul, ca doar e democratie.

E o parere. Nu sunt cel mai in masura sa comentez pe marginea subiectului.
E o contradictie in ce spui: e just ca democratic nu se poate face mare lucru (pentru ca suntem prizonierii parlamentului, datorita constitutiei parsive, mai bine zis odioase si pentru ca nu se poate ameliora calitatea clasei politice dintr-un foc) sunt de acord ca sunt sanse mici sa vezi lumea in strada pentru ceva serios, dar atunci ceea ce am bolduit nu prea se mai tine: da si un exemplu de ce ai nascoci tu.

Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti.

01st1 is online now    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 14:39   #65 (permalink)
Registered User

jet li's Avatar

Care Romania ma ? Ia explicati-mi voi. Ce e aia "Romania" ? Fara politie - vedeti voi "Romania". "Dar nu se poate fara politie". Normal - si prin faptul asta recunoasteti singuri ca nu exista "Romania".

"Romania" e un ideal. Si o minciuna. Cum poti fi capitalist "dog eat dog" ,sa te doara undeva de ceilalti sclavi, care se bat cu tine pentru un loc unde sa-si vanda viata, sa faca orice , nu conteaza daca e util real sau nu, si sa canti patriotic "Romania" ? Care Romanie ? Instinctul tribal - "noi" e foarte normal. Cautam un "noi". Se intampla sa si observam din cand in cand acest "noi". In rest avem treburi serioase, fiecare Golum cu pestera lui.

http://www.ascentofhumanity.com/chapter4-1.php
Quote:
The pre-separation mind is able to affirm, all at once and without contradiction, "I am this body," "I am this tribe," "I am the jungle," "I am the world." No matter how much of the jungle we control, we are smaller than the one who knows, "I am the jungle." No matter how dominant we are socially, we are far less than one who knows, "I am my tribe." And far less secure, too, because all of these appendages to our tiny separate selves may be easily sundered from us. We are therefore perpetually and irremediably insecure. We go to great lengths to protect all these accessories of identity, our possessions and money and reputations, and when our house is burglarized, our wallet stolen, or our reputation besmirched, we feel as if our very selves have been violated.
Intr-o zi o sa fie asa de multe case incat oamenii o sa locuiasca in corturi. "De ce stati pe-afara, nu sunt destule case ?" "Ba da, dar ne jucam de-a Economia, acum avem Criza ! Sunt prea multe case ! Housing bubble ! Asa ca stam pe-afara. Da, suntem nebuni, nu se vede ?

jet li is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 14:40   #66 (permalink)
senior intruder

Inainte de a lua inca un nou ban ca injur politicienii, sar repede sa le dau si eu moie, in mod special gaozarului de basescu.

Si acum astept sa vina ild12 sa ma baneze iarasi.

AIWA HERE
E chiar necesar sa ma repet?

Last edited by AIWA; 27-10-2009 at 00:17..

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 15:00   #67 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zarzavat View Post
@always... ce propun? pai ai doo vareante:
1. te duci si scrii "multa m**e clasei politice din romania" pe buletinul de vot. astfel ANULEZI votul, si tragi un semnal de alarma. daca treaba asta se face de un numar mare de oameni va rasufla in presa, si se mai trage un semnal (oh, doamne, al catalea?) de alarma pentru milioanele de roboti fara memorie.
2. te duci la vot si votezi pe ALTCINEVA. eu unul o sa ma duc sa fac ce am zis la punctul 1, dar daca tu simti nevoia sa votezi totusi, ti-l recomand pe antonescu. e mai tanar si sunt sanse sa fi fost virusat mai putin de boala securitatii. nu se tot abereaza pe aici cu raul cel mai mic? iata clar un rau mai mic. pacat ca hoardele de robotei voteaza basescu si geoana. de ce? numai ei stiu, ca de data asta nici nu mai merge placa cu "raul cel mai mic" sa votezi basescu sau geoana la alegerile astea mi se pare (cu scuzele de rigoare) dovada de recurenta intelectuala zero. sigur, or sa apara baetzii cu teoria oligarhilor din umbra care-l conduc pe antonescu, cu balaurienii si reptilienii. de fapt e mason si constipa, pardon conspira cu illuminati si cu bildenbergii la global hold up
01. pentru ca presa sa bage in seama asa ceva trebuie ca numarul buletinelor "votate cu stampila aia" sa fie destul de mare si mai ales sa se "transpire" informatia! Dar se vede ca nu ai fost/vazut vreodata cum se desfasoara o numarare/anulare! Niciodata NU SE SPUNE exact de ce e anulat votu ala! E anulat si asta! Cel mult va spune "nu a votat corect" sau " a scris numele lui"
PLUS ca mesajul tau daca ar fi mult mai civilizat sa spunem "NU SE MERITA A VOTA IN ROMANIA" sau "NU AM PE CINE ALEGE" adunci daca ar fi o astfel de dedicatie facuta macar la o sectie de votare...ar fi ceva sanse sa iasa in presa stirea!

02. Aici te superi sau nu dar faci campanie Pro PNL....vrei sa alegi cel mai mic rau...alegi cel mai NEinsemnat candidat! Ai aduce astfel un semnal de alarma si tu si restul ce vor vota la fel ca tine! Referitor la seriozitatea PNLului...am o amintire trista "semnatura unui PNList de frunte (Orban) semnatura daca in timpul unei vizite in teritoriu....semnatura filmata si fotografiata de presa (deci semnatura oficiala de ministru ) pe care NU SI_O RECUNOASTE!
Iar amintirea PNL la putere...crede-ma dar a lasat urme adinci!

Voi vota orice....dar nu PNL!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 15:04   #68 (permalink)
pow scouter

shakalu2003's Avatar

Quote:
Voi vota orice....dar nu PNL!
PD-L si base - ei is cei mai tari!

shakalu2003 is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 15:08   #69 (permalink)
Registered User

@zarzavat:

Pacat ca prin metoda nr. 1 nu faci de cat sa le faci jocul. Miza se muta in provincie, unde se pune in miscare masina de manipulat voturi. GG .

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 15:15   #70 (permalink)
CEO
Registered User

Quote:
Originally Posted by 01st1 View Post
E o contradictie in ce spui: e just ca democratic ..
Stiu bine ce am scris. Fie pe cale democratica, fie...altfel. Din pacate nu e atat de simplu pe cat am dori. Ma refer la mobilizarea oamenilor.

CEO is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 15:17   #71 (permalink)
Nick anterior: ovidiugrecu

01st1's Avatar

Exempu, exemplu!

Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti.

01st1 is online now    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 15:28   #72 (permalink)
smart and funky...

Kaiapo's Avatar

Bai eu daca eram om sanatos la cap, ma duceam, fratele meu, intr-o mina radioactiva din asta inchisa ca si-asa avem destule, cu un contor geiger dupa mine si aduceam de acolo minereu radioaciv, dintr-ala care chitzaia cel mai tare pe geiger, apoi, plug and play la fiecare scaun de parlamentar. Vedeam eu cum ma angajam la firma care face "curatenie" in parlament si faceam o curatenie la propriu, adica tot ce misca, prin metoda clasica propusa chiar de ei, nume de cod: "curat si sincer".
Noroc ca am ajuns la senectute si sunt om cu scaun in cap. Chiar nu va inteleg de unde veniti cu metode gen m*ie pe buletin. Oameni dusi cu pluta.

Bill Hicks

Kaiapo is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 15:49   #73 (permalink)
senior intruder

Kaiapo, cu moie nu rezolvi mare lucru insa nici sa ii extermini nu tine, oricat de tentant suna. Nu de alta, dar peste 5 minute apar altii.

Astfel, mai bine ii tinem in functii insa sala parlamentului si orice locatie unde exista picior de politician va trebui sa fie o cocina, unde porcii sa umble nestingheriti printre scaunele lor. Daca indrazneste vreun politician sa se atinga de ei, e dus in sala de bukakke unde ii asteapta Naomi, Nikita si gasca. Simplu si elegant.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 17:51   #74 (permalink)
proud member

always's Avatar

Quote:
Originally Posted by aurasdoom View Post
Si nu presedintele alege premierul ci parlamentul, indiferent ce ti-ar fi zis B.
CUM CUM?

macar citeste Constitutia. Presedintele numeste un Premier iar Parlamentul il valideaza.

"I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things".

Old 26-10-2009, 18:15   #75 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by shakalu2003 View Post
PD-L si base - ei is cei mai tari!
Nu's PDList
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 18:58   #76 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Quote:
Originally Posted by always View Post
CUM CUM?

macar citeste Constitutia. Presedintele numeste un Premier iar Parlamentul il valideaza.
Deci, cine are ultimul si cel mai important cuvant in investirea premierului? Hai, nu-i greu.

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 22:43   #77 (permalink)
drl

desemneaza, nu numeste
iar parlamentul daca este de acord, aproba

drl is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 09:48   #78 (permalink)
proud member

always's Avatar

Presedintele desemneaza un premier.
Parlamentul valideaza sau nu.
Daca nu il valideaza, presedintele numeste alt Premier.
Daca nici acesta nu trece, presedintele dizolva Parlamentul si se fac alegeri anticipate.

PS: in ultimele 6 luni de mandat presedintele nu poate dizolva Parlamentul.

Old 27-10-2009, 10:01   #79 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

Presedintele poate dizolva parlamentul, nu e obligat. Ca B. asta vreacu orice pret e cu totul alta discutie.
}

Elendoras is online now    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 10:11   #80 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Pai deh, in orice tara normala la cap, presedintele alege un premier care SA FIE acceptat de Parlament, adica sustinut de majoritatea parlamentara sau de partidul cu majoritate absoluta (ma dor degetele de cate ori am scris chestia asta), pentru ca intr-o tara normala la cap, oamenii pusi acolo au interes sa guverneze cat de cat, nu doar sa-si dea la tibie 24/7.

Numai la noi marinarul ar putea scoate rapid doua propuneri aiurea din buzunar doar ca sa aiba pretext de dizolvat parlamentul (sau in situatia actuala, sa arate ce bun e el si ce rau e parlamentul).
Trebuie sa-l intelegi pe always si pe altii ca el carora li s-a spalat si apretat frumos creierasul de catre bravul conducator, astfel incat vad problemele numai in extreme.

Doctorul is online now    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules