Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

View Poll Results: Sunteti multumiti de clasa politica din Romania?
Da, sunt foarte multumit 6 2.33%
Se putea si mai rau 33 12.84%
Multa M**E clasei politice din Romania 218 84.82%
Voters: 257. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-10-2009, 10:20   #81 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Decat pesede mai bine marinarul.

zaone is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 10:40   #82 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Doctorul View Post
Trebuie sa-l intelegi pe always si pe altii ca el carora li s-a spalat si apretat frumos creierasul de catre bravul conducator, astfel incat vad problemele numai in extreme.
ma simt ca pe vremea FSN-ului cind daca nu erai cu "bunicuta" erai dusmanul tarii, drogat sau mai stiu eu ce. imi amintesc perfect cum erai privit critic ca nu tii cu "ai nostri". exact asta faci si tu acu. cine tine cu basescu e spalat pe creier sau prost. ar trebui sa te mai abtii cred eu de la asemenea catalogari. in fond de-aia e pluralism. sa avem opinii diferite. sau vrei 99% sa voteze numai un partid? de preferinta ala cu care tii tu.

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 11:17   #83 (permalink)
proud member

always's Avatar

Quote:
Pai deh, in orice tara normala la cap, presedintele alege un premier care SA FIE acceptat de Parlament, adica sustinut de majoritatea parlamentara sau de partidul cu majoritate absoluta (ma dor degetele de cate ori am scris chestia asta), pentru ca intr-o tara normala la cap, oamenii pusi acolo au interes sa guverneze cat de cat, nu doar sa-si dea la tibie 24/7.

Numai la noi marinarul ar putea scoate rapid doua propuneri aiurea din buzunar doar ca sa aiba pretext de dizolvat parlamentul (sau in situatia actuala, sa arate ce bun e el si ce rau e parlamentul).
Trebuie sa-l intelegi pe always si pe altii ca el carora li s-a spalat si apretat frumos creierasul de catre bravul conducator, astfel incat vad problemele numai in extreme.
lasand la o parte jignirea adusa.....

Hai a ne uitam la francezi.....a fost cam acelasi lucru, la nemti...au avut participare la vot 34-35%. La ei nu mai tzipa nimeni.
Noi tanjim dupa o normalitate PE CARE NU AM AVUT-O NICIODATA.
Cuza, a fost un mare corupt, d exemplu.
Nu stiu cati cunosc acest adevar istoric.

"I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things".

always is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 11:23   #84 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Daisy View Post
ma simt ca pe vremea FSN-ului cind daca nu erai cu "bunicuta" erai dusmanul tarii, drogat sau mai stiu eu ce. imi amintesc perfect cum erai privit critic ca nu tii cu "ai nostri". exact asta faci si tu acu. cine tine cu basescu e spalat pe creier sau prost. ar trebui sa te mai abtii cred eu de la asemenea catalogari. in fond de-aia e pluralism. sa avem opinii diferite. sau vrei 99% sa voteze numai un partid? de preferinta ala cu care tii tu.
Pai vezi tu, daca citesti o fraza simpla azi si o intelegi intr-un fel, iar dupa 5 ani, citind aceeasi fraza o intelegi altfel, tu ce concluzie ai trage?

Da, critic si ironizez si ma cert, pentru ca mintea mea nu poate sa conceapa cum exista romani in tara asta care inca mai vor Basescu.
Daca ai fi intr-o masina care a iesit de pe strada si se indreapta catre prapastie si unii din acea masina s-ar intrece in a apasa acceleratia mai tare, tu n-ai tipa la ei?

As vrea s-o duc mai bine in tara asta jegoasa, dar trebuie sa ma lupt nu numai cu umflatii astia corupti, ci si cu fomisti de-ai mei. Colegi de suferinta, alti oameni de bine care si-au lezat coloana de la cat au strans cureaua si tot nu se invata minte.

Asta voia si varul Zarzavat sa faca cu topicul asta. Sa strige putin la niste conationali.

Poate crezi ca sunt eu nebun si ma manevreaza Voiculescu. Nu trebuie sa ma crezi pe mine. Uita-te la cum ne vede lumea in general. Europa, America...

Din pacate la noi pluralismul nu e bun. Pluralismul si oameni tampi ni l-au adus pe Vadim in turul 2 cu Iliescu, daca mai tii minte (presupun ca atunci inca mai erai in tara). Tot pluralismul manelist si cu 8 clase ni i-au trimis pe Becali si EBA la Parlamentul European.

Nu, n-as vrea ca 99% sa voteze cu un partid si eu nu tin cu niciun partid.
As vrea doar ca 99% sa fie informati, deschisi la minte, inteligenti si sa-si cunoasca interesul, sa nu se umileasca si sa se calce in picioare pentru 2 mici si o chifla, dupa care sa se inchine la cel care le-a dat ca la Hristos, as vrea sa nu existe oameni de rand care sa apere cu orice pret un jegos de politician sau un partid FARA sa aiba niciun beneficiu din asta (nu e normal, nu e sanatos).

Doctorul is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 11:29   #85 (permalink)
proud member

always's Avatar

Quote:
Pai vezi tu, daca citesti o fraza simpla azi si o intelegi intr-un fel, iar dupa 5 ani, citind aceeasi fraza o intelegi altfel, tu ce concluzie ai trage?

Da, critic si ironizez si ma cert, pentru ca mintea mea nu poate sa conceapa cum exista romani in tara asta care inca mai vor Basescu.
Daca ai fi intr-o masina care a iesit de pe strada si se indreapta catre prapastie si unii din acea masina s-ar intrece in a apasa acceleratia mai tare, tu n-ai tipa la ei?

As vrea s-o duc mai bine in tara asta jegoasa, dar trebuie sa ma lupt nu numai cu umflatii astia corupti, ci si cu fomisti de-ai mei. Colegi de suferinta, alti oameni de bine care si-au lezat coloana de la cat au strans cureaua si tot nu se invata minte.

Asta voia si varul Zarzavat sa faca cu topicul asta. Sa strige putin la niste conationali.

Poate crezi ca sunt eu nebun si ma manevreaza Voiculescu. Nu trebuie sa ma crezi pe mine. Uita-te la cum ne vede lumea in general. Europa, America...

Din pacate la noi pluralismul nu e bun. Pluralismul si oameni tampi ni l-au adus pe Vadim in turul 2 cu Iliescu, daca mai tii minte (presupun ca atunci inca mai erai in tara). Tot pluralismul manelist si cu 8 clase ni i-au trimis pe Becali si EBA la Parlamentul European.

Nu, n-as vrea ca 99% sa voteze cu un partid si eu nu tin cu niciun partid.
As vrea doar ca 99% sa fie informati, deschisi la minte, inteligenti si sa-si cunoasca interesul, sa nu se umileasca si sa se calce in picioare pentru 2 mici si o chifla, dupa care sa se inchine la cel care le-a dat ca la Hristos, as vrea sa nu existe oameni de rand care sa apere cu orice pret un jegos de politician sau un partid FARA sa aiba niciun beneficiu din asta (nu e normal, nu e sanatos).
Nici noi nu te intelegem cum poti sa votezi cu altcineva!

Sincer, daca un om nu este de acord cu ideile tale (politica, sport, etc) nu inseamna ca este prost. pur si simplu are alta viziune.

Eu unul, de exemplu, nu pot intelege cum cineva mai poate vota cu PSD!
Dupa 11 ani de jaf, hotie, oo numarate, etc nu pot intelege, pur si simplu, cum sa mai votezi cu ei. Asta nu insamna ca-i consider prosti.
poate ca eu sunt, pentru ca nu pot intelege doctrina lor.

"I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things".

Old 27-10-2009, 11:39   #86 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Quote:
Originally Posted by always View Post
lasand la o parte jignirea adusa.....
Nu s-a vrut a fi o jignire si nici n-ar trebui s-o vezi asa. Apreciez enorm oameni care gandesc singuri si trec totul prin filtrul propriu.
Pe ceilalti nu-i dispretuiesc, dar mi-as dori ca in prima categorie sa intre cat mai multi, doar atat.

Quote:
Hai a ne uitam la francezi.....a fost cam acelasi lucru, la nemti...au avut participare la vot 34-35%. La ei nu mai tzipa nimeni.
Noi tanjim dupa o normalitate PE CARE NU AM AVUT-O NICIODATA.
Cuza, a fost un mare corupt, d exemplu.
Nu stiu cati cunosc acest adevar istoric.
Pai vezi tu, francezi isi permit sa ii doara-n cot din cand in cand. Acolo democratia merge de la sine.
Stai linistit ca daca scot alesii lor o lege care nu le convine, o saptamana stau pe strazi si dau foc la tot ce gasesc in cale. Nemtii la fel.
Cel putin despre francezi stiu ca sunt momente in care unele categorii sociale, categorii de angajati, etc se trezesc cu prea multe fecilitati pe cap si cand incearca cineva sa le ia ceva, protesteaza cu toata energia.
La noi trebuie sa tipe cineva, sa ne biciuiasca, sa ne dam interesul la inceput, ca abia dupa aceea sa putem sta linistiti si sa ne mai doara din cand in cand in cot.

---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

Quote:
Nici noi nu te intelegem cum poti sa votezi cu altcineva!
Pentru tine situatia actuala e ideala, sa inteleg. De aceea nu poti vedea alta optiune.

Sa presupunem ca nu totul e perfect si sa mai presupunem ca exista doar 2 variante, PD-L si PSD. PD-L rau, PSD rau. Oricat de rau ar fi PSD-ul, alternand la conducere cu PD-L s-ar pastra un echilibru cat de cat. Daca stai 10 ani numai cu PSD iar se intinde mafia pana la primarul ultimului catun din varf de munte, daca stai 10 ani numai cu PD-L, ai mafia PD-L-ista si dictatura.
Pai daca ai 2 draci care se ingrasa exponential cu cat stau mai mult la guvernare, alterneaza-i, nu?

Old 27-10-2009, 11:43   #87 (permalink)
proud member

always's Avatar

Quote:
Pai daca ai 2 draci care se ingrasa exponential cu cat stau mai mult la guvernare, alterneaza-i, nu?
trebuie sa recunosc ca e un punct de vedere original!

Old 27-10-2009, 11:48   #88 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Pai vezi tu, eu cel putin sunt deschis la idei noi, la propuneri, la solutii. Nu am o abordare de genul "aaa, PSD e iadul pe pamant, Geoana e comunist, etc".

L-am ascultat deschis si pana la capat si pe Geoana si d-abia dup-aia am concluzionat ca e praf. Dar macar n-am plecat cu o idee preconceputa.
Si e praf nu pentru ca vine din partidul lui Iliescu (uuu, horror), ci pentru ca spune tampenii si face tampenii (exemplu: defilat cu bodyguarzii prin multime la pupat moaste).

Old 27-10-2009, 11:56   #89 (permalink)
Nick anterior: ovidiugrecu

01st1's Avatar

Corect, si mi-a placut si asta:
"as vrea sa nu existe oameni de rand care sa apere cu orice pret un jegos de politician sau un partid FARA sa aiba niciun beneficiu din asta (nu e normal, nu e sanatos)."

dar sunt, totusi, niste repere; de ex. PSD=evil. Asta e o lema. Ca sa intelegi cum o vad eu: daca Diaconescu ar fi dat afara din PSD, ar deveni chiar foarte interesant, ca politician, pentru mine. Cit timp e in PSD, nu ma intereseaza, am o lema care ma ajuta in orientare.

Din pacate, PDL=PSD, ailalti nu conteaza, si asta ma ajuta foarte mult in dezorientare. In 1990, la primele alegeri io am votat cu Partidul Liber Schimbist (da, a existat). Cre' ca a fost cel mai lucid moment din viata mea de alegator. (Si asta vara, cind -pentru prima oara- nu m-am dus).

Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti.

01st1 is online now    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 12:09   #90 (permalink)
proud member

always's Avatar

Quote:
Originally Posted by 01st1 View Post
In 1990, la primele alegeri io am votat cu Partidul Liber Schimbist (da, a existat). Cre' ca a fost cel mai lucid moment din viata mea de alegator. (Si asta vara, cind -pentru prima oara- nu m-am dus).
Dap, Ionescu-Quintus parca era fondator si presedinte.
Din pacate nu aveau oameni.

Revenind in amintiri, PSD este cel mai bine caracterizat de urmatoarea vorba: "Buni, da' fura dom'le!"

Old 27-10-2009, 12:25   #91 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Quote:
L-am ascultat deschis si pana la capat si pe Geoana si d-abia dup-aia am concluzionat ca e praf. Dar macar n-am plecat cu o idee preconceputa.
Si e praf nu pentru ca vine din partidul lui Iliescu (uuu, horror), ci pentru ca spune tampenii si face tampenii (exemplu: defilat cu bodyguarzii prin multime la pupat moaste).
Tru dat! Mai schimbati placa cu Iliescu ca se aude cu zgomot de cat de veche si uzata e. PSD-ul e un partid prost, dar nu din cauza lui Iliescu. Mai sunt si alti oameni pe acolo cu mai multa influenta acum.

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 12:41   #92 (permalink)
proud member

always's Avatar

Sarac si cinstit! saracutzul de el....

Old 27-10-2009, 13:02   #93 (permalink)
Paranoia is natural

Daca imi dati o optiune viabila JUR sa votez contra lui basescu!!!

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 13:12   #94 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

Quote:
trebuie sa recunosc ca e un punct de vedere original!
Un pic de istorie poate? Prin secolul 19 era o regula ca partidul conservator si cel liberal (parca) sa fie in alternanta la putere special pentru a preveni formarea de "grupari mafiote" (sic) de lunga durata.

Quote:
daca Diaconescu ar fi dat afara din PSD, ar deveni chiar foarte interesant, ca politician, pentru mine. Cit timp e in PSD, nu ma intereseaza, am o lema care ma ajuta in orientare.
Presupun ca ai si alte leme de genul "rromii sunt hoti, afro-americanii sunt buni de sclavi, nemtii sunt toti adoratori ai lui Hitler" etc.? E pacat ca nu poti aprecia un om pentru cine e si ceea ce a facut/face ci doar prin prisma partidului in care e.
}

Elendoras is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 14:05   #95 (permalink)

01st1's Avatar

Presupunerile tare ma fac sa presupun ca si tu ai niste lem(n)e in cap, genul "cine nu e de acord cu mine e mai prost, nu e in stare sa gindeasca cu capul lui, utilizeaza scheme".
In ce ma priveste, cred ca nu e asa, dar nu pot fi obiectiv, nu? In orice caz balariile alea nu-mi apartin, nici macar nu m-am suparat, ca mai am o lema: daca ala care te jigneste are ochii injectati, nu lua in seama; poate cind isi revine e ceva de capul lui.
N-ai inteles lema aia a mea; sa traduc: PSD este o organizatie extrem de puternica si (dpmdv) extrem de nociva pentru Romania. Poate ca nu esti constient ce aer era prin tara in 2004 (sau poate ca, sa-l parafrazez pe bardul de la Birca "eu eram jos, tu erai sus").
De aia mi-e groaza sa vad masinaria asta functionind (si mi-e si scirba de multi dintre aia de acolo).
PSD= evil. Global si nenegociabil. Punct.

Daca sunt in stare sa apreciez un om dupa ce este si dupa partidul in care este? Pai nu zisei ca daca ar fi afara, m-ar interesa? Pe ce baza? Ay, ay, ay...

Old 27-10-2009, 14:32   #96 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

Quote:
PSD= evil. Global si nenegociabil. Punct.
Ce frumos trebuie sa fie acolo in lumea ta unde totul e alb sau negru .

Quote:
Daca sunt in stare sa apreciez un om dupa ce este si dupa partidul in care este? Pai nu zisei ca daca ar fi afara, m-ar interesa? Pe ce baza? Ay, ay, ay...
Pai asta e problema maestre, el e la fel de competent si in PSD si in afara lui. Atunci de ce nu te intereseaza daca ai in vedere competenta? Dar sa inteleg ca ai aceeasi doctrina a partidului pe care il urmezi: nu conteaza competenta conteaza canetul de partid. Gege

(Apropo vezi ca incepi sa derapezi un pic cu atacurile la persoana, take a chill-pill)
}

Old 27-10-2009, 14:45   #97 (permalink)

01st1's Avatar

Quote:
Originally Posted by Elendoras View Post
Ce frumos trebuie sa fie acolo in lumea ta unde totul e alb sau negru .
Nu e chiar asa frumos si nu e totul in alb si negru, sunt multe nuante de gri si, in ce priveste politica romaneasca, de maro. Doar ca PSD e negru. nu-mi mai ridica mingi la fileu.

Pai asta e problema maestre, el e la fel de competent si in PSD si in afara lui. Atunci de ce nu te intereseaza daca ai in vedere competenta? Dar sa inteleg ca ai aceeasi doctrina a partidului pe care il urmezi: nu conteaza competenta conteaza canetul de partid. Gege

Pai, io nu urmez nici un partid, Doamne fereste! De curiozitate, la care te gindeai?

(Apropo vezi ca incepi sa derapezi un pic cu atacurile la persoana, take a chill-pill)
?? Era
Huh, scuze, n-am stiut.
hm, vezi ca prea te 'nervezi. Iti scade eficienta.

Old 27-10-2009, 14:52   #98 (permalink)
Paranoia is natural

Mda, deci nu am primit nici o optiune viabila. Si pe bune ca nu as fi vrut sa votez cu basescu :P

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 14:54   #99 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

Quote:
Pai, io nu urmez nici un partid, Doamne fereste! De curiozitate, la care te gindeai?
La nici unul. Blamam pur si simplu gandirea conform careia apartenenta la o organizatie te face mai putin "interesant" (ca sa folosesc exprimarea ta ) atunci cand vine vorba de competente.

Quote:
Mda, deci nu am primit nici o optiune viabila. Si pe bune ca nu as fi vrut sa votez cu basescu :P
Esti destul de mare ( ) cat sa te informezi si sa faci singur o alegere in concordanta cu ce cunosti . Dpmdv atat timp cat esti constient cu "ce" votezi (si de asemenea impotriva caror concepte/abordari) poti sa votezi si cu Ceausescu
}

Old 27-10-2009, 14:55   #100 (permalink)

01st1's Avatar

Quote:
He, he tu stai bine! Da' io care-l am si pe Base tot printre optiunile neviabile, ce ma fac?

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules