![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Sunteti multumiti de clasa politica din Romania? | |||
| Da, sunt foarte multumit | | 6 | 2.33% |
| Se putea si mai rau | | 33 | 12.84% |
| Multa M**E clasei politice din Romania | | 218 | 84.82% |
| Voters: 257. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #82 (permalink) | ||
| ma simt ca pe vremea FSN-ului cind daca nu erai cu "bunicuta" erai dusmanul tarii, drogat sau mai stiu eu ce. imi amintesc perfect cum erai privit critic ca nu tii cu "ai nostri". exact asta faci si tu acu. cine tine cu basescu e spalat pe creier sau prost. ar trebui sa te mai abtii cred eu de la asemenea catalogari. in fond de-aia e pluralism. sa avem opinii diferite. sau vrei 99% sa voteze numai un partid? de preferinta ala cu care tii tu.
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
Hai a ne uitam la francezi.....a fost cam acelasi lucru, la nemti...au avut participare la vot 34-35%. La ei nu mai tzipa nimeni. Noi tanjim dupa o normalitate PE CARE NU AM AVUT-O NICIODATA. Cuza, a fost un mare corupt, d exemplu. Nu stiu cati cunosc acest adevar istoric.
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Quote:
Da, critic si ironizez si ma cert, pentru ca mintea mea nu poate sa conceapa cum exista romani in tara asta care inca mai vor Basescu. Daca ai fi intr-o masina care a iesit de pe strada si se indreapta catre prapastie si unii din acea masina s-ar intrece in a apasa acceleratia mai tare, tu n-ai tipa la ei? As vrea s-o duc mai bine in tara asta jegoasa, dar trebuie sa ma lupt nu numai cu umflatii astia corupti, ci si cu fomisti de-ai mei. Colegi de suferinta, alti oameni de bine care si-au lezat coloana de la cat au strans cureaua si tot nu se invata minte. Asta voia si varul Zarzavat sa faca cu topicul asta. Sa strige putin la niste conationali. Poate crezi ca sunt eu nebun si ma manevreaza Voiculescu. Nu trebuie sa ma crezi pe mine. Uita-te la cum ne vede lumea in general. Europa, America... Din pacate la noi pluralismul nu e bun. Pluralismul si oameni tampi ni l-au adus pe Vadim in turul 2 cu Iliescu, daca mai tii minte (presupun ca atunci inca mai erai in tara). Tot pluralismul manelist si cu 8 clase ni i-au trimis pe Becali si EBA la Parlamentul European. Nu, n-as vrea ca 99% sa voteze cu un partid si eu nu tin cu niciun partid. As vrea doar ca 99% sa fie informati, deschisi la minte, inteligenti si sa-si cunoasca interesul, sa nu se umileasca si sa se calce in picioare pentru 2 mici si o chifla, dupa care sa se inchine la cel care le-a dat ca la Hristos, as vrea sa nu existe oameni de rand care sa apere cu orice pret un jegos de politician sau un partid FARA sa aiba niciun beneficiu din asta (nu e normal, nu e sanatos).
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Sincer, daca un om nu este de acord cu ideile tale (politica, sport, etc) nu inseamna ca este prost. pur si simplu are alta viziune. Eu unul, de exemplu, nu pot intelege cum cineva mai poate vota cu PSD! Dupa 11 ani de jaf, hotie, oo numarate, etc nu pot intelege, pur si simplu, cum sa mai votezi cu ei. Asta nu insamna ca-i consider prosti. poate ca eu sunt, pentru ca nu pot intelege doctrina lor.
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Nu s-a vrut a fi o jignire si nici n-ar trebui s-o vezi asa. Apreciez enorm oameni care gandesc singuri si trec totul prin filtrul propriu. Pe ceilalti nu-i dispretuiesc, dar mi-as dori ca in prima categorie sa intre cat mai multi, doar atat. Quote:
Stai linistit ca daca scot alesii lor o lege care nu le convine, o saptamana stau pe strazi si dau foc la tot ce gasesc in cale. Nemtii la fel. Cel putin despre francezi stiu ca sunt momente in care unele categorii sociale, categorii de angajati, etc se trezesc cu prea multe fecilitati pe cap si cand incearca cineva sa le ia ceva, protesteaza cu toata energia. La noi trebuie sa tipe cineva, sa ne biciuiasca, sa ne dam interesul la inceput, ca abia dupa aceea sa putem sta linistiti si sa ne mai doara din cand in cand in cot. ---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:32 ---------- Pentru tine situatia actuala e ideala, sa inteleg. De aceea nu poti vedea alta optiune. Sa presupunem ca nu totul e perfect si sa mai presupunem ca exista doar 2 variante, PD-L si PSD. PD-L rau, PSD rau. Oricat de rau ar fi PSD-ul, alternand la conducere cu PD-L s-ar pastra un echilibru cat de cat. Daca stai 10 ani numai cu PSD iar se intinde mafia pana la primarul ultimului catun din varf de munte, daca stai 10 ani numai cu PD-L, ai mafia PD-L-ista si dictatura. Pai daca ai 2 draci care se ingrasa exponential cu cat stau mai mult la guvernare, alterneaza-i, nu?
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Quote:
trebuie sa recunosc ca e un punct de vedere original!
|
| | #88 (permalink) | ||
|
Pai vezi tu, eu cel putin sunt deschis la idei noi, la propuneri, la solutii. Nu am o abordare de genul "aaa, PSD e iadul pe pamant, Geoana e comunist, etc". L-am ascultat deschis si pana la capat si pe Geoana si d-abia dup-aia am concluzionat ca e praf. Dar macar n-am plecat cu o idee preconceputa. ![]() Si e praf nu pentru ca vine din partidul lui Iliescu (uuu, horror), ci pentru ca spune tampenii si face tampenii (exemplu: defilat cu bodyguarzii prin multime la pupat moaste).
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Corect, si mi-a placut si asta: "as vrea sa nu existe oameni de rand care sa apere cu orice pret un jegos de politician sau un partid FARA sa aiba niciun beneficiu din asta (nu e normal, nu e sanatos)." dar sunt, totusi, niste repere; de ex. PSD=evil. Asta e o lema. Ca sa intelegi cum o vad eu: daca Diaconescu ar fi dat afara din PSD, ar deveni chiar foarte interesant, ca politician, pentru mine. Cit timp e in PSD, nu ma intereseaza, am o lema care ma ajuta in orientare. ![]() Din pacate, PDL=PSD, ailalti nu conteaza, si asta ma ajuta foarte mult in dezorientare. In 1990, la primele alegeri io am votat cu Partidul Liber Schimbist (da, a existat). Cre' ca a fost cel mai lucid moment din viata mea de alegator. (Si asta vara, cind -pentru prima oara- nu m-am dus).
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti. | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Quote:
Din pacate nu aveau oameni. Revenind in amintiri, PSD este cel mai bine caracterizat de urmatoarea vorba: "Buni, da' fura dom'le!"
|
| | #91 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
Prin secolul 19 era o regula ca partidul conservator si cel liberal (parca) sa fie in alternanta la putere special pentru a preveni formarea de "grupari mafiote" (sic) de lunga durata.Quote:
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Presupunerile tare ma fac sa presupun ca si tu ai niste lem(n)e in cap, genul "cine nu e de acord cu mine e mai prost, nu e in stare sa gindeasca cu capul lui, utilizeaza scheme". In ce ma priveste, cred ca nu e asa, dar nu pot fi obiectiv, nu? In orice caz balariile alea nu-mi apartin, nici macar nu m-am suparat, ca mai am o lema: daca ala care te jigneste are ochii injectati, nu lua in seama; poate cind isi revine e ceva de capul lui. N-ai inteles lema aia a mea; sa traduc: PSD este o organizatie extrem de puternica si (dpmdv) extrem de nociva pentru Romania. Poate ca nu esti constient ce aer era prin tara in 2004 (sau poate ca, sa-l parafrazez pe bardul de la Birca "eu eram jos, tu erai sus"). De aia mi-e groaza sa vad masinaria asta functionind (si mi-e si scirba de multi dintre aia de acolo). PSD= evil. Global si nenegociabil. Punct. Daca sunt in stare sa apreciez un om dupa ce este si dupa partidul in care este? Pai nu zisei ca daca ar fi afara, m-ar interesa? Pe ce baza? Ay, ay, ay...
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti. | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Quote:
.Quote:
(Apropo vezi ca incepi sa derapezi un pic cu atacurile la persoana, take a chill-pill)
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #99 (permalink) | ||
| Quote:
) atunci cand vine vorba de competente.Quote:
) cat sa te informezi si sa faci singur o alegere in concordanta cu ce cunosti . Dpmdv atat timp cat esti constient cu "ce" votezi (si de asemenea impotriva caror concepte/abordari) poti sa votezi si cu Ceausescu
|
| | #100 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |